Τρίτη, 03 Ιανουάριος 2017 14:03

O… Betατζής: «Αιμορραγεί» ο Ηρακλής…

Γράφτηκε από τον

 

Ο μυθικός Ηρακλής μπορεί να ήταν ανίκητος και να πέτυχε απίστευτους άθλους, όμως η ελληνική ποδοσφαιρική του… έκδοση δεν λέει με τίποτα να βρει γιατρειά.

Τεράστια τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα για τον «Γηραιό», που φυσικά έχουν αντίκτυπο και στο αγωνιστικό κομμάτι και μόνο τυχαίο δεν είναι πως βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μία μόλις νίκη σε 12 ματς.

Αντίθετα, η Ξάνθη έκλεισε ονειρικά το 2016, ισοβαθμώντας στη δεύτερη θέση με τον Παναθηναϊκό. Η ακριτική ομάδα παίζει εξαιρετικά την αντεπίθεση κι αυτός είναι ο λόγος που εκτός έδρας βρίσκει δίχτυα με πολύ μεγαλύτερη άνεση.

Το «Καυταντζόγλειο» δεν είναι εύκολη έδρα αλλά με τα προβλήματα που συσσωρεύονται διαρκώς στον Ηρακλή η Ξάνθη έχει την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο και να εδραιωθεί στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας της φετινής Σούπερ Λιγκ. Σε απόδοση διπλασιασμού το «διπλό» σίγουρα έχει νόημα.

Η Γκιμαράες είναι από τις καλύτερες ομάδες φέτος στην Πορτογαλία και διαθέτει το εύκολο γκολ. Δεν έδειξε να αδιαφορεί για το Λιγκ Καπ και με δεδομένο ότι στον όμιλό της βρίσκεται και η Μπενφίκα θα παίξει για τη νίκη κόντρας στην Πάκος Φερέιρα, ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στο τελευταίο ματς απέναντι στους «αετούς» της Λισαβόνας Η Πάκος μετά την ήττα της από την Μπενφίκα είναι υποχρεωμένη να παίξει για τη νίκη στην έδρα της Γκιμαράες για να ελπίζει, συνεπώς θα πάμε με το Over που προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ. 

Ανάξια εμπιστοσύνης η φετινή άμυνα του Ολυμπιακού που έχει δεχθεί γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης» από αντιπάλους πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας σε σχέση με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες δεν είναι άσχημοι από τη μέση και μπροστά και το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο αξιόλογο 1,88.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1002. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΞΑΝΘΗ 2 2,00

2409. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ OVER 2,00

1021. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ GOAL 1,88

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

AE ZAΚΑΚΙΟΥ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 2

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 2

ΣΤΟΟΥΚ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1Χ

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ 1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1

ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.