Σάββατο, 19 Οκτώβριος 2013 14:41

Γκέλα η Ατλέτικο στη Βαρκελώνη

Γράφτηκε από τον

Με τα πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και το κουπόνι μας να είναι γεμάτο από αμφίρροπες αναμετρήσεις αρχίζουμε σήμερα για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο την ενημέρωσή σας για τα στοιχηματικά δρώμενα του διημέρου. Στη Superleague η 8η αγωνιστική ανοίγει την αυλαία της με 3 αναμετρήσεις εκ των οποίων οι δύο περιλαμβάνουν τους ευρωπαίους Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται στα Χανιά από τον Πλατανιά, ενώ ο «δικέφαλος» υποδέχεται στην Τούμπα τον πάντα επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης. Στη σκιά του απίστευτου λάθους που έλαβε χθες χώρα στον αγώνα Χοφενχάιμ – Λεβερκούζεν καθώς οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με ένα γκολ που δεν μπήκε ποτέ, συνεχίζεται η Bundesliga, ενώ στην Premier League ξεχωρίζει η εκτός έδρας αποστολή της Λίβερπουλ με αντίπαλο τη Νιούκαστλ. Στη Serie A η Ρόμα δείχνει ασυγκράτητη, καθώς χθες επιβλήθηκε και της Νάπολι με 2-0. σήμερα η 8η αγωνιστική συνεχίζεται με δύο αναμετρήσεις με τον αγώνα Μίλαν – Ουντινέζε να ξεχωρίζει.

 

Με κάλυψη η Νυρεμβέργη, Over 2.5 στη Βρέμη

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό μας σημείο που είναι το Χ2 της Νυρεμβέργης κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης σε απόδοση 2.40. Μέχρι στιγμής, είναι ξεκάθαρο πως η Άιντραχτ έχει το μυαλό της στον όμιλο του Europa League, όπου είναι το απόλυτο αφεντικό, έχοντας κερδίσει με 3-0 τόσο τον ΑΠΟΕΛ, όσο και την Μπορντό στην πρεμιέρα. Από την άλλη πλευρά στο στρατόπεδο της Νυρεμβέργης μετά τη συντριβή εντός έδρας από το Αμβούργο, ο Μίχαελ Βίζινγκερ έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την ομάδα, παίρνοντας μάλιστα μαζί του και τον Άρμιν Ρόιτερσχαν, που κατηγορήθηκε για τα λάθη στο σχεδιασμό. «Μετά τη βαριά ήττα από το Αμβούργο, αλλά και τα γεγονότα γενικότερα μέχρι τώρα στη σαιζόν, πήραμε την απόφαση να απομακρύνουμε τον προπονητή. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά ήταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε για το καλό της ομάδας», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής Μάρτιν Μπάντερ. Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο Ρότζερ Πρίντζεν, προπονητής της Under 23. Πάντως, δεδομένα δε θα αποτελέσει λύση για φέτος, με νέο τεχνικό να ανακοινώνεται πιθανότατα και την επόμενη εβδομάδα. Πρώτη επιλογή είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αυστρίας, Μαρσέλ Κόλερ, που ζήτησε χρόνο να απαντήσει. Λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Φερμπέεκ, που πρόσφατα απομακρύνθηκε από την ΑΖ. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους που μετά την αλλαγή προπονητή ψάχνουν το αποτέλεσμα για να ανέβει η ψυχολογία τους.Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας από την Bundesliga επιλέγοντας το Over 2.5 γκολ στον αγώνα Βέρντερ Βρέμης – Φράιμπουργκ σε απόδοση 1.85 στην Bet365. Οι δύο ομάδες δεν έχουν έρθει ποτέ στην ιστορία τους στη Βρέμη ισόπαλες 0-0 και πάντα μας προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Είναι χαρακτηριστικό πως η Φράιμπουργκ δεν έχει σημειώσει περισσότερα τέρματα απέναντι σε κανέναν άλλο αντίπαλο, από ότι απέναντι στη Βέρντερ, 73 τον αριθμό. Τέλος στα τελευταία δέκα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων έχουν σημειωθεί τουλάχιστον από τρία τέρματα στο καθένα! Κλείνουμε με τον «Άσσο» Draw No Bet της Μπραουνσβάιγκ κόντρα στη Σάλκε σε απόδοση 3.45.

