Πέμπτη, 07 Νοέμβριος 2013 17:17

Διπλό με κάλυψη η Τραμπζονσπόρ

Γράφτηκε από τον

Μετά από ένα εκπληκτικό διήμερο στο Champions League με σούπερ αναμετρήσεις και τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα, η δράση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνεχίζεται με το Europa League και τη μάχη του ΠΑΟΚ στο Ισραήλ κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.

Δυνατά με το Διπλό της Τραμπζονσπόρ σε κάλυψη

Αρχίζουμε τα σημερινά μας Προγνωστικά EuropaLeague με το δυνατό παιχνίδι της ημέρας που είναι το «Διπλό» Draw No Bet της Τραμπζονσπόρ με αντίπαλο της Λέγκια Βαρσοβίας σε απόδοση 2.10. Η Λέγκια Βαρσοβίας είναι η μοναδική ομάδα στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, που δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει, καθώς και να πάρει βαθμό. Η Τραμπζονσπόρ από την άλλη πλευρά έχει 11 συνεχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, στην κανονική διάρκεια των οποίων δεν έχει γνωρίσει την ήττα. Εχει επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, στα έντεκα τελευταία 90λεπτα.

2 ή 3 γκολ ο ΠΑΟΚ στο Ισραήλ

Στον αγώνα του «δικεφάλου» στο Ισραήλ κρατάμε το 2 ή 3 γκολ στην αναμέτρηση Μακάμπι Χάιφα – ΠΑΟΚ σε απόδοση 1.95. Αήττητος ο ΠΑΟΚ στα τρία φετινά ευρωπαϊκά του παιχνίδια εκτός έδρας, μετρώντας ισάριθμες ισοπαλίες, όλες με σκορ 1-1! Μάλιστα 6/7 παιχνίδια του ΠΑΟΚ φέτος στην Ευρώπη έχουν ολοκληρωθεί Goal/Goal. Αναμένουμε μία αμφίρροπη αναμέτρηση με τους δύο αντιπάλους να ψάχνουν το γκολ από νωρίς. Προβλέπουμε πάντως πως το σκορ δε θα ξεφύγει, ενώ βάσει της εικόνας των δύο αντιπάλων πιστεύουμε πως θα σκοράρουν αμφότεροι. Στο πρωτάθλημα η Μακάμπι συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά, έχοντας 8 βαθμούς μετά από 8 αγωνιστικές, με τον απολογισμό της στο 2-2-4. Οι ελπίδες της είναι λίγες και για την πρόκριση από τον όμιλο πλέον και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κερδίσει απόψε για να τις εξαντλήσει. Τη θέση του παίζει και ο Μπενάδο, τόσο στο αποψινό παιχνίδι, όσο και σε αυτό που θα ακολουθήσει με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Την επόμενη αγωνιστική του Europa, θα παίξει εκτός έδρας με την Άλκμααρ, ενώ την τελευταία θα υποδεχθεί τη Σαχτιόρ. Ο δικέφαλος έχει εξελιχθεί στην ομάδα των ανατροπών και ο Βούκιτς στον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής… Στο πρώτο σκέλος αναφερόμαστε κυρίως στον απίστευτο τρόπο με τον οποίο ήρθε η ανατροπή στον αγώνα με τη Μακάμπι πριν δεκαπέντε μέρες, με ιδιαίτερα το πρώτο ημίχρονο να έχει τα πάντα. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 0-2, έχασε δύο πέναλτι, αλλά πήγε στα αποδυτήρια έχοντας ισοφαρίσει σε 2-2. Στην επανάληψη ήρθε η ανατροπή, που ήταν και η μία από τις πέντε σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Άλλη μία χρειάστηκε να κάνει στον αγώνα με τον Εργοτέλη το Σάββατο, με σκόρερ στις καθυστερήσεις, ποιον άλλον, από τον Βούκιτς, με ωραίο απευθείας χτύπημα φάουλ. Ο ίδιος ήταν που είχε πετύχει και το γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Σαχτιόρ στην πρεμιέρα των ομίλων, όταν και πάλι ο ΠΑΟΚ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ στο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα έχει βρεθεί να χάνει και στα επτά φετινά ευρωπαϊκά του παιχνίδια, με μοιρασμένο απολογισμό (2-3-2).

