Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 15:15

Στο...Πι και Φι: Επιλογές για όλα τα γούστα

Γράφτηκε από τον
Στο...Πι και Φι: Επιλογές για όλα τα γούστα

Καλημέρα σας. Μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αρχίζουν και πάλι, με εξαίρεση την πολύπαθη Σούπερ Λίγκα. 

Στη Γερμανία, η Γκλάντμπαχ έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι στην Κολωνία (μόνο μια ήττα στα τελευταία 14 ματς) και περιμένω να τη συνεχίσει στο φετινό γειτονικό ντέρμπι. 

Η Κολωνία βρίσκεται  ψηλότερα στη βαθμολογία, αλλά ενώπιον του κοινού της  η Γκλάντμπαχ έχει αποδείξει ότι μπορεί να νικήσει όλες τις ομάδες.

Από την Μπουντεσλίγκα, αξίζει και το όβερ στο Βέρντερ - Αϊντραχτ. με τους γηπεδούχους να το έχουν επιβεβαιώσει και στα δέκα φετινά παιχνίδια! Αν σε αυτό προσθέσουμε και τη μεγάλη βαθμολογική ανάγκη, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι πάμε σε ανοιχτό ματς με πολλά γκολ.

Τα ίδια λίγο πολύ ισχύουν και στη συνάντηση της Νανσί με τη Ντιζόν, αλλά εδώ επειδή μιλάμε για γαλλικό πρωτάθλημα, θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο που δίνεται σε ικανοποιητικές αποδόσεις (1.80).

Στην Ολλανδία , η Γκρόνινγκεν έχει βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού και βλέπει ως τελικό το ματς με την Ντε Χάαγκ, από την οποία έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές την τελευταία δεκαετία στο γήπεδό της. 

Στο Καμπιονάτο, θα αναμετρηθούν στο Μπέργκαμο οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ιταλίας.

Αταλάντα και Ρόμα μετρούν 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία έξι ματς και θα μπουν με τη ψυχολογία στα ύψη. Ποντάρουμε στην πιο έμπειρη Ρόμα, που θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς για να μείνει κοντά στην κορυφή.

Τέλος στη Βραζιλία, η Ατλέτικο Παραναένσε φιλοξενεί τη Σπορτ Ρεσίφε, σ' ένα ματς που και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Η Ατλέτικο για να κρατήσει την 6η θέση που οδηγεί στο Λιμπερταδόρες και η Ρεσίφε για να μείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Οι φιλοξενούμενοι έχουν πάντως βατά παιχνίδια στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και το μαξιλαράκι του +5 από τη ζώνη. Αντίθετα η Ατλέτικο νιώθει την ανάσα της Κορίνθιανς (στο -1) και δεν έχει περιθώρια.

Να σημειωθεί ότι στην έδρα της μετρά φέτος 14 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1467. Γκλάντμπαχ - Κολωνία 1 2.05

1589. Νανσί - Ντιζόν G.G. 1.80

1603. Γκρόνινγκεν - Ντε Χάαγκ 1 1.80

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1652. Aταλάντα - Ρόμα 2 1.80

1686. Βέρντερ - Αίντραχτ όβερ 1.65

 

1703 Ατλ. Παραναένσε - Σπορτ Ρεσίφε 1 1.70