Κυριακή, 03 Νοέμβριος 2013 18:56

Με... ρεζέρβες η Λανούς, ευκαιρία για την Τίγκρε!

Γράφτηκε από τον

Στοιχηματική ευκαιρία με όλη τη σημασία της λέξης δεν προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν τα είπαμε ιντερνετικά. Απόψε, όμως, υπάρχει μία αναμέτρηση που μοιάζει άνιση και θα τολμήσουμε από τη στιγμή που και η απόδοση δείχνει ενδιαφέρουσα.

 

Δεν το συζητάμε ότι η Τίγκρες και η Λανούς διαφέρουν αρκετά σε ποιότητα, με τη δεύτερη να διαθέτει πιο αξιόλογες και σαφώς πιο έμπειρες μονάδες. Το αποψινό ματς, ωστόσο, έρχεται για τη Λανούς σε μία χρονική στιγμή που δεν έχει το ενδιαφέρον της στην αργεντίνικη λίγκα. Εχοντας μείνει από νωρίς εκτός διεκδίκησης τίτλου ο προπονητής της και παλιός αστέρας της Μπόκα Μπάρος Σελότο, το ξεκαθάρισε πρόσφατα: "Αυτή τη στιγμή για μας προέχει το Κόπα Σουνταμερικάνα".

Στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ την περασμένη Τετάρτη η Λανούς δεν κατάφερε να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα κι έμεινε στο 0-0, κάτι που σημαίνει ότι την περιμένει σε 3 μέρες... άγρια μάχη στο "Μονουμεντάλ" και φυσικά ο Σελότο παρατάξει απόψε σχεδόν αποκλειστικά αναπληρωματικούς, προκειμένου να έχει ξεκούραστους τους βασικούς για τον επαναληπτικό.

Ευκαιρία, συνεπώς για την Τίγκρε που δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν να βελτιώσει τη θέση της στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι μετά την αλλαγή προπονητή πριν δύο μήνες έχουν αλλάζει πρόσωπο προς το καλύτερο και ειδικά στην έδρα τους εμφανίζονται πιο αποτελεσματικοί. Κόντρα στα... πιτσιρίκια της Λανούς θα πάνε το ματς στη δύναμη και στον... τσαμπουκά για να το πάρουν και οι συνθήκες τους ευνοούν. Ο "άσος" έχει πέσει στο 2,30 αλλά ακόμα και εκεί έχει αξία...

O... Betατζής