Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 16:54

O… Betατζής: Το… εγγυημένο Over και η νέα «σταχτοπούτα»

Γράφτηκε από τον
O… Betατζής: Το… εγγυημένο Over  και η νέα «σταχτοπούτα»

 

Μεγάλη… χαλάστρα μας έκανε ο Αστέρας Τρίπολης με την ήττα του στην Κέρκυρα, καταστρέφοντας το απόλυτο στις προτάσεις του Σαββατοκύριακου (3 στα 4), ενώ ανάλογη επίδοση είχαμε και στα Over που προτείναμε.

Πλούσια η ποδοσφαιρική δράση μεσοβδόμαδα με εμβόλιμες αγωνιστικές σε πολλές ευρωπαϊκές λίγκες αλλά και αγώνες Κυπέλλου σε όσες χώρες δεν υπάρχουν παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η Κλαμπ Ρεγκάτας αποτελεί πραγματική εγγύηση για όσους παίζουν Over, μιας και οι 8 από τους 9 πιο πρόσφατους αγώνες της είχαν από τρία γκολ και πάνω. Εχοντας, μάλιστα, πλησιάσει σε απόσταση βολής τις θέσεις ανόδου θα αγωνιστεί στην Γκοϊάνια με στόχο τη νίκη κι από τη στιγμή που δεν ξέρει να παίζει άμυνα θα βασιστεί ξανά στην «καυτή» επιθετική γραμμή της.

Πρόωρο τέλος είχε η φετινή σεζόν για την Γκοϊάς που κινδύνεψε με υποβιβασμό στον πρώτο γύρο αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της και πλέον παίζει απλά και μόνο για να παίζει. Δύσκολη έδρα το «Σέρα Ντουράντα» για να ποντάρουμε στο «διπλό», πάμε στο Over που δεν έχει άσχημη απόδοση (1,80).

Στο Βέλγιο που τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε ομάδες – εκπλήξεις, η φετινή… σταχτοπούτα δεν είναι άλλη από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Σταθερά στην κορυφή από το ξεκίνημα της σεζόν, δεν δείχνει να ζαλίζεται από το μεγάλο ύψος, βγάζοντας στιβαρή εικόνα σε όλα τα φετινά της παιχνίδια.

Η Σιντ Τρούιντεν είναι ιδιαίτερα μαχητική στην έδρα της, όμως η διαφορά ποιότητας και ο… αέρας της κορυφής καθιστά κάτι παραπάνω από ελκυστικό το «διπλό» της Ζούλτε Βάρεγκεμ στο 2,35.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1930. ΓΚΟΪΑΣ – ΚΛΑΜΠ ΡΕΓΚΑΤΑΣ Over 1,80

2061. ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡ. 2 2,35

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΕΡΓΚΡΙΤΕ – ΦΡΕΪ 1

ΤΣΕΖΕΝΑ – Β. ΕΝΤΕΛΑ 1

ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΧΕΡΤΑ 2

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ 1

ΜΠΡ. ΣΙΤΥ – ΧΑΛ 1

ΧΕΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1Χ

ΙΝΤΕΡ – ΤΟΡΙΝΟ Χ2

ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΡΟΜΑ 2

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ 2

ΓΑΝΔΗ – ΣΤ. ΛΙΕΓΗΣ Χ2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.