 

Κρατάει η Τσερνομόρετς

Στον αγώνα τη Λουντογκόρετς κόντρα στην Τσερνομόρετς πάμε με το «Διπλό» Draw No Bet σε απόδοση 3.00. Νίκη πάση θυσία θέλουν απόψε οι Ουκρανοί, που έχουν τρεις βαθμούς μετά το πέρας τριών αγωνιστικών. Ιδίως αν η Αϊντχόφεν πάρει το τρίποντο απόψε, τότε ενδεχόμενη ήττα θα ελαχιστοποιήσει τις ελπίδες πρόκρισης καθώς θα μείνουν στο -4 από τη 2η θέση. Η εμφάνιση πάντως που έκαναν πριν από δύο εβδομάδες κόντρα στη Λουντγκόρετς, έδειξε πως είναι ικανοί σίγουρα για ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού δέχτηκαν μία αν μη τι άλλο άδικη ήττα.

 

Νικάει η Σταντάρ Λιέγης

Στο Βέλγιο κρατάμε τον «Άσσο» της Σταντάρ Λιέγης με αντίπαλο τη Σάλτσμπουργκ σε απόδοση 2.75. Τρεις νίκες για τη Σταντάρ στα ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια της με αυστριακές ομάδες. Η Σάλτσμπουργκ έχει τρεις ήττες και μία νίκη στις τέσσερις επισκέψεις της στο Βέλγιο. Η ήττα από την Έσμπιεργκ στην πρεμιέρα των φετινών ομίλων, είναι η μοναδική εντός έδρας της Σταντάρ στα έντεκα πιο πρόσφατα που έδωσε. Με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο και το 1,5 πόδι εκτός Ευρώπης οι Βέλγοι, που ξεκίνησαν της υποχρεώσεις της στον όμιλο ως το ένα εκ των δύο μεγάλα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αήττητη γαρ η ομάδα του Λουζόν κι όχι μόνο αυτό, αλλά έχοντας ξεκινήσει με ένα απίστευτο σερί νικών 12/12, παρ' όλα αυτά η παρουσία της ήταν κάτι παραπάνω από τραγική. Μόλις ένα βαθμό άλλωστε έχει μαζέψει η Σταντάρ μετά το πέρας τριών αγωνιστικών, στο -5 μάλιστα από τη δεύτερη Έσμπιεργκ, κάτι που σημαίνει ότι το τρίποντο σήμερα είναι μονόδρομος, αν θέλουν να έχουν... υπαρκτές ελπίδες. Θα τη στηρίξουμε σε μία υψηλή απόδοση.

 

Διπλό με κάλυψη και Over 2.5 η Έλφσμποργκ

Δύο προτάσεις προκύπτουν από την αναμέτρηση της Έσμπιεργκ κόντρα στην Έλφσμποργκ. Αρχικά πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.80 και με το «Διπλό» Draw No Bet των Σουηδών σε απόδοση 2.88. Η Έλφσμποργκ παραμένει αήττητη στις δύο επισκέψεις της στη Δανία (1-1-0), ενώ τέσσερις ήττες έχει η Έσμπιεργκ στα πέντε τελευταία της εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς. Αναφορικά με το Over που έχουμε επιλέξει «δυνατά» αξίζει να αναφέρουμε πως Over 2,5 έληξαν τα δέκα από τα έντεκα τελευταία παιχνίδια της Έσμπιεργκ, ενώ στις τέσσερις από τις έξι τελευταίες της εξόδους σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ η Έλφσμποργκ.

