Τρίτη, 01 Νοέμβριος 2016 17:39

O… Betατζής: Στεγνό… καθάρισμα η Μονακό, γκολ από όλους δέχεται η Ρεάλ!

Γράφτηκε από τον

Κρίσιμη… στροφή στα ευρωκύπελλα μεσοβδόμαδα σε μία αγωνιστική που αναμένεται να κρίνει πολλά σχετικά με το ποιες ομάδες θα συνεχίσουν στις διεθνείς διοργανώσεις και το 2017.

Η Μονακό δεν έχει το φρενήρη ρυθμό με τον οποίο μπήκε στη φετινή σεζόν, αλλά παραμένει αξιόπιστη, διαθέτει πολλές εναλλακτικές λύσεις και στην έδρα της παίζει ακόμα πιο αποφασιστικά. Γκρίνια στο εσωτερικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά τα μαζεμένα ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ήττα στο ντέρμπι με τη Σπαρτάκ ήρθε να κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Σημαδεμένο το αυριανό ματς από τους Μονεγάσκους που έχουν στη συνέχεια δύσκολο πρόγραμμα κόντρα σε Τότεναμ και Λεβερκούζεν, αυτό είναι το παιχνίδι που πρέπει να πάρουν για να πάνε στους 8 πόντους και να αποκτήσουν πλεονέκτημα πρόκρισης. Ο «άσος» στο 1,65 τρώγεται με δεδομένη την κακή κατάσταση των Ρώσων.

Επί 7 συνεχόμενους αγώνες η Ρεάλ βάζει και δέχεται γκολ, μέχρι και η… Κουλτουράλ Λεονέσα σκόραρε εναντίον της στο Κύπελλο Ισπανίας, πιστεύουμε πως ένα γκολ το έχει η ανεβασμένη Λέγκια Βαρσοβίας που πριν από δύο εβδομάδες είχε πετύχει γκολ και στο «Μπερναμπέου». Στο 1,90 το ενδεχόμενο να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες, εξαιρετική η απόδοση δίχως αμφιβολία.

Στο Περού έχουν μένει 4 αγωνιστικές για το φινάλε της Λιγκίγια και η Σπορτ Ουανκάγιο δίνει τεράστια μάχη για την πρόκριση στην τελική φάση, κρατώντας με… νύχια και με δόντια τη δεύτερη θέση στο Β’ γκρουπ. Την ίδια στιγμή η αδιάφορη Καχαμάρκα δείχνει να τα έχει παρατήσει, αλλά επειδή τα «διπλά» δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση στη συγκεκριμένη λίγκα θα πάμε πιο συντηρητικά με το «Χ2» που προσφέρεται στο 1,56.

Από τα σημεία με μεγαλύτερες αποδόσεις αξίζει το ρίσκο ο «άσος» της Μπεσίκτας που δυναμώνει πολύ εντός έδρας κι αν νικήσει ξανά τη Νάπολι, «καβατζώνει» ουσιαστικά εισιτήριο πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η φετινή Νις σκοράρει με ευκολία και απέναντι στη Σάλτσμπουργκ των μηδέν βαθμών που είναι υποχρεωμένη να παίξει ανοιχτά στη Γαλλία, οι πρωτοπόροι του σαμπιονά αναμένεται να βρουν άπλετους κενούς χώρους. Ο «άσος» της Νις σε συνδυασμό με το Over γίνεται αρκετά ελκυστικός.

Ομαδάρα ο Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ για τα σημερινά δεδομένα του περουβιάνικου ποδοσφαίρου, δεν καταλαβαίνει από έδρες και σίγουρα μπορεί να… παίξει με το άγχος της Σέζαρ Βαγιέχο που δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή της. Υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες αυτή τη στιγμή και το ποντάρισμα στο «διπλό» που βρίσκουμε σε αποδόσεις αουτσάιντερ (2,85) ασφαλώς και έχει νόημα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1139. ΜΟΝΑΚΟ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 1 1,65

1145. ΛΕΓΚΙΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ G/G 1,90

1157. ΚΑΧΑΜΑΡΚΑ – ΣΠ. ΟΥΑΝΚΑΓΙΟ Χ2 1,56

ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

1141. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΛΕΣΤΕΡ

1172. ΓΚΡΕΜΙΟ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

1214. ΑΣΤΑΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1220. ΑΠΟΕΛ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

1026. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΝΑΠΟΛΙ 1 3,30

1239. ΝΙΣ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 1 ΚΑΙ OVER 2,40

1248. ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ – ΝΤΕΠ. ΜΟΥΝΙΣΙΠΑΛ 2 2,85

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΝΤ. ΚΙΕΒΟΥ 1

ΜΑΝΤΣ. ΣΙΤΙ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1

ΑΣΤΑΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1Χ

ΖΟΡΙΑ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 2

ΜΑΚΑΜΠΙ – ΑΛΚΜΑΑΡ 1

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.