Τετάρτη, 06 Νοέμβριος 2013 15:43

Πλήθος εκπλήξεων με πιο δυνατή της Σάλκε

Γράφτηκε από τον

Το δεύτερο πιάτο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ σερβίρεται σήμερα και περιλαμβάνει σούπερ αναμετρήσεις. Μετά τη χθεσινή επιτυχία του Ολυμπιακού, τη ματσάρα στο Τορίνο και τις εκπλήξεις που ξεχώρισαν γενικά χθες, σήμερα η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μίλαν και η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Άρσεναλ.

 

Με την έκπληξη στο «Στάμφορντ Μπριζ»

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά Champions League με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το Χ2 της Σάλκε μέσα στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι σε απόδοση 2.80. Αήττητη η Σάλκε στις έξι τελευταίες της εξόδους στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι πέντε εξ αυτών σε ομίλους (4-2-0). Τελευταία ήττα τον Μάιο του 2011 επί αγγλικού εδάφους (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-1). Αυτή είναι και η μοναδική στις έντεκα πιο πρόσφατες! Από την πλευρά η Τσέλσι μετρά δύο ισοπαλίες με διαιτητή τον Μόεν. Στην έδρα της Γκενκ (1-1) στις 1/11/11 και εντός έδρας με την Κοπεγχάγη (0-0) στις 16/3/11.

Over 2.5 στην Ολλανδία

Στον αγώνα του Άγιαξ με τη Σέλτικ κρατάμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τρεις φορές στην ιστορία τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όλες για το Κύπελλο Πρωταθλητριών/Champions League. Αρχικά ήταν στα προημιτελικά του 1971, με τον Άγιαξ να παίρνει την πρόκριση, με νίκη 3-0 εντός και ήττα 1-0 εκτός. Το 1982, ήταν στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, με τη Σέλτικ να προκρίνεται με την εκτός έδρας νίκη 2-1, ενώ το πρώτο παιχνίδι στη Σκωτία είχε μείνει στο 2-2. Η πιο πρόσφατη συνάντηση τους ήταν το 2001, στον τρίτο προκριματικό γύρο, όπου πάλι προκρίθηκε η Σέλτικ, με νίκη εκτός έδρας με 3-1 και ήττα με 0-1 στην έδρα της. Ο Άγιαξ σε μόλις 3 από τα 17 συνολικά επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις δε δέχθηκε γκολ. Επίσης ο Άγιαξ έχει 7/8 παιχνίδια του στο Champions League στο G/G, την ίδια ώρα που η Σέλτικ σε σύνολο 9 αγώνων, το μοναδικό G/G που έχει είναι αυτό με τον «Αίαντα» στον προηγούμενο αγώνα!

 

2 ή 3 γκολ σε Γερμανία και Ρωσία – Διπλό με κάλυψη η Άρσεναλ

Συνεχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με δύο επιλογές 2 ή 3 γκολ στους αγώνες Ζενίτ - Πόρτο και Ντόρτμουντ - Άρσεναλ. Αρχικά στο ντέρμπι του 6ου ομίλου η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Άρσεναλ και το 2 ή 3 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 2.25. 2 ή 3 γκολ τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Άρσεναλ, που παραμένει αήττητη 14 συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας. Μάλιστα σε 12 από αυτά έχει πανηγυρίσει τη νίκη. Αναφορικά με τις επισκέψεις της στη Γερμανία, στις 4 τελευταίες της δεν έχει χάσει. Πρόκειται για ένα αμφίρροπο παιχνίδι στο οποίο εκτός από το στοίχημα σε γκολ θα κρατήσουμε και το «Διπλό» Draw No Bet των Λονδρέζων σε απόδοση 3.70, που βρίσκονται σε εκπληκτική φόρμα. Στην αναμέτρηση Ζενίτ - Πόρτο το 2 ή 3 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 1.95. Πέρα από τη φετινή σεζόν, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2011/12, με το παιχνίδι στη Ρωσία να τελειώνει με νίκη της Ζενίτ με σκορ 3-1.

