Τρίτη, 11 Απρίλιος 2017 15:34

O… Betατζής: Το υψόμετρο και η μάχη επιβίωσης

Γράφτηκε από τον

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες το υψόμετρο βγάζει αρκετές φορές σημεία, όταν ομάδες που εδρεύουν στο επίπεδο της θάλασσας επισκέπτονται αντιπάλους σε βουνά. 

Η Χόρχε Βίλστερμαν από τη Βολιβία έχει εγκαταλείψει το εγχώριο πρωτάθλημα στρέφοντας εξ’ ολοκλήρου την προσοχή της στο αντίστοιχο Τσάμπιονς Λιγκ της Νότιας Αμερικής. Μπορεί ποιοτικά να υστερεί έναντι των υπόλοιπων ομάδων στον 5ο όμιλο, ποντάρει όμως στην έδρα της και στο υψόμετρο της Κοτσαμπάμπα (2.570 μέτρα), γνωρίζοντας ότι 3 νίκες εκεί μπορεί να αποδειχθούν αρκετές για να περάσει σαν δεύτερη.

Η ιστορική Πενιαρόλ Ουρουγουάης άρπαξε μία… ξεγυρισμένη εξάρα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης φέτος (6-2) και αναρωτιέμαι το τύχη μπορεί να έχει στο ίδιο γήπεδο η πρωτάρα στις διεθνείς διοργανώσεις Ατλέτικο Τουκουμάν. Ο «άσος» με πτωτικές τάσεις στο 2,10.

Χωρίς περιθώρια η Γκαζιάντεπσπορ στην Τουρκία, είναι υποχρεωμένη να νικήσει την Γκεντσλερμπιρλιγκί προκειμένου να έχει ελπίδες για παραμονή. Άνετη βαθμολογικά η ομάδα της Άγκυρας, που προέρχεται από απαιτητική αναμέτρηση με την Αντάλιασπορ και εκτός έδρας απογοητεύει. Είναι και η απόδοση (2,85) που κάνει ακόμα πιο ελκυστικό τον «άσο». Σε ματς με τέτοια σημασία φαβορί θα έπρεπε να είναι κανονικά η ομάδα που δίνει μάχη για την επιβίωσή της και όχι η αδιάφορη, αλλά τόσο το καλύτερο για μας.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1490. ΧΟΡΧΕ ΒΙΛΣΤΕΡΜΑΝ – ΑΤΛ. ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ 1 2,10

1542. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ 1 2,85

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

1451. ΟΥΡΑΒΑ – ΣΑΓΚΑΗ ΣΓΠΣ 2 3,45

2500. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1 2,55

1630. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ 2 2,75

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΟΥΡΑΒΑ – ΣΑΓΚΑΗ ΣΓΠΣ 1

ΓΙΑΝΚΣΟΥ – ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ Χ2

ΖΟΜΠ ΑΧΑΝ – ΚΟΥΡΟΥΒΤΣΙ Χ2

 

ΑΛ ΤΑΒΟΥΝ – ΑΛ ΑΧΛΙ 2