Σάββατο, 18 Φεβρουάριος 2017 14:37

Στο…Πι και Φι: Τέσσερις άσοι και δύο όβερ

Γράφτηκε από τον
Στο…Πι και Φι: Τέσσερις άσοι και δύο όβερ

Καλημέρα σας. Ο Ατρόμητος "ξόρκισε την κατάρα" της Τρίπολης, αλλά για να έχει αντίκρισμα το διπλό με τον Αστέρα, θα πρέπει να νικήσει σήμερα και τη Ξάνθη. 

Η τελευταία δείχνει σημάδια κόπωσης από τα συνεχόμενα παιχνίδια και οι γηπεδούχοι με άλλη ψυχολογία  μετά την έλευση Σα Πίντο, έχουν τον πρώτο λόγο. 

Στη Γαλλία Λοριάν και Νις θέλουν απόψε τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η πρώτη για να αποφύγει τον υποβιβασμό και η παρέα του Μπαλοτέλι για να μείνει στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αναμένουμε ματς με πολλά γκολ, όπως είναι και τα περισσότερα της Εουπεν στο Βέλγιο. Σήμερα όμως θα προτιμήσουμε τον άσο, με δεδομένο ότι η Κόρτραϊκ έχει ξεμείνει από στόχους και θα παίξει με απουσίες. Με νίκη η Εουπεν καθαρίζει ουσιαστικά την υπόθεση παραμονή.

Νίκη - "οξυγόνο" ψάχνει αύριο και η Βαλένθια απέναντι στη Μπιλμπάο, που είναι ανώτερη ομάδα, αλλά εκτός έδρας χάνεται (2 νίκες σε 10 ματς) και έχει στο μυαλό της την ευρωπαϊκή ρεβάνς με τον ΑΠΟΕΛ.

Από την Ισπανία θα κρατήσουμε και το όβερ στο Θέλτα - Οσασούνα, με την Θέλτα να έχει επίσης ευρωπαϊκές σκοτούρες και την Οσασούνα να μάχεται για την παραμονή και να σκοράρει και να δέχεται εξίσου εύκολα γκολ.  Τέλος, η Μίλαν έμεινε αήττητη σε δύο σερί εκτός έδρας ματς με Μπολόνια, Λάτσιο και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της στο ντέρμπι με τη Φιορεντίνα, που είχε ταξίδι την Πέμπτη στη Γερμανία και την προσεχή εβδομάδα θα δώσει τον επαναληπτικό με την Γκλάντμπαχ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

2432. Ατρόμητος - Ξάνθη 1 2.15

1048. Εουπεν - Κόρτραϊκ 1 1.85

1056. Λοριάν  - Νις όβερ 1.85

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1256. Βαλένθια - Μπιλμπάο 1 2.20

1309. Θέλτα - Οσασούνα όβερ 1.65

 

1330. Μίλαν - Φιορεντίνα 1 2.15