Κυριακή, 17 Νοέμβριος 2013 13:47

Μπορεί το διπλό η Φόλενταμ

Γράφτηκε από τον

Μία διαφορετική στοιχηματική Κυριακή από ότι οι συνηθισμένες έχουμε σήμερα καθώς λόγω των αγώνων μπαράζ δε διεξάγονται οι πρώτες κατηγορίες των πρωταθλημάτων στην Ευρώπη. Πάντως δράση υπάρχει κυρίως σε Football League, Β’ Ιταλίας, Β’ Ισπανίας, Β’ Ολλανδίας, Βραζιλία και Αργεντινή, ενώ το ενδιαφέρον μας εστιάζεται και στο Μπάσκετ.

 

Στηρίζουμε τη Φόλενταμ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά ποδοσφαίρου με το δυνατό σημείο της ημέρας που έρχεται από τη Β’ Ολλανδίας και είναι το «Διπλό» Draw No Bet της Φόλενταμ κόντρα στη Μάαστριχ σε απόδοση 1.95 στον Stoiximan. Η Μάαστριχ μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ από την Ος, πήγε στην έδρα των νέων της Αϊντχόφεν για να πάρει πίσω τους βαθμούς που έχασε, αλλά δεν τα κατάφερε. Προηγήθηκε νωρίς, έμεινε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε, ωστόσο δέχτηκε και τρίτο γκολ στο 88΄ και εκεί πια, δεν προλάβαινε να αντιδράσει. Οι βασικοί Μπράκεν και Σέμα δεν υπολογίζονται για σήμερα, αν και επιστρέφει ο Βίνκενς στα αριστερά. Εκτός, ο επιθετικός Μαριά και φυσικά οι Κνοπς και Ντάρντεν. Από την άλλη η Φόλενταμ προέρχεται από το 1-1 κόντρα στη Φένλο και θα τη στηρίξουμε με κάλυψη στο Draw No Bet καθώς αν ο αγώνας έρθει Χ τότε παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

 Ισοπαλίες με κάλυψη στη Serie B

Μεταφερόμαστε στην Ιταλία όπου έχουμε ξεχωρίσει δύο ισοπαλίες με 2NB. Το στοίχημα αυτό επιβεβαιώνεται σε περίπτωση που ο αγώνας έρθει «Χ», ενώ αν ο φιλοξενούμενος επικρατήσει, τότε παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. Αρχίζουμε με το Χ (2NB) στον αγώνα Βαρέζε – Κροτόνε σε απόδοση 2.40. Στην ισοπαλία και τα τρία παιχνίδια μεταξύ τους με γηπεδούχο τη Βαρέζε, τα δύο με 1-1 σκορ και το άλλο με 0-0. Θα πάμε με την… παράδοση καθώς κοντράρονται δύο ομάδες που στα μεταξύ τους παιχνίδια παρουσιάζουν «φτωχό» θέαμα. Καλυπτόμαστε στο «Διπλό» με την Κροτόνε να είναι σε καλύτερη φόρμα και να προέρχεται από το μεγάλο διπλό επί της Κάπρι, ενώ αντίθετα η Βαρέζε συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές μακριά από τη νίκη. Συνεχίζουμε με το Χ (2NB) στον αγώνα Πεσκάρα – Τερνάνα σε απόδοση 2.40. Η Πεσκάρα πέτυχε ένα απρόσμενο διπλό στην έδρα της Τσιταντέλα, μια και η εμφάνιση της δεν ήταν καλή, ενώ δέχθηκε και αρκετή πίεση από την αντίπαλο της. Πολλά οφείλει σίγουρα και στον κίπερ Μπελάρντι. «Κερδίσαμε, αλλά υποφέραμε», ήταν το σχόλιο του Πασκουάλε Μαρίνο. Το πρόγραμμα της ηρεμεί από εδώ και πέρα και οφείλει να πάρει τους βαθμούς που θα την απομακρύνουν από τις τελευταίες θέσεις και θα τη βοηθήσουν να αποφύγει τις περιπέτειες. Το ρόστερ της είναι σίγουρα ικανοποιητικό για τα δεδομένα της κατηγορίας και θα έπρεπε να βρίσκεται ψηλότερα. Εντός έδρας έχει μέτριο απολογισμό μέχρι στιγμής, με μόλις μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Από σπουδαία νίκη προέρχεται και η Τερνάνα που επικράτησε της Έμπολι, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και βρίσκοντας το γκολ στο τέλος σε προώθηση του στόπερ Μάζι. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ άσχημος λόγω της καταρρακτώδης βροχής, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Εκτός έδρας δεν έχει αποδώσει καλά και είναι μία από τις ομάδες που δεν έχει πανηγυρίσει διπλό. Συνολικά λοιπόν, μετρά τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες σε έξι παιχνίδια.

