Τρίτη, 06 Δεκέμβριος 2016 14:45

O… Betατζής: Μιλάει το κίνητρο…

Γράφτηκε από τον

Γεμάτη… τελικούς πρόκρισης είναι η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα που διεξάγεται μεσοβδόμαδα και φυσικά ισχύει πάνω κάτω ό,τι και για την τελευταία αγωνιστική στα πρωταθλήματα.

Οι ομάδες που χρειάζονται βαθμούς και αντιμετωπίζουν αδιάφορες αντιπάλους συνήθως τους παίρνουν και κάνουν τη… δουλειά τους. Σε τέτοια παιχνίδια, με μονόπλευρο (δηλαδή) ενδιαφέρον θα στοιχηματίσουμε κι εμείς, ξεκινώντας από το «διπλό» της Μπεσίκτας στην Ουκρανία.

Οι «αετοί» της Κωνσταντινούπολης έμοιαζαν εξ’ αρχής να μην έχουν καμία τύχη σε όμιλο με Νάπολι και Μπενφίκα, τα έχουν πάει όμως περίφημα μέχρι τώρα και δύσκολα θα τα κάνουν… θάλασσα την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου που δεν παίζει για τίποτα. Η Μπεσίκτας με νίκη θα τερματίσει σίγουρα στην πρώτη δυάδα, καθώς Μπενφίκα και Νάπολι που βρίσκονται στην κορυφή με ένα βαθμό περισσότερο παίζουν μεταξύ τους! Υπό προϋποθέσεις (δηλαδή να μην έρθει ισόπαλο το Μπενφίκα – Νάπολι) κάνει και η ισοπαλία στους Τούρκους αλλά δεν πρόκειται να το ρισκάρουν από τη στιγμή που με τρίποντο θα φύγουν από το «Ολυμπίνσκι» με το εισιτήριο της πρόκρισης στο χέρι. Το «διπλό» στο 2,20 με πτωτικές τάσεις.    

Ο ΠΑΟΚ παρά το «διπλό» στη Φλωρεντία την προηγούμενη αγωνιστική δεν ορίζει τη μοίρα του, καθώς εξαρτάται από το αποτέλεσμα της Καραμπάγκ που υποδέχεται την Φιορεντίνα. Πέραν του ότι οι ιταλικοί σύλλογοι συνηθίζουν να κάνουν αγγαρεία όταν έχουν εξασφαλίσει το στόχο τους, εδώ ίσως γίνει και κάποια… υπόγεια συμφωνία που να ευνοεί και την Καραμπάγκ. Μία νίκη των Αζέρων με μικρό σκορ βολεύει και τους ίδιους, αλλά και τους «βιόλα», καθώς οι γηπεδούχοι θα πάρουν την πρόκριση και οι Ιταλιάνοι δεν θα χάσουν την πρωτιά στον όμιλο. Λίγο απίθανο να παίξει η Φιορεντίνα για τον ΠΑΟΚ, οπότε δεν έχουμε παρά να ποντάρουμε στον καλοπληρωμένο (2,65) «άσο» της Καραμπάγκ. 

Κακός χαμός και στο γκρουπ του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης και τη Θέλτα να ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση έχοντας ακριβώς ίδιους βαθμούς, αλλά και αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια που αμφότερα έληξαν ισόπαλα 1-1. Αν οι Βέλγοι και οι Ισπανοί νικήσουν και οι δύο την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, τότε η Θέλτα θα χρειάζεται τουλάχιστον ένα γκολ περισσότερο από τη Σταντάρ για να συνεχίσει στο Γιουρόπα και το 2017. Εμείς θα ποντάρουμε στον «άσο» των Βέλγων, υπολογίζοντας στις καλές σχέσεις που διατηρούν με τον Άγιαξ, ο οποίος έχει εξασφαλισμένη όχι μόνο την πρόκριση αλλά και την πρωτιά. Η απόδοση στο 1,70.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1924. ΝΤ. ΚΙΕΒΟΥ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2 2,20

2028. ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1 2,65

2051. ΣΤ. ΛΙΕΓΗΣ – ΑΓΙΑΞ 1 1,70

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΑΡΣΕΝΑΛ 1Χ

ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΟΞΦΟΡΝΤ 2

ΡΕΑΛ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Χ2

ΛΕΓΚΙΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. 2

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΣΑΧΤΑΡ 1

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΖΕΝΙΤ 1

ΑΣΤΡΑ – ΡΟΜΑ 1Χ

ΣΤ. ΛΙΕΓΗΣ – ΑΓΙΑΞ 1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΘΕΛΤΑ 2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.