 

Κρατάει στην Ελβετία η Στεάουα

Κλείνουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με το Χ2 της Στεάουα με αντίπαλο τη Βασιλεία σε απόδοση 2.30. Για τέταρτη σερί σεζόν η Βασιλεία βρίσκει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ρουμανική ομάδα. Η ελβετική ομάδα έχει ηττηθεί και στα δύο τελευταία της ματς κόντρα σε Ρουμάνους, όταν αποκλείστηκε πέρυσι από την Κλουζ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Do or die το παιχνίδι απόψε για τους Ρουμάνους, που γνωρίζουν ότι σε ενδεχόμενη ήττα θα αποχαιρετήσουν εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την 4η κιόλας αγωνιστική των ομίλων, ενώ ακόμα κι ο βαθμός δύσκολα θα μπορέσει να φανεί χρήσιμος, υποδεχόμενοι στη συνέχεια τη Σάλκε και ταξιδεύοντας τον Δεκέμβριο στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσουν την Τσέλσι. Η ισοπαλία με τη Βασιλεία πριν από δύο εβδομάδες, δεν μπορεί να θεωρηθεί χαμένη ευκαιρία από τη στιγμή που έσωσαν την παρτίδα στο φινάλε, αλλά σίγουρα αφού είχαν τόσες φάσεις για γκολ, τους αφήνει μία πικρία. Σήμερα θέλουν να πράξουν ανάλογη εμφάνιση και θα τους στηρίξουμε καθώς έχουν την ομάδα για να κάνουν τη ζημιά.

 

5 προτάσεις από το Eurocup

Περνάμε στο Μπάσκετ και στο Eurocup όπου έχουμε ξεχωρίσει 4 αναμετρήσεις και 5 συνολικά προτάσεις. Αρχίζουμε με τον αγώνα Λουκόιλ Ακαντέμικ – Ιγκοκέα όπου πάμε με το -6.5 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.90. Ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη της Λουκόιλ στην διοργάνωση. Κάπως πρέπει να κάνει ένα καλό αποτέλεσμα αφού στα τρία πρώτα παιχνίδια ήταν καλή και σε όλα κατέρρευσε στο τέλος. Η Ιγκοκέα δείχνει έως τώρα αδύναμη για το επίπεδο του Eurocup και αναμένουμε να κάνει άλλη μια ήττα εύκολα. Επιλογή μας το Λουκόιλ -6.5. Συνεχίζουμε το +2.5 της ΤΕΝΤ Άνκαρα κόντρα στη Νίνζι Νοβγκόροντ σε απόδοση 1.83. Το αποψινό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τους δύο αντιπάλους για την περαιτέρω πορεία στην διοργάνωση αφού στον όμιλο είναι πέντε η διεκδικητές της πρόκρισης (η ουγγρική Άλμπα δεν έχει πιθανότητες). Θα πάμε με τη σαφώς βελτιωμένη ΤΕΝΤ η οποία μπορεί να εκμεταλλευθεί την έδρα της, κάτι το οποίο κάνει και με μεγάλους αντιπάλους στην Τουρκία. Έχει το σύνολο για να νικήσει οπότε το χάντικαπ 2.5 πόντων που της προσφέρεται είναι η επιλογή μας. Περνάμε στη σούπερ αναμέτρηση της Μακάμπι Χάιφα με την Μπάνβιτ όπου έχουμε κρατήσει δύο προτάσεις. Το +4.5 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.83 και το Over 153.5 πόντους που πληρώνει 1.90. Καλύτερη ομάδα γενικά η Μπάνβιτ αλλά και η Μακάμπι Χάιφα έχει δείξει ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο μέχρι σήμερα. Το αποψινό παιχνίδι αναμένεται να είναι κλειστό και η Μακάμπι να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους Τούρκους. Δυο επιλογές προκύπτουν. Πρώτα θα πάμε με την έδρα αφού οι 4.5 πόντοι που προσφέρονται ως πλεονέκτημα στη Μακάμπι είναι αρκετοί και δεύτερον το Over 153.5 είναι εύκολο να καλυφθεί από δύο ομάδες που τρέχουν πολύ και έχουν ικανότατους Αμερικάνους σκόρερ. Κλείνουμε με την αναμέτρηση Οστάνδη-Τσιμπόνα και το Over 153 σε απόδοση 1.90. Η λέξη τουρισμός που αναφέρθηκε παραπάνω τα λέει όλα. Είναι σαν να παίζει αδιάφορη η Τσιμπόνα και γι’αυτό τον λόγο θα πάμε με το over 153. Τα τρία παιχνίδια που έχει ήδη χάσει στην διοργάνωση είχαν παρόμοια σκόρ (152 με Λε Μαν, 160 με Νύμπουρκ, 164 με Άρτλαντ) και η Οστάνδη είναι μια άκρως επιθετική ομάδα. Over 153 λοιπόν.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr , διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1.