Τρίτη, 23 Μαϊος 2017 14:04

O… Betατζής: Ο τελικός του Over…

Γράφτηκε από τον

O τελικός του Γιουρόπα Λιγκ μονοπωλεί το αθλητικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον μεσοβδόμαδα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δίχως αμφιβολία το μεγάλο φαβορί, τον φετινό Άγιαξ, όμως δεν μπορεί να τον ξεγράψει κανείς.

Αποτελεί πραγματικό μυστήριο το πώς αυτή η ομάδα κατορθώνει να αναγεννιέται κάθε φορά μέσα από τις στάχτες της εδώ και 50 χρόνια, αγγίζοντας το εξωπραγματικό. Είναι αλήθεια ότι κανείς δεν περίμενε να φτάσει μέχρι εδώ κι από τη στιγμή που βρίσκεται ήδη στον τελικό, είναι ικανός για όλα. 

Από την άλλη δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την αξία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε επίπεδο μονάδων αλλά και προπονητή. Μάλιστα ντο κίνητρο είναι ισχυρότερο για το αγγλικό κλαμπ, που δεν έχει άλλο τρόπο να παίξει στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ πλην της κατάκτησης του φετινού Γιουρόπα. Πάμε με το Over που βρίσκουμε σε αποδόσεις αουτσάιντερ, βλέποντας ότι στο πρόσφατο παρελθόν στον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης επιτυγχάνονται αρκετά γκολ.

Στη Φινλανδία η Βάασα έχει χτυπήσει φόρμα και είναι η μοναδική που κρατιέται κοντά στο πρωτοπόρο Ελσίνκι, το οποίο μάλιστα υπέστη στην έδρα της τη μοναδική του ήττα στη νέα σεζόν. Η Ίλβες χάνει… λάδια και μάλλον ήρθε η ώρα να διορθώσει το μάλλον υπερβολικό της ξεκίνημα. Ο «άσος» στο 2,20 έχει αξία.

Τελικός Κυπέλλου Ελβετίας το Βασιλεία – Σιόν με τους τυπικά γηπεδούχους να υπερέχουν σε όλα και να έχουν ήδη ανακηρυχθεί πρωταθλητές και για τη φετινή σεζόν. Ομάδα Κυπέλλου η Σιόν όμως με τα σκαμπανεβάσματα που έχει φέτος είναι απίθανο να απειλήσει τους πρωταθλητές ακόμα και σε ένα ματς 90 λεπτών. Ο «άσος» στο 1,65. 

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

2070. ΒΑΑΣΑ – ΙΛΒΕΣ 1 2,20

2409. ΑΓΙΑΞ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. OVER 1,85

2165. ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΣΙΟΝ 1 1,65

 

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΠΕΡΣΕΠΟΛΙΣ – ΛΕΚΒΙΓΙΑ 1

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ – ΛΙΜΕΡΙΚ 2

ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΛΑΧΤΙ 1

ΚΟΥΟΠΙΟ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ 1

ΑΓΙΑΞ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. 2

ΠΑΡΑΝΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝ. 2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.