Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2013 16:38

Διπλό σε κάλυψη η Τουρ

Γράφτηκε από τον

Η 4η αγωνιστική σε Champions League και Europa League είναι πλέον παρελθόν και σήμερα στρέφουμε την προσοχή μας και πάλι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στο Μπάσκετ ο Ολυμπιακός παίρνει τη σκυτάλη από τον Παναθηναϊκό και ευελπιστεί να κάνει το 4/4 στην Euroleague με αντίπαλο τη Σιένα στην Ιταλία.

 

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις στοιχήματος με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το «Διπλό» με Draw No Bet της Τουρ με αντίπαλο την Κρετέιγ σε απόδοση 2.00. Η Κρετέιγ πήγε… αεράτη στην παραπαίουσα Λαβάλ προερχόμενη από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, αλλά και το επιβλητικό 3-0 επί της Σερκλ Μπαστιά, ωστόσο ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από τη «σφαλιάρα» που δέχτηκε. Την πιο βαριά ήττα της στη φετινή σεζόν δέχτηκε η ομάδα του Βασό, ενώ για πρώτη φορά μετά από δύο και πλέον χρόνο παραβιάζεται για πέντε φορές η εστία της και μάλιστα σε ένα ματς που είχε πάρει κεφάλι στο σκορ από νωρίς. Τα πέντε γκολ άλλωστε που δέχτηκε, ήταν όσα μέτρησε στο παθητικό της και σε ολόκληρη την προηγούμενη πεντάδα των αγώνων της για τη Ligue 2, ωστόσο έχει ακόμα την ασφάλεια του +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Από ήττα προέρχεται και η Τουρ, η οποία όμως πιστεύουμε πως αποδείξει σήμερα, πως το 4-0 από την Οσέρ δεν ήταν τίποτα άλλο από μια κακή παρένθεση στο αήττητο σερί έξι αγώνων σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, όπου σε κανένα ματς δεν είχε δεχτεί περισσότερα του ενός γκολ. Επίσης να σημειώσουμε πάντως ότι μόνο σε δύο από τα οχτώ φετινά της εκτός έδρας ματς δεν σκόραρε.

 

Κρατάει η Μπουντιβέλνικ

Περνάμε στο Μπάσκετ και συγκεκριμένα στην Euroleague με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στην Ιταλία κόντρα στη Σιένα. Εμείς θα πάμε με το +6.5 των Ιταλών σε απόδοση 2.00. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει τα τελευταία δύο χρόνια ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες. Από τη Σιένα πέρασε δύο φορές νικητής τις δύο σεζόν που κατέκτησε το τρόπαιο και οι συνθήκες του αποψινού αγώνα δείχνουν ότι πάει και για τρίτη νίκη. Όμως υπάρχει και το κίνητρο των Ιταλών που με τρεις ήττες σε τρία παιχνίδια βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο. Ο Ολυμπιακός είναι πιο χαλαρός βαθμολογικά και θα πρέπει να το εκμεταλλευθεί αυτό η γηπεδούχος Σιένα. Επιλογή το +6.5 της Σιένα που προσφέρεται με 0% στον Stoiximan σε απόδοση 2.00. Στη Γαλλία θα πάμε με τους Ουκρανούς της Μπουντιβέλνικ στο +4 κόντρα στη Νάντερ σε απόδοση 1.90. Η Ναντέρ πρέπει να διαχειριστεί τη μεγάλη νίκη που έκανε μέσα στην Βαρκελώνη αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι μετά από τέτοιες τεράστιες επιτυχίες έρχονται αποτυχίες. Και η πολύ σκληρή Μπουντιβέλνικ είναι ικανή να φύγει νικήτρια από την Γαλλία. Θέμα εμπειρίας δεν υφίσταται οπότε και οι δυο ομάδες κινούνται στο ίδιο επίπεδο για το αποψινό παιχνίδι. Επιλογή μας το +4 των Ουκρανών.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1 και ενημερωθείτε για τη Βαθμολογία Β’ Γαλλίας.