 

2 ή 3 γκολ στην Πορτογαλία

Στοίχημα σε γκολ επιλέγουμε στο ματς Γκιμαράες – Μπέτις σε απόδοση 1.95. Άσχημες αναμνήσεις φέρνει στην Μπέτις η κόντρα με την Γκιμαράες, μιας και κόντρα σε πορτογαλικές ομάδες μετράει 2/2 ήττες. Βέβαια, ήταν στο μακρινό 1982, όταν έχασε δύο φορές από την Μπενφίκα. Ακόμη χειρότερα είναι τα πράγματα για την Γκιμαράες, που σε 10 αναμετρήσεις με ισπανικούς συλλόγους, ηττήθηκε 8 φορές, ενώ επικράτησε σε 2 ματς. Απολογισμός τερμάτων: 6-20! Προέρχεται από 7 σερί ήττες! 6/7 εντός έδρας Over 2,5, τα τέσσερα εκ των οποίων συνοδεύτηκαν από G/G μετράει στην ευρωπαϊκή της ιστορία η Γκιμαράες.

 

Με την έκπληξη στο Παντούρι – Φιορεντίνα

Κλείνουμε με μία έκπληξη σε υψηλή απόδοση καθώς επιλέγουμε τον «Άσσο» Draw No Bet της Παντούρι με αντίπαλο τη Φιορεντίνα σε απόδοση 4.45. Είναι μεγάλο το κίνητρο της στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, καθώς είναι κάτι το πρωτόγνωρο για αυτήν να βρίσκεται σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ωστόσο μόνο το κίνητρο και το πάθος πολλές φορές δεν είναι αρκετά. Εννοείται ότι το σημερινό παιχνίδι έχει πάρει χαρακτήρα γιορτής και το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, αφού οι φίλοι της Παντούρι δεν έχουν κάθε μέρα την ευκαιρία να βλέπουν ομάδες όπως η Φιορεντίνα από κοντά. «Ξέρουμε ότι έχουμε απέναντι μας έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Εχουμε ακόμα κάποιες ελπίδες πρόκρισης και θα τις διεκδικήσουμε σήμερα, ανεξαρτήτως του ονόματος και της ποιότητα της Φιορεντίνα. Αν δεν πιστεύαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε δε θα ήμασταν εδώ» είπε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Παντούρι, Κριστιάν Πούσταϊ, ο οποίος νιώθει μια πίεση, δεδομένου ότι η Παντούρι βρίσκεται στην τέταρτη θέση του ρουμανικού πρωταθλήματος.

 

Κρατάνε το χάντικαπ Λιέτουβος και Ερυθρός Αστέρας

Περνάμε στο Μπάσκετ όπου σήμερα ο Παναθηναϊκός, υποδέχεται τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Ηράκλειο, εκτίοντας τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν δύο αναμετρήσεις. Αρχίζουμε με το +6.5 της Λιέτουβος Ρίτας κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε απόδοση 1.85. Εδώ θα πάμε με τους γηπεδούχους. Βρίσκονται σε κακή κατάσταση αλλά στην έδρα τους μπορούν να αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι που δεν έγινε ξαφνικά θηρίο επειδή πέρασε εύκολα από τη Ρωσία. Πολύ πιθανό το χαμηλό σκορ αλλά δεν επιλέγουμε το Under γιατί μπορεί να έχει πολλές βολές στο τέλος. Με σχετικά χαμηλό σκορ μπορεί η Λιέτουβος Ρίτας να μείνει κοντά στο σκορ ακόμα και να το πάρει. Οπότε το χάντικαπ +6.5 για τους Λιθουανούς είναι η επιλογή μας. Η δεύτερη επιλογή μας είναι το +8.5 του Ερυθρού Αστέρα με αντίπαλο τη Λαμποράλ Κούτσα σε απόδοση 1.90. Η έλλειψη συγκέντρωσης στοίχισε στον Ερυθρό Αστέρα απέναντι στον Παναθηναϊκό και ηττήθηκε 86-90 στην παράταση παρά το 48-33 του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Αστέρα πνίγηκαν από την άμυνα του ΠΑΟ και σκόραραν μόνο 26 πόντους. Δεν έφτασε το τρίποντο του Σιλμπ που έκανε το 74-74 και έστειλε το ματς στην παράταση. Σιλμπ και Τζέκινς με 19 και 17 πόντους αντίστοιχα ήταν οι κορυφαίοι του Ερυθρού Αστέρα.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1 και ενημερωθείτε για τις Βαθμολογίες EuropaLeague.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Over με αξία στο Μεντεγίν Διπλό σε κάλυψη η Τουρ »