Κυριακή, 25 Δεκέμβριος 2016 12:44

Στο…Πι και Φι: Το ενδιαφέρον στην Αγγλία

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά. Η Αγγλία όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, παίζει μπάλα μέσα στις γιορτές, με την διαφορά  ότι φέτος  δεν υπάρχει δράση μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά τη Δευτέρα.

Η Τσέλσι με 11 σερί νίκες οδηγεί την κούρσα στην Πρέμιερ Λιγκ και αν νικήσει τη Μπόρνμουθ θα κάνει ρεκόρ στην ιστορία της. Χωρίς όμως τον πρώτο της σκόρερ Ντ. Κόστα και τον Καντέ, ο άσος του 1.27 είναι επίφοβος. Οι φιλοξενούμενοι με άγνοια κινδύνου μπορούν τουλάχιστον να σκοράρουν και να επιβεβαιώσουν το καλοπληρωμένο γκολ - γκολ.

Τελικός για τη Μπέρνλι το ματς με τη ισοδύναμη Μίντλεσμπρο, η οποία εκτός έδρας χάνεται. Οι γηπεδούχοι ποντάρουν στην έδρα για την παραμονή και στο 2.50 αξίζει το ρίσκο.

Εμπιστοσύνη και στη Λέστερ, που δίνει σημαντικό ματς με την Εβερτον, καθώς αν δεν κερδίσει θα δει τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού να μειώνεται. 

Η Λέστερ στο τελευταίο εντός έδρας ματς πέτυχε 4 γκολ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και με ανάλογη εμφάνιση, θα πανηγυρίσει και πάλι. 

Στη Τσάμπιονσιπ η Αστον Βίλα είναι αήττητη ενώπιον του κοινού της και η Μπέρτον δεν έχει διπλό σε 11 αγώνες. Παίζει όμως πάντα επιθετικά και αντί για σημείο, επιλέγουμε το αουτσάιντερ όβερ στο 1.90. 

Ιδια επιλογή και στο Κρου - Καρλάιλ για τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, με τη Καρλάιλ να είναι η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού, αλλά να έχει και αμυντικές αδυναμίες. 

Κλείνουμε με Βέλγιο και τον άσο της Λόκερεν στο γειτονικό ντέρμπι με τη υποδεέστερη Μπέβερεν που αγνοεί τη νίκη σε εννέα εκτός έδρας ματς. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

2138. Λόκερεν - Μπέβερεν 1 1.80

2169. Κρου - Καρλάιλ όβερ 1.75

2179. Αστον Βίλα - Μπέρτον όβερ 1.90

2214. Μπέρνλι - Μίντλεσμπρο 1 2.50

2215. Τσέλσι - Μπόρνμουθ G.G. 1.80

 

2219. Λέστερ - Εβερτον 1 2.20