Σάββατο, 29 Απρίλιος 2017 14:37

Στο... Πι και Φι: Επιλογές από Γερμανία, Ισπανία και Ελλάδα

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Επιλογές από Γερμανία, Ισπανία και Ελλάδα

Καλημέρα σας. Από τη Μπουντεσλίγκα θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ματς της Ντάρμσταντ με τη Φράιμπουργκ. Οι γηπεδούχοι, αν και υποβιβασμένοι, έχουν κάνει 2 σερί νίκες και η Φράιμπουργκ θα μπει υποψιασμένη στο γήπεδο για να πάρει το διπλό και να μείνει στις θέσεις της Ευρώπης.


Σε απόσταση αναπνοής από τη Φράιμπουργκ βρίσκεται η Βέρντερ, η οποία αγνοεί την ήττα 10 αγωνιστικές και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Γερμανία.
Σήμερα υποδέχεται τη 5η Χέρτα, που μετρά όμως  8 σερί ήττες εκτός έδρας και θα αγωνιστεί με πολλές απουσίες στην άμυνα. Εδρα και φόρμα δείχνουν άσο.
Στην Ισπανία, η Ατλέτικο καλείται να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Λας Πάλμας,  ώστε  "ρεφάρει" την ήττα από τη Βιγιαρεάλ. Οι γηπεδούχοι δεν κυνηγούν κάτι στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με την Ατλέτικο που στοχεύει στην 3η θέση.
Μονόπλευρο το κίνητρο και στο Θέλτα - Μπιλμπάο, με την πρώτη να έχει το μυαλό της στον μεγάλο ημιτελικό με τη Μάντσεστερ Γ. Η Μπιλμπάο τα δίνει όλα για την έξοδο στην Ευρώπη και οι μπουκ έχουν ρίξει το διπλό στο 1.80.
Στη Σούπερ Λίγκα θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική, όπου τα πάντα έχουν κριθεί, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν τα πράγματα στα δικαστήρια.
Στην Τρίπολη,  ο Αστέρας υποδέχεται τον Ηρακλή και θα επιχειρήσει να κλείσει με νίκη και καλή εμφάνιση μια κακή γι' αυτόν σεζόν. Αδιάφορο βαθμολογικά είναι και το ματς στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και το Πλατανιά.
Οι δύο ομάδες θα παίξουν χωρίς σκοπιμότητες και το όβερ δείχνει εφικτό.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
1534. Ντάρμσταντ - Φράιμπουργκ 2 2.05
1535. Βέρντερ - Χέρτα 1 1.85
1624. Λας Πάλμας - Ατλέτικο 2 1.65

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
1775. Αστέρας Τρίπολης - Ηρακλής 1 1.70
1776. Ατρόμητος - Πλατανιάς όβερ 1.85
1809. Θέλτα - Μπιλμπάο 2 1.80