Τρίτη, 25 Απρίλιος 2017 14:28

O… Betατζής: Πολλά γκολ στην Τούμπα

Γράφτηκε από τον
O… Betατζής: Πολλά γκολ στην Τούμπα

Εμβόλιμη αγωνιστική σε Ισπανία, Βέλγιο, Β’ Ιταλίας, κάμποσα εξ’ αναβολής από διάφορες λίγκες, διεθνή και εγχώρια Κύπελλα συνθέτουν ένα αρκετά ενδιαφέρον μεσοβδόμαδο κουπόνι.

Αν υπάρχει ένα παιχνίδι για το οποίο μπορούμε να έχουμε καλύτερη πληροφόρηση, αυτό είναι το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό έχει ήδη σημαντικότατο προβάδισμα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο. Θεωρούμε πως οι «πράσινοι» θα βρουν ένα γκολ στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ θα πιέσει από την αρχή και θα υποχρεωθεί να πάρει ρίσκα, αφήνοντας αρκετούς ανοιχτούς χώρους στα μετόπισθεν. Ικανοί και οι γηπεδούχοι για ένα ή περισσότερα τέρματα, δεν περιμέναμε να βρούμε το Over σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Στο 1,85 ασφαλώς και αποκτά αξία.  

Στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ η κατάσταση ξεκαθαρίζει όσο πλησιάζουμε στο φινάλε της φάσης των ομίλων. Η πρωταθλήτρια Κατάρ Λακβίγια αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ουραγό του ομίλου και οριστικά αποκλεισμένη Αλ Τζαζίρα και θα πάμε με το ισχυρό κίνητρο των φιλοξενούμενων που με τρίποντο σφραγίζουν την πρόκριση. Στο 1,88 το «διπλό» με έντονα καθοδική τάση. Μέχρι και το 1,75 παίζεται, από εκεί και κάτω σίγουρα δεν αξίζει.

Η Μουάγκ Τονγκ από την Ταϋλάνδη είναι η φετινή ευχάριστη έκπληξη στο Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας. Σε πολύ δύσκολο όμιλο έχει πάρει… κεφάλι με εκπληκτική αμυντικό συμπεριφορά (μόλις ένα γκολ παθητικό σε 4 ματς), αλλά το μεγαλύτερο όπλο της είναι το ζεστό κλίμα της Μπανγκόκ. Η Μπρισμπέιν Ρόαρ είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει τη νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης αλλά πόσο εύκολο θα είναι κάτι τέτοιο απέναντι σε μία… ατσάλινη αντίπαλη άμυνα σε συνθήκες… θερμοκηπίου; Οι Αυστραλοί θα πάνε από τους 12 βαθμούς στη χώρα τους στα 35άρια της Ταϋλάνδης και θα ποντάρουμε στον «άσο» των γηπεδούχων παρά το μικρό 1,57.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1129. ΑΛ ΤΖΑΖΙΡΑ – ΛΑΚΒΙΓΙΑ 2 1,88

1188. ΜΟΥΑΝΓΚ ΤΟΝΓΚ – ΜΠΡ. ΡΟΑΡ 1 1,57

1302. ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ OVER 1,85

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ – ΜΠΑΡΙ 1

ΠΙΖΑ – ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ Χ

ΑΛ ΦΑΤΕΧ – ΕΣΤΕΓΛΑΛ 2

ΑΛ ΤΖΑΖΙΡΑ – ΛΑΚΒΙΓΙΑ 2

ΡΟΣΤΟΦ – ΟΥΦΑ 1

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΜΑΛΑΓΑ 2

ΜΟΥΧ. ΤΟΝΓΚ – ΜΠΡ. ΡΟΑΡ 1

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.