Πέμπτη, 04 Μάιος 2017 15:22

Πάμε στοίχημα: Παίρνει τη νίκη η Γιουνάιτεντ

Γράφτηκε από τον
Πάμε στοίχημα: Παίρνει τη νίκη η Γιουνάιτεντ

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι της Πέμπτης, ωστόσο το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τέσσερις συνολικά προτάσεις. Κυριαρχεί ο ημιτελικός του Europa League ανάμεσα στη Θέλτα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ θα μας απασχολήσουν, επίσης, παιχνίδια από το Κύπελλο Δανίας, την Α' Αγγλίας, αλλά και τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Vistabet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Κερδίζει η Γιουνάιτεντ

Ξεκινάμε με τον αγώνα Θέλτα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον οποίο θα πάμε με το Διπλό σε απόδοση 2.49. Οι γηπεδούχοι δίνουν για πρώτη φορά το "παρών" σε ημιτελική φάση μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και η παρουσία τους και μόνο σε αυτή, αποτελεί επιτυχία. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα εμφανιστούν με... εορταστική διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, καθώς η παρουσία τους στον τελικό και η κατάκτηση του τροπαίου αποτελεί το μεγάλο τους στόχο. Στα προημιτελικά απέκλεισαν την Γκενκ (3-2, 1-1), ενώ προηγουμένως είχαν ξεπεράσει τα "εμπόδια" των Κράσνονταρ (στους «16») και Σαχτάρ Ντόνετσκ (στους «32») όσον αφορά τις νοκ άουτ φάσεις της φετινής διοργάνωσης.

Η Γιουνάιτεντ, από την πλευρά της, στον ενθουσιασμό των Ισπανών έχει να αντιπαρατάξει την εμπειρία της και την πολύ σοβαρή εικόνα που έχει δείξει στη διοργάνωση, ιδιαίτερα στα νοκ άουτ παιχνίδια. Παράλληλα, η κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ αποτελεί τον πιο σύντομο δρόμο προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, στόχος ο οποίος μόνο βέβαιο δεν είναι ότι θα επιτευχθεί μέσω της Πρέμιερ Λιγκ, στην οποία βρίσκεται στο -1 από την 4η Μάντσεστερ Σίτι. Παράλληλα, ο Μουρίνιο είδε πολλούς από τους τραυματίες να επιστρέφουν, καθώς οι αμυντικοί Μπαϊγί, Σμόλινγκ και Τζόουνς, ο μέσος Πογκμπά και ο μεσοεπιθετικός Μάτα περιλαμβάνονται κανονικά στην αποστολή που ταξίδεψε στο Βίγκο. Θεωρούμε ότι η Γιουνάιτεντ έχει το προβάδισμα για τη νίκη και θα τη στηρίξουμε.

Μπορεί η Μίντιλαντ

Συνεχίζουμε με τον ημιτελικό του Κυπέλλου Δανίας, Μίντιλαντ - Μπρόντμπι, στον οποίο θα πάμε με τον 1 DNB σε απόδοση 1.92 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πρόκειται για νοκ άουτ παιχνίδι, στο οποίο θα υπάρξει παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. Η Μίντιλαντ έχει το πλεονέκτημα ότι αγωνίζεται στην έδρα της, ενώ πηγαίνει στη σημερινή αναμέτρηση με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη με 3-1 επί της Νόρντζελαντ, το προηγούμενο Σάββατο. Η Μπρόντμπι, από την πλευρά της, σε επίπεδο πρωταθλήματος προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Σοντερίσκε και σε μεγάλο βαθμό έχει εξασφαλίσει τη 2η θέση των πλέι οφ. Οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, όπου περιμένει η Κοπεγχάγη, οι γηπεδούχοι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, μπορούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι αγωνίζονται στο γήπεδό τους και θα τους στηρίξουμε.

Δε χάνει η Φλίτγουντ

Περνάμε στην Α' Αγγλίας και τον αγώνα Μπράντφορντ - Φλίτγουντ Τάουν, στον οποίο θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.95. Είναι ο πρώτος αγώνας της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ, ακολουθεί την Κυριακή ρεβάνς στην έδρα της Φλίτγουντ. Η Μπράνφορντ στηρίχθηκε στην έδρα της προκειμένου να φτάσει μέχρι εδώ και δεν είναι τυχαίο ότι κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου παρέμεινε αήττητη εκεί, με απολογισμό 11 νίκες και 12 ισοπαλίες. Η Φλίτγουντ, από την πλευρά της, έκανε μία εκπληκτική χρονιά φέτος και κατάφερε να διεκδικεί την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Έχει αποδείξει πολλάκις ότι... δεν καταλαβαίνει από έδρες και πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα.

Το "παλεύει" ο ΑΓΟΡ

Ολοκληρώνουμε με τα πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League και τον αγωνα ΑΓΟΡ - ΑΕΚ, στον οποίο θα πάμε με το +3 του ΑΓΟΡ σε απόδοση 1.90. Η ΑΕΚ προηγείται 1-0 στη σειρά και θέλει ακόμη μία νίκη σήμερα προκειμένου να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου ήδη περιμένει ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, η Ένωση δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ στο Ρέθυμνο, ενώ οι Κρητικοί ακόμη και στο ματς της προηγούμενης Κυριακής, όταν ηττήθηκαν 90-78 στο ΟΑΚΑ, απέδωσαν καλά κατά διαστήματα. Θα "παλέψει" με όλες τις δυνάμεις του ο ΑΓΟΡ στη σημερινή αναμέτρηση, προκειμένου να μείνει "ζωντανός" στη "μάχη" των πλέι οφ και μπορεί να πάρει ακόμη και τη νίκη. Επομένως, η επιλογή είναι ο ΑΓΟΡ +3 που προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.