Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2013 17:37

Over 2.5 στο Σεάρα–Αβαΐ, «πληρώνουν» οι φιλοξενούμενοι στο Νησί

Γράφτηκε από τον

Εν αναμονή των μπαράζ που θα κρίνουν την πρόκριση των τελευταίων ομάδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι κυριαρχούν οι αναμετρήσεις στην Αγγλία για την Κόνφερενς και το Λιγκ Τρόφι, αλλά και οι αγώνες για την 35η αγωνιστική στη Β’ κατηγορία της Βραζιλίας. Αυξημένο το ενδιαφέρον και στο Μπάσκετ, με αναμετρήσεις για το Eurocup, από όπου έχουμε ξεχωρίσει δύο παιχνίδια.



Over στο Σεάρα - Αβάι

Το σημείο της ημέρας προκύπτει από τη Βραζιλία και την αναμέτρηση της Σεάρα με την Αβάι, όπου επιλέγουμε το Over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.88. Εντυπωσιακή η Σεάρα στα δύο τελευταία ματς με Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και Σπορτ Ρεσίφε, σκόραρε συνολικά 7 φορές και δείχνει «αγριεμένη» την καταλληλότερη χρονική στιγμή, όταν η κατάσταση έχει φτάσει σε τόσο κρίσιμο στάδιο. Αναμένουμε και σήμερα να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, απέναντι σε μία αντίπαλο που δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά είναι υποχρεωμένη να ψάξει τη νίκη, με τον προπονητή της, Έμερσον Μαρία, να πιστεύει ότι η είσοδος στην τετράδα που δίνει την άνοδο θα παιχτεί στους 63 πόντους και για να φτάσει εκεί η ομάδα του πρέπει να κάνει 3/4 νίκες στα ματς που απομένουν και να μείνει αήττητη.

Δεύτερη επιλογή από τη Β’ Βραζιλίας, ο «Άσσος» DNB (σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμα) σε απόδοση 2.38 στο ματς Παϊσαντού – Παλμέιρας. Οι φιλοξενούμενοι ακόμη και με ισοπαλία μπορούν να εξασφαλίσουν μαθηματικά το στόχο της ανόδου, ωστόσο παρατάσσονται με αρκετά προβλήματα τραυματισμών και βρίσκουν απέναντί τους μία ομάδα που δίνει «μάχη» για την παραμονή της στην κατηγορία, θα παλέψει το ματς με όλες τις δυνάμεις και το ρίσκο στον «Άσσο» με κάλυψη αξίζει τον κόπο.

Μπορεί το «διπλό» η Τσέστερ

Στο Νησί ,αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά από το παιχνίδι της Χέρεφορντ με την Τσέστερ για την Κόνφερενς της Αγγλίας, στο οποίο πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 2.62. Οι γηπεδούχοι έχουν συμπληρώσει έξι συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και ο σημερινός αγώνας έχει πάρει χαρακτήρα «τελικού» προκειμένου να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η Τσέστερ από την πλευρά της το Σάββατο έπαιζε στην έδρα της Χάιντ και δεν υπήρχε μεγαλύτερη ευκαιρία για να επιστρέψει στις νίκες. Την εκμεταλλεύτηκε και παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ανέτρεψε το σκορ με την έναρξη του δευτέρου. Το 1-2 έμεινε ως το τέλος και έτσι πήρε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς. Σήμερα μπορεί να φύγει με το «διπλό» και να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού για πρώτη φορά φέτος.

Συνέχεια από την Κόνφερενς και το παιχνίδι της Μπαρνέτ με τη Γουέλινγκ, στο οποίο πάμε πάλι με το 2 DNB σε απόδοση 2.90. Η σειρά των έξι αγώνων στο πρωτάθλημα χωρίς ήττα για την Μπαρνέτ πήρε μάλλον οδυνηρό τέλος το Σάββατο στο παιχνίδι κυπέλλου στην έδρα της Πρέστον που έμεινε με δέκα παίκτες από πάρα πολύ νωρίς και ηττήθηκε με το «βαρύ» 6-0. Σήμερα δε θα έχει στη διάθεσή της το βασικό «πυλώνα» της επίθεσής της, Μαρς-Μπράουν, και βρίσκει απέναντί της μία Γουέλινγκ που είναι σε καλή κατάσταση τελευταία, κάτι που απέδειξε και στο παιχνίδι του κυπέλλου το Σάββατο που υποδέχτηκε την Λούτον. Ο πολύτιμος επιθετικός Λαφαγιέτ έχει επιστρέψει πλέον για τα καλά και σε αυτόν τον αγώνα ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα, κάτι που πιθανότατα θα γίνει και σήμερα. Νίκησε με 2-1, συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στη σημερινή αναμέτρηση.

