Σάββατο, 31 Δεκέμβριος 2016 09:32

Από «άσους» σε «διπλά»...

Γράφτηκε από τον
Από «άσους» σε «διπλά»...

Τελευταίο κουπόνι για το 2016 αλλά ταυτόχρονα και πρώτο για το 2017 αυτό που κρατάμε στα χέρια μας με το βρετανικό στοιχείο φυσικά να κυριαρχεί, καθώς αυτήν την εποχή η μπάλα κυλάει μόνο στα αγγλικά και τα σκωτσέζικα γήπεδα.


Μάλιστα στο Ηνωμένο Βασίλειο θα έχουμε το επόμενο τριήμερο διπλή αγωνιστική, με τις ομάδες να δίνουν δεύτερο ματς πρωταθλήματος στο... καπάκι 48 ώρες μετά το προηγούμενο.
Στην Α’ Αγγλίας η Φλίτγουντ στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην έδρα της, προκειμένου να κερδίσει τους βαθμούς που θα της χαρίσουν την παραμονή. Σταθεροί στο γήπεδό τους οι νεοφώτιστοι, έχουν βάλει κάτω πολύ καλύτερους αντιπάλους από την Όλνταμ που προβληματίζει σταθερά από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο «άσος»μ στο 1,85 αξίζει.
Από σπουδαία νίκη η Μπέρνλι που όπως και η Φλίτγουντ ποντάρει πολλά στα εντός έδρας παιχνίδια της, βγάζοντας μεγαλύτερη αποφασιστικότητα μπροστά στα κοινό της. Η Σάντερλαντ πάνω που έδειξε να συνέρχεται, επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις και τουλάχιστον ψυχολογικά δεν πείθει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους ανεβασμένους γηπεδούχους. Ο «άσος» πληρώνει 2,25.
Πολύ μικρό το κυριακάτικο κουπόνι, με το ζόρι καταφέραμε να βγάλουμε δύο σημεία, αμφότερα από τη Νασιονάλ Λιγκ (πρώην Κόνφερενς). Η Τρανμίρ έπιασε κορυφή μετά το τρίποντο επί της Μάκλσφιλντ και τώρα ξαναπαίζει με την ίδια αντίπαλο αλλά εκτός έδρας. Θα βρουν χώρους οι πρωτοπόροι που ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν και θα πάμε μαζί τους για νέα νίκη που βρίσκουμε σε τιμή 2,25.
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα σε Μεϊντστόουν και Ντόβερ με τους φιλοξενούμενους να υπερέχουν σε ποιότητα και φόρμα. Το προ ημερών μεταξύ τους παιχνίδι έληξε ισόπαλο, αλλά τώρα η Ντόβερ γνωρίζει τι θα βρει μπροστά της και εκτός έδρας παίζει πολύ πιο απελευθερωμένα. Το «διπλό» πληρώνει 1,85.
O… Betατζής



Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

744. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ – ΟΛΝΤΑΜ    1    1,85
762. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ    1    2,25


(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

790. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΤΡΑΝΜΙΡ    2    2,25
821. ΜΕΪΝΤΣΤΟΟΥΝ – ΝΤΟΒΕΡ    2    1,85


ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

715. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΣΕΛΤΙΚ
753. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ
767. ΣΟΥΟΝΣΙ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
780. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ


ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

729. ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ    2    2,55
750. ΝΙΟΥΠΟΡΤ – ΕΞΕΤΕΡ    2    2,45
764. ΛΕΣΤΕΡ – ΓΟΥΣΤ ΧΑΜ    2    3,20
784. ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤ. – ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ    2    3,80



ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΣΕΛΤΙΚ    2
ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ    2
ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ    1
ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ    1
ΓΟΥΛΒΣ – ΚΠΡ    1
ΜΠΡ. ΡΟΒΕΡΣ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ    1
ΚΡΟΥ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ    2
ΣΙΔΝΕΪ ΓΟΥΟΝΤ. – ΠΕΡΘ ΓΚΛΟΡΙ    1
* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μιλούν... οι έδρες Αντίο με… ταμείο »