 

Κοντράρουμε την Ατλέτικο Μαδρίτης

Περνάμε στην Ισπανία όπου το δυνατό μας σημείο για σήμερα έρχεται από την αναμέτρηση Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης και είναι το 1Χ σε απόδοση 2.10. Θα καταφέρει η Εσπανιόλ να... βάλει φρένο στην εκπληκτική φετινή πορεία της Ατλέτικο Μαδρίτης; Οι Καταλανοί προέρχονται από 3 συνεχόμενες ήττες (από Έλτσε και Βιγιαρεάλ εκτός, από Χετάφε εντός έδρας), όμως ο προπονητής τους, Χαβιέρ Αγκίρε, υπογράμμισε χθες: «Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σταματήσεις την Ατλέτικο. Εμείς θα έχουμε πολλές πιθανότητες νίκες, αν βελτιώσουμε σαφώς την εικόνα των τριών τελευταίων αγώνων». Οι προαναφερθείσες ήττες έβαλαν... τέλος σε ένα αήττητο ξεκίνημα της Εσπανιόλ στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, στις οποίες μέτρησε 3 νίκες (οι 2 εντός έδρας) και 2 ισοπαλίες. Οι συγκεκριμένοι 11 βαθμοί τη φέρνουν στην 8η θέση του πίνακα. Από την άλλη πλευρά η Ατλέτικο έχει το μυαλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς την προσεχή Τρίτη η Ατλέτικο φιλοξενείται από την Αούστρια Βιέννης, θέλοντας να κάνει το 3/3 στη φάση των ομίλων. Εμείς θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους με διπλή ευκαιρία σε μία καλή απόδοση. Από την Primera Division έχουμε ακόμα ξεχωρίσει το «Διπλό» Draw No Bet της Σοσιεδάδ με αντίπαλο τη Βαλένθια σε απόδοση 3.20, ενώ έκπληξη προβλέπουμε και στον αγώνα Οσασούνα – Μπαρτσελόνα με το 1Χ να παίζεται σε απόδοση 4.20. Από τη Β’ Ισπανίας επιλέγουμε τον «Άσσο» της Πονφεραντίνα κόντρα στην Τενερίφη σε απόδοση 1.97.

 

«Άσσος» η Μπάλκμπερν, «Διπλό» η Μπράιτον, ευκαιρίες από Κόνφερενς

Περνάμε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Championship όπου θα πάμε με τη νίκη της Μπλάκμπερν κόντρα στην Τσάρλτον σε απόδοση 1.91 και τη νίκη της Μπράιτον κόντρα στη Γέοβιλ σε απόδοση «2.00». Αήττητη η Μπράιτον στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (1-2-0 εκτός, 3-0-0 εντός έδρας), ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο τη Γέοβιλ (σ.σ: Στα δύο ήταν γηπεδούχος, στο ένα φιλοξενούμενη). Από τη Β’ Αγγλίας ξεχωρίζει το «Διπλό» Draw No Bet της Ροτσντέιλ κόντρα στην Τσέλτεναμ σε απόδοση 1.98, ενώ από τη Κόνφερνανς κρατάμε το «Διπλό» Draw No Βet της Τσέστερ απέναντι στην Μπρέιντρι σε απόδοση 2.60 και το Over 2.5 γκολ στην αναμέτρηση Χάλιφαξ – Γουέλινγκ σε απόδοση 1.80.

