Σάββατο, 27 Μάιος 2017 15:46

O… Betατζής: Συνδυασμός «διπλών» με γκολ εκατέρωθεν

Γράφτηκε από τον

Τελευταίο μεγάλο κουπόνι της σεζόν αυτό που κρατάμε στα χέρια μας και θα κινηθούμε με την ίδια τακτική το διήμερο, συνδυάζοντας νίκες φορμαρισμένων φιλοξενούμενων με εκατέρωθεν σκοράρισμα στους τελικούς του Κυπέλλου σε Γαλλία και Πορτογαλία.

Προτελευταία αγωνιστική στην Τουρκία με την Κόνιασπορ να έχει εγκαταλείψει το πρωτάθλημα και να σκέφτεται τον τελικό του Κυπέλλου που ακολουθεί την προσεχή Τετάρτη, καθώς μόνο με την κατάκτηση του τροπαίου θα καταφέρει να παίξει και του χρόνου εκτός συνόρων. Η λογική λέει ότι ο προπονητής της θα προφυλάξει όλα τα βασικά του όπλα και η Ακχισάρ που τελειώνει τη φετινή χρονιά με εντυπωσιακές νίκες θα έχει την ευκαιρία να πετύχει μία ακόμα. Ο δικός της προπονητής, άλλωστε, ήταν ξεκάθαρος, υποστηρίζοντας ότι στόχος είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Έπεσε… φαγωτική στην απόδοση του «διπλού» που βγήκε αρχικά στο 2,70 αλλά μέχρι και το 2,00 παίζεται.

Ο τελικός του Κυπέλλου Γαλλίας έχει γκραν φαβορί την Παρί Σεν Ζερμέν που θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από την Μονακό. Η Ανζέ, ωστόσο, έπαιξε καλή μπαλίτσα φέτος και επιθετικά παραμένει… ζεστή. Ποντάρουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με απόδοση 1,92.

Η Σάρπσμποργκ παίζει μέχρι στιγμής το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Νορβηγία και μάλλον δεν θα ξαναβρούμε τη νίκη της στο 2,25 με αντιπάλους όπως η Χάουγκεσουντ, γι’ αυτό το «διπλό» μπαίνει στις επιλογές της στήλης.

Η Μπενφίκα πήρε φέτος το πρωτάθλημα παίζοντας καλή άμυνα αλλά η Γκιμαράες διαθέτει εξαιρετική επιθετική γραμμή και ο τελικός του πορτογαλικού Κυπέλλου είναι ματς – γιορτή. Συνεπώς η τιμή στην οποία βρίσκουμε το αμφίσκορο (2,02) μάλλον αποτελεί ευκαιρία.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

758. KΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΑΚΧΙΣΑΡ 2 2,05

774. ΑΝΖΕ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ G/G 1,92

(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

859. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 2 2,25

874. ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ G/G 2,02

ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

697. ΠΟΧΑΝΓΚ – ΓΚΑΝΓΚΒΟΝ

793. ΒΑΣΚΟ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

919. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΡΟΖΑΡΙΟ

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

812. ΓΚΟΥΙΖΟΥ – ΓΙΑΝΚΣΟΥ 1 2,50

701. ΣΕΟΥΛ – ΟΥΛΣΑΝ 2 3,05

897. ΤΟΡΙΝΟ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ 2 4,75

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΓΚΟΥΙΖΟΥ – ΓΙΑΝΚΣΟΥ 1

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ 2

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ – ΑΚΧΙΣΑΡ 2

ΦΡΙ ΣΤΕΪΤ ΣΤΑΡΣ – ΤΣΙΠΑ Χ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΚΙΕΒΟ 1

ΣΑΦΧΑΟΥΖΕΝ – ΖΥΡΙΧΗ 1

ΜΠΡΑΟΥΝ ΑΝΤΡ. – ΕΣΤ. ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ 1

ΝΙΟΥΕΛΣ – ΟΛΙΜΠΟ Χ2

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 1

ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ – ΕΣΤΕΡ Χ2

ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ 1

ΤΟΥΝ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ 1

ΤΣΕΡΝΟ ΜΟΡΕ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ 1Χ

ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΓΚΡΕΜΙΟ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.