Δευτέρα, 03 Απρίλιος 2017 14:08

Στοίχημα: Παιχνίδι στον άσσο του Στρασβούργου

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Παιχνίδι στον άσσο του Στρασβούργου

Ενδιαφέρον το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, απ’ το οποίο προκύπτουν αρκετές στοιχηματικές επιλογές. Θα ποντάρουμε στη νίκη του Στρασβούργου επί της Σοσό στη Β’ Γαλλίας, ενώ το «μάτι» μας πέφτει επίσης στα πρωταθλήματα Νορβηγίας και της Κόνφερενς. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Το παίρνει η Στρασμπούργκ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Στρασμπούργκ – Σοσό, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00. Από δύο σερί νίκες έρχεται η Στρασμπούργκ, που σήμερα έχει πολύ μεγάλη ευκαιρία με τη Σοσό. Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και κυρίως η ήττα της Λανς απ’ την Μπρεστ (0-2), ανοίγουν το δρόμο σήμερα στους γηπεδούχους με νίκη να «πατήσουν» στη δεύτερη θέση και το -3 απ’ την κορυφή. Έρχονται από δύο σερί νίκες επί των Μπρεστ (4-1) και Οσέρ (0-2), σήμερα υποδέχονται τη Σοσό, που καταλαμβάνει την 10η θέση με 41 πόντους και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα διεκδικήσει θέση στην πρώτη τριάδα, απ’ όπου απέχει 9 πόντους. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται απ’ το εντός έδρας 2-1 επί της Νιμ, εκτός έδρας είναι κακοί, καθώς μετρούν τέσσερις ήττες στις τελευταίες έξι εξόδους τους. Θα πάμε με τον άσσο.

Δε χάνει η Βίκινγκ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Βαλερένγκα – Βίκινγκ, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.93. Στη σέντρα μπαίνει το πρωτάθλημα της Α’ Νορβηγίας, με τη Βαλερένγκα να υποδέχεται τη Βίκινγκ. Είναι πρεμιέρα και τα προγνωστικά είναι πάντα επίφοβα, όμως εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Βαλερένγκα έρχεται από μια κάκιστη σεζόν πέρυσι, μοιάζει αποδυναμωμένη σε επίπεδο ρόστερ και δεν είχε καλή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας. Σήμερα υποδέχεται τη Βίκινγκ, που επίσης έρχεται από μια μέτρια σεζόν, όπου πάντως δεν κινδύνευσε και διακρίθηκε για την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της. Το ρόστερ της δεν άλλαξε ιδιαίτερα, όμως υπήρξε νέος προπονητής, με τον με τον Μπούρνχαλ να αναλαμβάνει τα ηνία και να παίρνει τη θέση του Γιονεβρέτ. Θετικό πρόσημο απ’ τα φιλικά για τη Βίκινγκ, που θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σήμερα.

Παίρνει αποτέλεσμα η Ντάγκεναμ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Λίνκολν – Ντάγκεναμ & Ρεντ, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.30. Οι γηπεδούχοι «τρέχουν» αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0), έρχονται απ’ το εντός έδρας 1-0 επί της Μπρόμλεϊ, βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 79 πόντους, όσους έχει και η Τρανμίρ. Απ’ την άλλη, η Ντάγκεναμ έρχεται από δύο σερί εντός έδρας νίκες επί των Γιορκ (1-0) και Ίστλιχ (4-0), πλέον βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης με 73 πόντους και «καίγεται» για αποτέλεσμα. Εκτός έδρας έχει αποδείξει φέτος ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα, θα ποντάρουμε στο Χ2, το οποίο βρίσκουμε σε εξαιρετική απόδοση.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.