Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 14:10

O… Betατζής: Επαναληπτικοί για Over…

Γράφτηκε από τον

Η στατιστική αποδεικνύει ότι οι επαναληπτικοί προσφέρονται για Over και πάνω σε αυτό το μοτίβο θα κινηθούμε κι εμείς μεσοβδόμαδα.

Στο Κυπριακό Κύπελλο η Ομόνοια βρίσκεται με την… πλάτη στον τοίχο, μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα με τον πολύ δυνατό φέτος Απόλλωνα Λεμεσού. Οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν τουλάχιστον ένα γκολ και είναι ικανοί να πετύχουν ακόμα περισσότερα, όπως φυσικά και οι γηπεδούχοι. Ομάδες με εξαιρετικές επιθετικές γραμμές και οι δύο που δέχονται εύκολα το γκολ, δεν περιμέναμε να βρούμε το Over σε αποδόσεις αουτσάιντερ και το 1,90 υπερκαλύπτει τις προσδοκίες μας.

Η Άντερλεχτ βρίσκεται στην καλύτερή της φάση μέσα στη σεζόν, καθώς σκοράρει ακατάπαυστα όποιον κι αν βρει απέναντί της. Στο πρώτο ματς με τη Ζενίτ για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, οι Βέλγοι επικράτησαν 2-0 κι αν πετύχουν ένα τέρμα στην Αγία Πετρούπολη η ανέτοιμη, καθώς προέρχεται από μεγάλη χειμερινή διακοπή Ζενίτ, θα χρειαστεί τέσσερα. Με αυτή τη λογική το Over είναι αποδεκτό ακόμα και στο 1,55.

Σε μεγάλη φόρμα Χάντερσφιλντ και Ρέντινγκ, διεκδικούν την απευθείας άνοδο στην αγγλική Τσάμπιονσιπ, έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει τα πλέι οφ. Ο νικητής θα συνεχίσει να ελπίζει στη δεύτερη θέση, η ισοπαλία δεν συμφέρει καμιά τους κι επειδή αμφότερες σκοράρουν με άνεση η τιμή στην οποία προσφέρεται το Over (1,85) συμφέρει.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1553. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ OVER 1,85

1593. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜ. – ΟΜΟΝΟΙΑ OVER 1,90

1654. ZENIT – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ OVER 1,55

 

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1Χ

ΧΑΝΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ 1

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ 2

ΓΙΟΡΚ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ 1

ΝΙΟΥΠΟΡΤ – ΜΟΡΚΑΜΠ 1

ΓΙΕΓΙΟΥ – ΓΙΑΝΚΣΟΥ 1

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1Χ

ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ – ΝΤΕΠ. ΤΟΛΙΜΑ 1

ΑΠΟΕΛ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1Χ

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.