Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 17:32

O… Betατζής: Διαφορά επιπέδου…

Γράφτηκε από τον

Σαφώς μικρότερο σε σχέση με τα προηγούμενα το νέο μεσοβδόμαδο κουπόνι και με πολλά ματς που δεν αγγίζονται ούτε με… τσιμπίδα. Με το στανιό καταλήξαμε σε μία τριάδα που δείχνει ενδιαφέρουσα.

Στην Πρέμιερσιπ οι πολυδιαφημισμένες ομάδες του Μάντσεστερ βλέπουν για την ώρα την πλάτη της Άρσεναλ που έχει χτυπήσει… ροπή και μοιράζει γκολ σε υποδεέστερους αντιπάλους. Η Έβερτον δεν είναι ούτε Στόουκ, ούτε Γουέστ Χαμ αλλά βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, καθώς έχει μόλις μία νίκη τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές. Το «διπλό» στο 1,70 παίζεται οριακά, από ‘κει και κάτω γίνεται ασύμφορο.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές των λιγότερο γνωστών ομάδων να δείξουν πράγματα και να κερδίσουν μία μεταγραφή. Η πρωταθλήτρια Ασίας Γιεονμπούκ Μότορς από την Κορέα αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Αφρικής Μαμελόντι Σάνταουνς από τη Νότια Αφρική και αμφότερες στηρίζονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι θα αγωνιστούν και χωρίς σκοπιμότητες μας οδηγεί αυτόματα στο Over που πληρώνει 1,75. 

Τόσο η Τσβόλε, όσο και η Ουτρέχτη θεωρούνται… κυπελλικές ομάδες στην Ολλανδία, καθώς παραδοσιακά φτάνουν μακριά στο θεσμό. Φέτος η εικόνα τους στο ολλανδικό πρωτάθλημα είναι τόσο διαφορετική όσο η μέρα με τη νύχτα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται καθηλωμένοι στις τελευταίες θέσεις και απειλούνται με υποβιβασμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν καταφέρει να σκαρφαλώσουν στην εξάδα και η πορεία τους έρχεται σαν συνέχεια της περσινής. Πάμε με την καλύτερη ομάδα που είναι η Ουτρέχτη, η νίκη της οποίας βρίσκεται στο 2,02.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1151. ΈΒΕΡΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ 2 1,70

2599. ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ – ΜΑΜ. ΣΑΝΤΑΟΥΝΣ OVER 1,75

1198. ΤΣΒΟΛΕ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ 2 2,02

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ 2

ΚΑΡΝΤΙΦ – ΓΟΥΛΒΣ 1

ΜΚ ΝΤΟΝΣ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ 1

ΣΟΣΟ – ΜΑΡΣΕΪΓ 1Χ

ΤΣΒΟΛΕ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ 2

ΦΡΙ ΣΤΕΪΤ ΣΤΑΡΣ – ΜΠΑΡΟΚΑ 1

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΝΙΣ 1

ΣΤΟΟΥΚ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 2

ΜΟΝΑΚΟ – ΡΕΝ 1

ΜΕΤΣ – ΤΟΥΛΟΥΖ 2

ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. 2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στοίχημα: Διπλό για Άρσεναλ Κερδίζει η Χέρακλες »