Το τρίτο 2 DNB της ημέρας έρχεται από τον αγώνα Σάουθπορτ – Λίνκολν σε απόδοση 1.93. Η Σάουθπορτ μετά τη νίκη επί της πρωτοπόρου Κέμπριτζ θυμήθηκε και πάλι τον κακό της εαυτό το Σάββατο στην έδρα της Λέιτον Όριεντ για το Κύπελλο και δέχθηκε πέντε γκολ. Για την ίδια διοργάνωση η Λίνκολν υποδέχθηκε την Πλίμουθ, ήταν πολύ ανταγωνιστική, δέχτηκε και έκανε ευκαιρίες, αλλά το τελικό σκορ, ήταν 0-0. Ψάχνει μια νίκη που θα της δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια και μπορεί σήμερα να την πάρει. Τελευταία «στάση» στην Κόνφερενς στο ματς Φόρεστ Γκριν – Νανίτον, όπου πάμε με το Over 3,5 γκολ σε απόδοση 2.90. Πρόκειται για δύο ομάδες που σκοράρουν εύκολα, αλλά το ίδιο εύκολα δέχονται και γκολ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα πέντε από τα οκτώ εντός έδρας παιχνίδια της Φόρεστ Γκριν επιβεβαιώθηκε το Over 2,5 σε συνδυασμό το γκολ/γκολ, ενώ στο γκολ/γκολ ήταν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια των φιλοξενούμενων.

Από τις «μικρές» κατηγορίες της Σκωτίας κρατάμε το 2 DNB σε απόδοση 2.65 στον αγώνα της Μπέργουικ με την Μοντρόουζ. Πέντε συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη έχουν συμπληρώσει οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν ισχυρό κίνητρο, με τον προπονητή τους, Στιούαρτ Γκάρντεν να δηλώνει: «Αν κερδίσουμε σήμερα, μπορούμε να πάμε ακόμα και στη δεύτερη θέση και αυτός είναι ένας εξαιρετικός λόγος για να το κάνουμε».

«Κρατάει» η Όλντενμπουργκ – Under στη Ρώμη

Προχωράμε στα προγνωστικά μας από το κουπόνι του Μπάσκετ και τα παιχνίδια του Eurocup, όπου έχουμε ξεχωρίσει δύο αναμετρήσεις. Η πρώτη μας επιλογή έρχεται από την αναμέτρηση Όλντενμπουργκ – Μπιλμπάο. Και οι δυο ομάδες βλέπουν πρόκριση από τον όμιλο και κατά πάσα πιθανότητα θα περάσουν. Όμως η Μπιλμπάο θα πρέπει να ασχοληθεί και με την ACB που είναι ουραγός. Η Όλντενμπουργκ βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση διαλύοντας τους αντιπάλους της. Μια ήττα απόψε της Μπιλμπάο δεν θα της δημιουργήσει προβλήματα για τη συνέχεια στην διοργάνωση. Ποντάρουμε στην έδρα. Όλντενμπουργκ με χάντικαπ -1.5 σε απόδοση 1.90.

Δεύτερη πρόταση από το ματς της Ρόμα με τη Βόννη. Ισοβαθμούν οι δυο ομάδες με ρεκόρ 2-2 και έχουν επίσης ισόβαθμη τη Σαραγόσα. Ο όμιλος είναι πάρα πολύ δύσκολος αφού παραπάνω στην βαθμολογία υπάρχουν οι Άλμπα, Γκραβελίν. Οπότε αν θέλουν να προκριθούν το αποψινό παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο γιατί ο νικητής θα πάρει ισχυρό προβάδισμα. Στη Ρώμη η Ρόμα καθορίζει το ρυθμό του αγώνα και αυτός ο ρυθμός συνήθως είναι αργός. Τα τελευταία αποτελέσματα των ομάδων δείχνουνUnder και θα το εμπιστευθούμε στο όριο των 156.5 πόντων σε απόδοση 1.90.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.