Τρίτη, 09 Μάιος 2017 16:42

O… Betατζής: To… κρυμμένο «διπλό» και το «ροντέο» του Γιουρόπα

Γράφτηκε από τον

Λίγα πράγματα στο μεσοβδόμαδο κουπόνι με τους επαναληπτικούς της ημιτελικής φάσης σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα να έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Μόνο με τα γκολ μπορεί να γίνει παιχνίδι αλλά κι αυτό ενέχει κινδύνους όταν έχουμε να κάνουμε με ορισμένες από τις καλύτερες άμυνες της Ευρώπης.

Η Λυών είδε τα… ραδίκια ανάποδα στο «Άμστερνταμ Αρίνα», όπου έχασε 4-1 από τον Άγιαξ και τώρα ψάχνει ένα μικρό… θαύμα για να περάσει στον τελικό. Ομάδα που δεν  ξέρει να παίζει άμυνα οι Γάλλοι, θα μπουν από την αρχή με φουλ επιθετικές διαθέσεις. Οι ταχύτατοι Ολλανδοί θα βρουν χώρους για να χτυπήσουν στην κόντρα και προβλέπεται ματς… ροντέο με πολλά γκολ. Με δεδομένο, μάλιστα, πως η Λυών χρειάζεται τρία γκολ και είναι απίθανο να μη δεχτεί τουλάχιστον ένα, πάμε στο Over 3,5 πληρώνει και καλύτερα.

Ένα σημείο που δεν προκύπτει με την πρώτη ματιά είναι το «διπλό» της Σάντνες στην έδρα της Κονγκσβίνγκερ στη Β’ Νορβηγίας. Άκρως απογοητευτικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους με δύο μόλις πόντους σε 5 ματς, ενώ στην έδρα τους αγνοούν το γκολ. Πολύ πιο δραστήρια σε αυτό το πρώιμο κομμάτι της νέας σεζόν η Σάντνες και πραγματικά δεν περιμέναμε ότι θα βρούμε το «διπλό» σε τιμές αουτσάιντερ. Το 2,55 μας καλύπτει με το παραπάνω.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

665. ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ – ΣΑΝΤΝΕΣ 2 2,55

799. ΛΥΩΝ – ΑΓΙΑΞ OVER 3,5 2,10 

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΑΔΕΛΑΪΔΑ – ΓΙΑΝΚΣΟΥ 1

ΣΕΟΥΛ – ΟΥΡΑΒΑ 2

ΤΑΜΠΟΦ – ΤΟΣΝΟ 1

ΑΤΛ. ΜΑΔΡ. – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ. 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.