Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2016 13:48

O… Betατζής: Θα πάει μακριά η… καμήλα!

Γράφτηκε από τον
O… Betατζής: Θα πάει μακριά η… καμήλα!

Μεγάλο αλλά… άνοστο το μεσοβδόμαδο κουπόνι με πολλά παιχνίδια από διοργανώσεις δεύτερης και τρίτης διαλογής.

Γι’ αυτό και η στήλη αποφάσισε να ψάξει σημεία από… εξωτικά μέρη. Σε διαβολεμένη φόρμα βρίσκεται στην Αίγυπτο η Μιστ Λελ Μακάσα, που μετρά 8 συνεχόμενες νίκες και έχει σκαρφαλώσει έτσι στη δεύτερη θέση, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του τίτλου. 

Απίστευτο σερί σε μία λίγκα όπου οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι πάρα πολύ μικρές, όμως υη συγκεκριμένη ομάδα έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει συνεχώς εδώ και δύο μήνες, έχοντας βέβαια και την απαραίτητη σε αυτές τις περιπτώσεις εύνοια της τύχης.

Η Αλ Ιτιχάντ Αλ Σακαντάρι κινείται στη μετριότητα. Στην έδρα της είναι αρκετά μαχητική, όμως απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίρνει… σβάρνα όποιον βρίσκει μπροστά του αναμένεται να τα βρει μπαστούνια. Σε κάθε περίπτωση το «διπλό» της Μακάσα αξίζει τον κόπο στο 1,80, από ‘κει και κάτω αρχίζει να γίνεται ασύμφορο.

Στη Ρωσία η Ροστόφ αρχίζει σιγά σιγά να θυμίζει την περσινή διεκδικήτρια του τίτλου. Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη σεζόν και μέχρι ένα σημείο αυτό είναι λογικό, καθώς είχε να αντιμετωπίσει και την κούραση από την παρθενική της συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου πέτυχε πριν από μία εβδομάδα εντυπωσιακή νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου με 3-2. Με ενθουσιασμό από εκείνο το αποτέλεσμα νίκησε εύκολα την περασμένη Κυριακή την Ανζί και όλα δείχνουν πως ήρθε επιτέλους η ώρα για την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη της. Είναι και ο αντίπαλος που προσφέρεται, καθώς η Ουράλ βρίσκεται βυθισμένη στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αγνοώντας τη νίκη για δύο ολόκληρους μήνες. Πέντε ήττες σε 7 εντός έδρας ματς μετρούν οι γηπεδούχοι, γιατί να μη χάσουν άλλη μία φορά; Στο κάτω, κάτω με τη Ροστόφ δεν έχουν ποιοτικά καμία απολύτως σχέση. Στο 2,05 με έντονες ανοδικές τάσεις το «διπλό», ίσως εδώ χρειαστεί να περιμένουμε γιατί πιθανότατα θα ανέβει κι άλλο η τιμή του.

Στη Ρουμανία η Γκαζ Μετάν Μεντιάς αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στη φετινή σεζόν, θυμίζοντας την περσινή Άστρα που ήρθε από το πουθενά και κατάφερε να μπει σφήνα στις παραδοσιακές ποδοσφαιρικές δυνάμεις της χώρας κατακτώντας τελικά τον τίτλο. Την ίδια στιγμή η Μποτοσάνι μοιάζει να ξεφουσκώνει μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα και δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο δίμηνο έχει κατορθώσει να νικήσει μόνο την εκ των ουραγών Τιμισοάρα.

Θα παίζαμε «ξερό» το «διπλό» που έχει σούπερ απόδοση αν η Γκαζ Μετάν ήταν πιο αποτελεσματική εκτός έδρας, όπου έχει πανηγυρίσει σπουδαίες νίκες με την Άστρα και τη Στεάουα. Θα πάμε τελικά για μεγαλύτερη ασφάλεια στο «Χ2» που πληρώνει 1,52.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1110. ΑΛ ΙΤΙΧΑΝΤ – ΜΑΚΑΣΑ 2 1,80

1224. ΟΥΡΑΛ – ΡΟΣΤΟΦ 2 2,05

1234. ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ – ΓΚΑΖ ΜΕΤΑΝ Χ2 1,52

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΛΟΡΙΑΝ – ΡΕΝ 1

ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΜΑΛΙΝ 1

ΟΥΡΑΛ – ΡΟΣΤΟΦ 1Χ

ΝΑΝΣΙ – ΜΕΤΣ 1

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΝΙΣ 1

ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΑΛΑΒΕΣ

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.