Σάββατο, 13 Μάιος 2017 16:15

O… Betατζής: Γερμανικοί «άσοι» σε… λαχταριστές αποδόσεις

Γράφτηκε από τον

Το… κρυμμένο «διπλό» της Σάντνες αποκαλύφθηκε έστω και με περιπετειώδη τρόπο, πέρασε και το Over 3,5 της Λυών με τον Άγιαξ και όλο και κάτι τσιμπολογήσαμε μεσοβδόμαδα, οπότε έχουμε έτοιμη κάβα για να παίξουμε αυτό το διήμερο.

Ξεκινάμε από την Μπουντεσλίγκα, όπου η Φράιμπουργκ διαθέτει μία από τις πιο αφιλόξενες έδρες. Με δεδομένο ότι την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πρωταθλήτρια Μπάγερν, η νίκη κόντρα στην Ίνγκολσταντ είναι μονόδρομος, προκειμένου να μη χάσει μέσα από τα χέρια της το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν λιγοστές ελπίδες παραμονής και θα παίξουν… ρέστα στο Φράιμπουργκ, κάτι που θα διευκολύνει επιθετικά τους οικοδεσπότες. Στο 2,20 ο «άσος» που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα πλήρωνε πάνω από 1,75, τον επιλέγουμε και προχωράμε.

Εδώ που έφτασε δύσκολα θα… χύσει το γάλα η Ντιφενσόρ Σπόρτινγκ στην Ουρουγουάη. Με νίκη στην έδρα της αδιάφορης Φένιξ αναδεικνύεται πρωταθλήτρια και δεν βλέπουμε πως θα αφήσει αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Στο 1,85 το «διπλό» τίτλου για τον εκπληκτικό σύλλογο του Μοντεβιδέο που μετρά πέντε σερί νίκες. 

Προτελευταία αγωνιστική στη Β’ Γερμανίας με την Άουε οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Σαφώς πιο άνετη η Καϊζερσλάουτερν που εκτός έδρας… εξαφανίζεται και θα ποντάρουμε ξανά στους γηπεδούχους που μας έχουν βγάλει… ασπροπρόσωπους τον τελευταίο μήνα. Η Άουε είναι… δύναμη στο «Sparkassen-Erzgebirgsstadion» και η απόδοση του «άσου» εξαιρετική.

Πρεμιέρα στη Βραζιλία με την Μποταφόγκο να έχει μπροστά της πολύ κρίσιμο ματς στο Κόπα Λιμπερταδόρες και να έχει στραμμένη εκεί την προσοχή της, καθώς θέλει να συνεχίσει και μετά τη φάση των ομίλων. Το ροτέισον καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή της στο βραζιλιάνικο νότο, όπου η Γκρέμιο έχει τον τρόπο της να καθαρίζει τα παιχνίδια στην έδρα της και δίνεται δίκαια φαβορί.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

968. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ 1 2,20

1210. ΦΕΝΙΞ – ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ 2 1,85

 

(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

1135. ΑΟΥΕ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ 1 2,15

1221. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ 1 1,80

 

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

930. ΓΙΑΝΜΠΙΑΝ – ΓΚΟΟΥΑΝ 1 3,05

1041. ΛΙΜΕΡΙΚ – ΝΤΕΡΙ 2 2,90

1096. ΓΙΑΝΚΣΟΥ – ΣΑΝΤΟΝΓΚ 2 2,85

 

ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

950. ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

1159. ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΕΣΤΟΡΙΛ

1216. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ – ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛ.

 

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΒΕΡΝΤΕΡ Β’ 2

ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ – ΜΠΡΕΣΙΑ Χ

ΜΑΪΝΤΣ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. 1

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΣΟΥΟΝΣΙ 2

ΖΛΙΝ – ΖΙΧΛΑΒΑ 2

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ 1

ΜΠΡΑΝ – ΜΟΛΝΤΕ 1

ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ – ΣΑΝ ΧΟΣΕ Χ2

ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ – ΣΠΑΡΤΑ 2

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΕΜΠΟΛΙ 2

ΠΑΛΕΡΜΟ – ΤΖΕΝΟΑ 2

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΠΕΣΚΑΡΑ 1

ΑΛΑΒΕΣ – ΘΕΛΤΑ 1

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΣΑΝΤΟΣ 1

ΣΙΡΙΟΥΣ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 1

ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ – ΚΑΡΑΜΠΟΥΚ 1

ΝΙΟΥΕΛΣ – ΡΟΖΑΡΙΟ Χ2

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΛΥΩΝ 1Χ

ΝΤΙΖΟΝ – ΝΑΝΣΙ 1

ΚΑΕΝ – ΡΕΝ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.