Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2016 14:53

O… Betατζής: Υπερτιμημένα Over

Γράφτηκε από τον

Πολύ κρίσιμη τελευταία στροφή για τα ευρωκύπελλα η προτελευταία αγωνιστική σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα που διεξάγεται μεσοβδόμαδα με τους μπουκ να έχουν ζυγίσει με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια το κίνητρο έχοντας πετσοκόψει τις αποδόσεις.

Σχεδόν αναγκαστικά θα στραφούμε σε δύο Over που σύμφωνα με τις επιδόσεις των αντιπάλων και το άκρως επιθετικό τους στιλ δεν θα έπρεπε να πληρώνουν από 1,60, όμως τα βρίσκουμε πολύ πιο ψηλά σε τιμές που αν μη τι άλλο έχουν πρόσθετη αξία.

Στον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ τα δύο μεγάλα φαβορί (Αρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν) έχουν ήδη τσεκάρει τα δύο εισιτήρια της πρόκρισης αφήνοντας τα… ψίχουλα στη Λουντογκόρετς και τη Βασιλεία που κονταροχτυπιούνται με έπαθλο την τρίτη θέση και τη συνέχεια στο Γιουρόπα. Στην πρεμιέρα οι δύο αντίπαλοι είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 1-1 στην Ελβετία, κερδίζοντας το μοναδικό βαθμό τους στη διοργάνωση μέχρι τώρα. Φουλ επιθετικές ομάδες αμφότερες, θα κυνηγήσουν τη νίκη και το ενδεχόμενο να δούμε τρία ή περισσότερα γκολ στέκεται προκλητικά στο 1,85.

Στο 12ο γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ η Βιγιαρεάλ έχει βρει το… μπελά της, μένοντας για την ώρα εκτός των δύο πρώτων θέσεων που δίνουν πρόκριση. Υψίστης σημασίας η αναμέτρηση με τη Ζυρίχη στην Ελβετία, που μόνο… υγιεινός περίπατος δεν προβλέπεται για τους Ισπανούς. Οι γηπεδούχοι (πρωτοπόροι στη Β’ Ελβετίας) σκοράρουν σε ρυθμούς… πολυβόλου και δεν είναι τυχαίο ότι κατάφεραν να πετύχουν γκολ ακόμα και στο «Μαδριγάλ». Αρκετά… πριμοδοτημένο το 1,90 στο Over, μάλλον είναι προτιμότερο από το «διπλό» που βρίσκουμε στην ίδια απόδοση αλλά με πτωτικές τάσεις.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1956. ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ OVER 1,85

2007. ΖΥΡΙΧΗ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ OVER 1,90

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΠΟΡΤΟ 2

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ – ΣΡΟΥΣΜΠΕΡΙ 1

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ 1

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ 2

ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ 2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.