Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017 14:46

Στο... Πι και Φι: Εξάδα με απόδοση 72

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Εξάδα με απόδοση 72

Καλημέρα σας. Η Βόλφσμπουργκ άλλαξε προπονητή και πήρε βαθμό μέσα στο Μόναχο από τη Μπάγερν.

Για να έχει αντίκρισμα όμως , θα πρέπει να νικήσει σήμερα την κακή εκτός έδρας Μάιντς, την οποία γνωρίζει καλά ο Σμιντ, καθώς είναι η πρώην ομάδα του. Εδρα, κίνητρο και ψυχολογία δείχνουν άσο.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Στόουκ γνώρισε την πρώτη εντός έδρας και μάλιστα με το βαρύ 0-4 από τη Τσέλσι, αλλά το σκορ δεν δείχνει την εικόνα του αγώνα. Οπως και να ‘χει, η ντεφορμέ Σαουθάμπτον δεν είναι καλύτερη ομάδα για να προσφέρεται φαβορί σε μια έδρα που έχασαν βαθμούς Αρσεναλ και Μάντσεστερ Γ. Σε τιμές αουτσάιντερ πάμε με τη Στόουκ, προσμένοντας να βγάλει αντίδραση.

Η τριάδα του Σαββάτου κλείνει με τη Ρεν που πήρε καλό βαθμό στα απαιτητικά τεστ με Μαρσέιγ, Νις και Σεντ Ετιέν και κόντρα σ’ ένα βατό και άνετο βαθμολογικά αντίπαλο (Καέν) έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Στην Κέρκυρα, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Κυριακή τη Ξάνθη σ’ ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Κάτι που δείχνει και η ισορροπία στο σετ (2.50 – 2.80 – 2.65). Ποντάρουμε στην πιο ποιοτική ομάδα του ζευγαριού, που θέλει να ρεφάρει και την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στη Δανία, η Κοπεγχάγη διανύει περίοδο φόρμας και με σερί νικών βρίσκεται στο -2 από την κορυφή.

Αν εμφανιστεί σοβαρή δεν θα έχει πρόβλημα στην έδρα της Λίγκμπι, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ με νέα συνταγή στον πάγκο (Καγιέχα αντί Εσκριμπά) και άλλη ψυχολογία φιλοξενεί την κακή φέτος Εϊμπάρ και εύκολα ή δύσκολα θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

Να σημειωθεί ότι η εξάδα του Σαββατοκύριακου βγάζει απόδοση 72 και προσφέρεται για όσους παίζουν σύστημα με μεγάλες αποδόσεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1394. Βόλφσμπουργκ – Μάιντς 1 1.85

1465. Στόουκ – Σαουθάμπτον 1 2.60

1589. Ρεν – Καέν 1 1.90

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1732. Κέρκυρα – Ξάνθη 2 2.65

1742. Λίνγκμπι – Κοπεγχάγη 2 1.70

 1761. Βιγιαρεάλ – Εϊμπάρ 1 1.75