Σάββατο, 07 Ιανουάριος 2017 13:23

Στο... Πι και Φι: Δίνουν επιλογές Πριμέρα και Καμπιονάτο

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Περισσότερες επιλογές έχει πλέον το κουπόνι, καθώς αρχίζουν και πάλι τα πρωταθλήματα σε Ισπανία και Ιταλία.

Στην Πριμέρα η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενείται από την Εϊμπάρ, η οποία χάρη στις εντός έδρας επιδόσεις της (5-2-1) φιγουράρει στην 8η θέση. Το ματς όμως εξαρτάται καθαρά από την απόδοση της Ατλέτικο, που δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών (υποχώρησε στην 6η θέση) και περιμένω έστω και δύσκολα να επικρατήσει. Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη είναι και η Μπιλμπάο απέναντι στην Αλαβές, αλλά οι γηπεδούχοι σπάνια κρατούν το μηδέν στο  "Σαν Μαμές" και το αμφίσκορο πληρώνει καλύτερα από τον άσο.

Στο Καμπιονάτο, η Ιντερ έκλεισε με τρεις σερί νίκες το 2016 και θέλει να μπει με το... δεξί στο 2017 ώστε να βρεθεί στις ευρωπαϊκές θέσεις. Η Ουντινέζε θα της βάλει δύσκολα, όμως σε αυτό το γήπεδο η Ιντερ έχει βρει τον τρόπο να φεύγει νικήτρια (τρία σερί διπλά τα τελευταία χρόνια με 0-3, 1-2, 0-4).

Θετική προϊστορία έχει και η Τορίνο στην έδρα της Σασσουόλο (δεν έχει χάσει ποτέ εκεί, μετρώντας 4 διπλά και 3 ισοπαλίες). Εδώ το διπλό ευνοείται και από τις πολλές απουσίες των γηπεδούχων που θα παραταχθούν με 11άδα ανάγκης.

Στο κύπελλο Αγγλίας, η φορμαρισμένη Γουέστ Μπρομ υποδέχεται τη Ντέρμπι και έχει την ευκαιρία να συνεχίσει στο θεσμό, μιας και τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία, ενώ η Ντέρμπι θα έχει και πολλές απουσίες.

Στη Σούπερ Λίγκα Βέροια και Ηρακλής δίνουν τελικό παραμονής και όποιος χάσει θα πρέπει να συμβιβάζεται με την ιδέα του υποβιβασμού. Αναμένουμε ματς με μπόλικο άγχος, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και σε καμία περίπτωση η Βέροια δεν είναι τόσο φαβορί όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ακόμα δεν έχει κερδίσει στο γήπεδό της. Από την άλλη όμως ούτε και ο Ηρακλής έχει διπλό και γι' αυτό πάμε με τη διπλή ευκαιρία του Χ2.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1186. Γουέστ Μπρομ - Ντέρμπι 1 1.75

1275. Βέροια - Ηρακλής Χ2 ΔΕ 1.65

1277. Εϊμπάρ - Ατλέτικο Μαδρίτης 2 1.55

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1309. Αθλέτικ Μπιλμπάο - Αλαβές G.G. 2.00

1315. Ουντινέζε - Ιντερ 2 1.80

 

1334. Σασσουόλο - Τορίνο 2 2.45