Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016 17:04

Δε χάνει η Φιορεντίνα

Γράφτηκε από τον
Δε χάνει η Φιορεντίνα

Μπορεί να είναι Δευτέρα και οι στοιχηματικοί ρυθμοί να έχουν μειωθεί, εντούτοις η δράση σε Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία παραμένει αρκετά σημαντική.

Θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις που κλείνουν τις αγωνιστικές σε Σέριε Α, Πριμέρα Ντιβιζιόν και Τουρκία. Πριν περάσουμε στα σημερινά προγνωστικά, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν στην κατηγορία κουπόνι αποτελέσματα!

Αντέχουν οι «βιόλα»

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ίντερ – Φιορεντίνα, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.85. Παρά το γεγονός πως ήταν το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ η Ίντερ γνώρισε τον αποκλεισμό από τον 11ο όμιλο, τερματίζοντας στην τελευταία θέση αυτού. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής το συγκρότημα του Πιόλι γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τη Χάποελ Μπερ Σεβά πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τα γκολ των Ικάρντι (12’) και Μπρόζοβιτς (25’), ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν με αυτά των Λούσια Μαρανάο (58’), Νουακαέμε (71’ πεν.) και Σαχάρ (90+3’). Αξίζει να σημειώσουμε πως στο 68’ ο Χαντάνοβιτς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή, αφήνοντας την Ίντερ με δέκα ποδοσφαιριστές. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές που έδωσαν για το πρωτάθλημα οι «νερατζούρι» συγκέντρωσαν τέσσερις βαθμούς. Αφού επικράτησαν της Κροτόνε (3-0 εντός έδρας) αναδείχθηκα ισόπαλοι στο «Derby della Madonnina» την προηγούμενη βδομάδα με αντίπαλο τη Μίλαν (2-2 εκτός έδρας). «Θα πρέπει να αντεπιτεθούμε και να δείξουμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε τη θέση μας στην κατάταξη», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Ίντερ. Απ’ την άλλη, ήττα σοκ γνώρισε στην έδρα της (η πρώτη φετινή) μεσοβδόμαδα η Φιορεντίνα από τον ΠΑΟΚ με 3-2 για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Αήττητο παραμένει το συγκρότημα του Πάουλο Σόουζα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Την προηγούμενη βδομάδα κατάφερε να φύγει με το «τρίποντο» από την έδρα της Έμπολι, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 στο ντέρμπι της Τοσκάνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φιορεντίνα προέρχεται από τρεις σερί εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα. Θα πάμε με το Χ2.

Μπορεί το «διπλό» η Μπιλμπάο

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Λας Πάλμας – Μπιλμπάο, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.05 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Με την αναμέτρηση του «Γκραν Κανάρια» ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν. Επιστροφή στη δράση μετά από ένα δεκαήμερο για τη Λας Πάλμας, καθώς το τελευταίο παιχνίδι της δόθηκε την προπερασμένη Παρασκευή (18/11). Οι νησιώτες έφυγαν ηττημένοι από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», υποτασσόμενοι στο πάθος της Μπέτις. Μόλις μία νίκη μετρά η ομάδα του Κίκε Σετιέν στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (1-4-3), αλλά ταυτόχρονα αποδίδει πολύ καλά μέσα στο «σπίτι» της, όπου παραμένει αήττητη για 10 σερί ματς πρωταθλήματος (5-5-0). Βέβαια, τα 3/4 τελευταία «εντός» έχουν λήξει ισόπαλα. Απ’ την άλλη, «άλμα» προς την τετράδα επιζητά η Αθλέτικ Μπιλμπάο στο σημερινό παιχνίδι, καθώς με ενδεχόμενο σημερινό διπλό «πιάνει» τη Σοσιεδάδ στην 5η θέση και πλησιάζει μόλις στο -1 από την 4η Ατλέτικο. Σε καλό mood η ομάδα του Βαλβέρδε, κέρδισε μεσοβδόμαδα τη Σασουόλο (κλειδώνοντας την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ), με τη νίκη αυτή να «κολλάει» στο 1-0 επί της Βιγιαρεάλ της 12ης αγωνιστικής. Μόλις μία ήττα για τους Βάσκους στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (2-2-1), ταυτόχρονα όμως μετρούν δύο ήττες και μία ισοπαλία στις τρεις τελευταίες εξόδους πρωταθλήματος (με σκορ 2-1 αμφότερες οι ήττες). Θα πάμε με τη νίκη των φιλοξενουμένων, αλλά με κάλυψη.

Mε το G/G στην Τουρκία

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Κόνιασπορ – Οσμανλίσπορ, όπου επιλέγουμε το Goal / Goal σε απόδοση 2.10. Ταξίδεψε στην Ουκρανία με στόχο κάτι θετικό, ωστόσο η Κόνιασπορ επέστρεψε στη βάση της με σκυμμένο κεφάλι, μετά τη βαριά ήττα με 4-0 από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Κάτι παραπάνω από απογοητευτική η εμφάνιση για το συγκρότημα του Κοτσαμάν, που πιάστηκε αδιάβαστο και έπεσε θύμα στις επιθετικές ορέξεις των Ουκρανών, αποχαιρετώντας παράλληλα το Γιουρόπα Λιγκ. Στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα, όπου την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε νικηφόρα από το «Kamil Ocak», επικρατώντας με 0-3 της Γκαζιάντεπσπορ. Δεύτερη σερί νίκη στη Super Lig για την Κόνιασπορ που βρίσκεται στο -7 από την πρώτη τετράδα γνωρίζοντας πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Ρίχνει μετά τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ όλο το βάρος της στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Απ’ την άλλη, η Οσμανλίσπορ έφυγε με άδεια χέρια την Πέμπτη από το Βουκουρέστι, όπου ηττήθηκε με 2-1 από τη Στεάουα. Κατώτερη των περιστάσεων έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρόκριση, παραμένει ωστόσο στην κορυφή του 12ου ομίλου, κρατώντας την τύχη στα χέρια της. Επιστροφή στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Ακτσάι που επικράτησε με 2-0 της Αλάνιασπορ την προηγούμενη αγωνιστική, επιστρέφοντας στις επιτυχίες έπειτα από έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα (δυο ήττες, τέσσερις ισοπαλίες). Στην 9η θέση δεν θυμίζει μέχρι στιγμής σε τίποτα την ομάδα της περασμένης σεζόν, ενώ βρίσκεται ήδη στο -8 από την πρώτη τετράδα. Περιμένουμε να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.