Σάββατο, 10 Ιούνιος 2017 18:13

Στο… Πι και Φι: Διπλά από τα προκριματικά

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Τα προκριματικά για το Μουντιάλ της Ρωσίας ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Η Αγγλία οδηγεί την κούρσα στον 6ο όμιλο και με νίκη κόντρα στη Σκωτία θα αγκαλιάσει την πρώτη θέση. Σ' ένα τέτοιο ντέρμπι τα πάντα μπορούν να συμβούν, αλλά ποντάρουμε στην εμπειρία των αήττητων φιλοξενούμενων.

Στον 3ο όμιλο, η Τσεχία καλείται να περάσει νικηφόρα από τη Νορβηγία για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της 2ης θέσης, μιας και η πρώτη είναι καπαρωμένη από τη Γερμανία. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις 3 βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές και το κίνητρο είναι στην πλευρά των Τσέχων.

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον και στο Φινλανδία - Ουκρανία για τον 9ο όμιλο. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις 1  βαθμό και οι φιλοξενούμενοι 8.  Η Ουκρανία βρίσκεται στο - 2 από τη δεύτερη Ισλανδία και η νίκη είναι μονόδρομος για να μείνει σε τροχιά πρόκρισης. 

Στη Β' Ισπανίας, θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική. Η Αλμερία υποδέχεται τη Ρέους και με νίκη μένει στην κατηγορία ανεξάρτητα από τι θα συμβεί στα υπόλοιπα γήπεδα. Από την άλλη πλευρά η Ρέους είναι αδιάφορη και σε αυτές τις περιπτώσεις το κίνητρο παίζει μεγάλο ρόλο. Περιμένω από την Αλμερία να μπει δυνατά και να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Το ισπανικό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται με την βαθμολογικά αδιάφορη αναμέτρηση Νουμάνθια - Μιραντές. Η πρώτη εξασφάλισε την παραμονή και η δεύτερη υποβιβάστηκε, οπότε αναμένουμε ματς χωρίς σκοπιμότητες.  Στη Βραζιλία η Κορίνθιανς έχει ξεκινήσει τη σεζόν με 4 νίκες και 1 ισοπαλία και με κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να νικήσει τη Σάο Πάουλο. Εδρα και φόρμα μας κάνουν να εμπιστευτούμε την πρωτοπόρο. 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1441. Σκωτία - Αγγλία 2 1.60

1446. Νορβηγία - Τσεχία 2 2.55

1550. Αλμερία - Ρέους 1 ημ. - 1 τελ.  2.00

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1448. Φινλανδία - Ουκρανία 2 1.75

1603. Nουμάνθια - Μιραντές όβερ 1.85

1618. Κορίνθιανς - Σάο Πάουλο 1 1.80