 

Με Μοντένα και Κάλιαρι, ρίσκο με Ουντινεζε

Στην Ιταλία θα κρατήσουμε για στήριγμα δύο Άσσους. Αρχικά πάμε με τον Άσσο της Μοντένα κόντρα στη Ρετζίνα για τη Β’ Ιταλίας σε απόδοση 2.00, ενώ επιλέγουμε και τον Άσσο της Κάλιαρι με αντίπαλο την Κατάνια πληρώνει επίσης 2.00. Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και πολλές περιπέτειες, η Κάλιαρι επιστρέφει στη φυσική της έδρα, το «’Σαντ Ελία». Αρχικά, η χωρητικότητα του θα περιοριστεί στους 5.000 θεατές. Η Κατάνια δεν έχει περάσει από αυτή την έδρα μετά από το 0-1 το 2006. Από τότε, μετρά τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Η Κάλιαρι μάλιστα στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ. Κλείνουμε με την έκπληξη στο Μιλάνο. Συγκεκριμένα επιλέγουμε το «Διπλό» Draw No Bet της Ουντινέζε κόντρα στη Μίλαν σε απόδοση 4.00.

 

Δυνατός στη Ρόδο ο Κολοσσός, Under στο Πανιώνιος – Τρίκαλα

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ όπου σήμερα έχουμε ξεχωρίσει 4 συνολικά παιχνίδια από τα οποία προκύπτουν 5 προτάσεις. Αρχίζουμε με την Ελλάδα και τις αναμετρήσεις Πανιώνιος – Τρίκαλα και Κολοσσός Ρόδου – ΑΓΟΡ. Ο Πανιώνιος έχει δείξει μέχρι σήμερα ότι κύριος σκοπός του είναι να πνίξει τους αντιπάλους του στην άμυνα. Θα είχε δεχθεί πολύ λιγότερους πόντους από τον Πανελευσιανιακό αν δεν κέρδιζαν οι γηπεδούχοι τόσα φάουλ. Επίσης το παιχνίδι του Eurocup ήταν πάρα πολύ χαμηλό σκορ εκτός του τετάρτου δεκαλέπτου στο οποίο μπήκαν 57 πόντοι. Τα Τρίκαλα δυσκολεύονται στο να βάλουν την μπάλα στο καλάθι. Επιλογή μας το Under 145.5, όριο που κινδυνεύει αν ο Πανιώνιος βρεθεί σε καταπληκτική μέρα και σκοράρει πάρα πολύ. Αναφορικά για τον αγώνα στη Ρόδο εικόνα του Κολοσσού στην Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ μας πείθει ότι μπορεί να κάνει και μια καλή εμφάνιση απέναντι στον χειρότερο από πέρσι ΑΓΟΡ. Στη Ρόδο ο Κολοσσός μετράει 3-0 νίκες εναντίον των σημερινών αντιπάλων του και με την βοήθεια του κόσμου οι νίκες μπορούν να γίνουν 4. Επιλέγουμε το χάντικαπ 3.5 πόντων που προσφέρεται για τον Κολοσσό. Περνάμε στην Τουρκία όπου έχουμε επιλέξει δύο σημεία από τον αγώνα Πινάρ Καρσίγιακα – Μερσίν. Στην αρχή της περιόδου η Πινάρ είναι σε καταπληκτική κατάσταση και μέσα στο σπίτι της μπορεί να συντρίψει τη Μερσίν που έδειξε πολλές αδυναμίες στην άμυνα όπως πάντα. Το χάντικαπ των 11.5 πόντων που δίνεται στους φιλοξενούμενους είναι το λογικό και θα εμπιστευθούμε την Πινάρ να το καλύψει. Θα δοκιμάσουμε την τύχη μας και στη νίκη των Σμυρνιωτών πάνω από 20 πόντους που προσφέρεται σε απόδοση 4.60. Τέλος κλείνουμε με ένα παιχνίδι από το γαλλικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για την αναμέτρηση Γκραβελίν – Ντιζόν. Μπορεί να έχει παρουσιάσει δύο μεγάλα σκορ έως τώρα η Ντιζόν αλλά σήμερα αγωνίζεται στην παραδοσιακή σκληρότερη άμυνα της Γαλλίας. Δεν θα έχει πρόβλημα λογικά η Γκραβελίν για τη νίκη και αυτό θα έρθει με το πνίξιμο στην άμυνα της Ντιζόν. Επιλογή το διπλό αποτέλεσμα νίκη της Γκραβελίν και Under 143.5 που προσφέρει στην πολύ καλή απόδοση 2.40.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.