Διπλό με Draw No Bet τη Τσιταντέλα

Κλείνουμε τα προγνωστικά από την Ιταλία με το «Διπλό» Draw No Bet της Τσιταντέλα κόντρα στην Τσεζένα σε απόδοση 3.20. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους ήττα και σίγουρα ακόμα δεν έχουν συνέλθει από το σοκ, το οποίο θέλει να εκμεταλλευτεί η Τσιταντέλα και να ανασάνει βαθμολογικά.

 Με την έκπληξη της Ρεάλ Μαδρίτης Β

Από τη Β’ Ισπανίας έχουμε ξεχωρίσει το «Διπλό» Draw No Bet της Ρεάλ Μαδρίτης Β με αντίπαλο την Εϊμπάρ σε απόδοση 3.00. Η Ρεάλ θέλει να αποδείξει ότι το τρίποντο της περασμένης εβδομάδας επί της Αλαβές δεν ήταν ένα «πυροτέχνημα». Οι Μαδριλένοι πέτυχαν την περασμένη Κυριακή μόλις τη 2η φετινή νίκη τους (10 ήττες και 1 ισοπαλία), ενώ ταυτόχρονα μετρούν μόνο ήττες στις 6 φετινές εξόδους τους για το πρωτάθλημα. Τραγική η συγκομιδή των 7 βαθμών στις 13 πρώτες αγωνιστικές, η οποία δικαίως τους φέρνει στον «πάτο» της βαθμολογίας. Βέβαια, στην τελευταία τριάδα αγώνων τους οι «μερένγκες» έχουν δεχθεί μόνο 1 ήττα (1-1-1) και ελπίζουν ότι από εδώ και στο εξής η πορεία θα είναι μόνο ανοδική. Εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν ο μέσος Χοσέ Ροντρίγκεθ και ο κεντρικός αμυντικός Καμπρέρα, ενώ ο κόουτς Τορίλ θα τοποθετήσει τον 20χρονο Γιάνεθ κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο βασικός Πατσέκο απουσιάζει με την Εθνική Ισπανίας U21.

 Αντέχει πάρα τις απουσίες η Γαλατασαράι, Over στη Γερμανία

Περνάμε στο Μπάσκετ όπου το παιχνίδι της ημέρας έρχεται από την Τουρκία και είναι η νίκη της Γαλατασαράι με -1.5 κόντρα στην Μπάνβιτ σε απόδοση 1.80. Οι δυο περσινοί φιναλίστ της Τουρκίας. Στους τελικούς των πλέι-οφ είχε κάνει πλάκα η Γαλατασαράι με μεγάλες νίκες στην Κωνσταντινούπολη. Σήμερα η Μπάνβιτ θα πάει να κάνει μια μεγάλη νίκη εκμεταλλευόμενη τις απουσίες της Γαλατασαράι. Όπως το έμαθε ήδη η Μπάγερν τα πράγματα δεν είναι εύκολα μέσα στο Αμπντί Ιπεχτσί. Πάμε με την έδρα λοιπόν και το χάντικαπ -1.5 για τους γηπεδούχους. Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Γερμανίας και το ντέρμπι Βόννη – Μπάμπεργκ όπου πάμε με το Over 156.5 σε απόδοση 1.90. Σήμερα το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο για την Βόννη και μπορεί να σπάσει το σερί της. Πριν δυο εβδομάδες την γλίτωσε με την Άλμπα λόγω του buzzer γκολ-φάουλ του Βεϊκάλας. Όμως η εικόνα της Μπάμπεργκ δείχνει ανικανότητα και προτιμότερο να μην μπλέξουμε με τον νικητή. Επιλογή είναι το Over 156.5 αφού οι δυο ομάδες είναι ικανότατες στην επίθεση και αν δούμε μεγάλο ντέρμπι το Over θα ισχυροποιηθεί. Over 156.5 λοιπόν. Κλείνουμε με τον αγώνα Σιένα – Μοντεγκρανάρο και το Over 86.5 στους πόντους της Σιένας σε απόδοση 1.87. Πολύ ψηλά είναι η ψυχολογία των παιχτών της Σιένα μετά την τεράστια νίκη μέσα στη Μάλαγα. Στην Ιταλία παρά τη μείωση του μπάτζετ και της αλλαγής πολλών παιχτών συνεχίζει να είναι πανίσχυρη και έχει νικήσει όλους τους αντιπάλους άνετα. Η άμυνα της Μοντεργκανάρο δείχνει Over αλλά αποφεύγουμε το συνολικό 159.5 και πάμε με το ομαδικό της Σιένα που έχει όριο 86.5. Σιένα Over 86.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr , διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis καιFormula 1.