Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 14:07

Στοίχημα: Άνετη νίκη και πρόκριση για Γιουβέντους

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Άνετη νίκη και πρόκριση για Γιουβέντους

Αρχίζει να ολοκληρώνεται το «παζλ» των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται απόψε στη ρεβάνς της Λέστερ με τη Σεβίλλη (2-1 νίκη των Ισπανών στο πρώτο ματς).

Στο άλλο «ζευγάρι», η Γιουβέντους είναι σχεδόν σίγουρα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς υποδέχεται την Πόρτο στη ρεβάνς της εκτός έδρας νίκης 0-2. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Εύκολο βράδυ στο Τορίνο

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Γιουβέντους – Πόρτο, όπου επιλέγουμε το χάντικαπ -1 γκολ της Γιουβέντους σε απόδοση 2.30 (Σε περίπτωση που η Γιουβέντους κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε παίρνετε όλο το ποσό. Εάν η Γιουβέντους κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε). Έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση η Γιουβέντους, καθώς επιβλήθηκε 0-2 στο πρώτο παιχνίδι του Οπόρτο και σήμερα είναι άνετη. Έρχεται απ’ την εντός έδρας επικράτηση 2-1 επί της Μίλαν στο ντέρμπι της Παρασκευής, αποτέλεσμα που την κράτησε στο +8 απ’ τη δεύτερη Ρόμα και την έφερε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Είναι γνωστό ότι εντός έδρας δε χάνει από κανέναν, είναι αήττητη εκεί απ’ τον Αύγουστο του 2015, δεν έχασε στα τελευταία 16 παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ. Απ’ την άλλη, η Πόρτο γνωρίζει ότι πηγαίνει σήμερα στο Τορίνο για το… θαύμα, αφού το σκορ του πρώτου αγώνα δεν της αφήνει πολλά περιθώρια. Μετά το 0-2 απ’ τη Γιουβέντους ακολούθησαν τρεις διαδοχικές νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις με επιμέρους σκορ 12-0, είναι σε καλή κατάσταση, αλλά σίγουρα δε διαθέτει την ποιότητα και τον χαρακτήρα να σταθεί «όρθια» στο Τορίνο.

«Ανοιχτό» ματς στο Μόρκαμ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Μόρκαμ – Νιούπορτ Κάουντι, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05. Δύσκολη η αποστολή της Νιούπορτ Κάουντι, που καλείται να περάσει νικηφόρα απ’ την έδρα της Μόρκαμ, εάν θέλει να αυξήσει τις πιθανότητες της για παραμονή. Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο σερί ήττες με σκορ 3-1 από Μπλάκπουλ (εκτός) και Γέοβιλ (εντός), παιχνίδια όπου έκανε κάκιστες εμφανίσεις. Σήμερα ασφαλώς είναι το φαβορί κόντρα στην ουραγό Νιούπορτ Κάουντι, η οποία όμως έρχεται από σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση 1-2 επί της Κρου και έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Αμφότερες οι ομάδες παρουσιάζονται προβληματικές αμυντικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, απόδειξη τα 6 γκολ που δέχτηκε η Μόρκαμ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, ενώ η Νιούπορτ σπάνια κρατά ανέπαφη εστία. Ένα θέμα είναι και η κόπωση, που σίγουρα θα κάνει ακόμη πιο «χαλαρές» τις άμυνες.

Χαμηλό σκορ στη Βαλένθια

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Βαλένθια – Χάποελ Ιερουσαλήμ, όπου επιλέγουμε το Under 155.5 σε απόδοση 1.93. Πρώτος ημιτελικός για το Eurocup, ανάμεσα σε Χάποελ Ιερουσαλήμ και Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν κόντρα στην Κίμκι, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι έδειξαν την ανωτερότητα τους και με το άνετο 92-76 πήραν δίκαιη πρόκριση στην τετράδα. Η Χάποελ ξεπέρασε με χαρακτηριστική ευκολία την Γκραν Κανάρια, καθώς μετά το πάρα πολύ άνετο 87-67 του πρώτου αγώνα, κατάφερε να νικήσει και στο Λας Πάλμας με 79-85 και να προκριθεί στα ημιτελικά πανηγυρικά. Η Βαλένθια έχει το πλεονέκτημα έδρας στον ημιτελικό διότι τερμάτισε αήττητη στο ΤΟΡ-16 και φυσικά είναι το φαβορί στη σειρά όπως είναι πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και τη συμμετοχή της στην επόμενη Euroleague. Θα προσαρμοστεί και πάλι η Βαλένθια για να νικήσει άνετα, καλή επιλογή το Under 155.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.