Τετάρτη, 20 Νοέμβριος 2013 16:46

Άσσος με κάλυψη η Γκέιτσχεντ

Γράφτηκε από τον

Στον απόηχο της εκπληκτικής χθεσινής ημέρας που περιελάμβανε την ιστορική πρόκριση της Εθνικής Ελλάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας μετά την ισοπαλία 1-1 στη Ρουμανία, επιστρέφουμε σήμερα σε χαλαρούς ρυθμούς αναμένοντας το Σαββατοκύριακο. Σήμερα το ενδιαφέρον μας θα εστιαστεί στο Κύπελλο Αγγλίας, όπου προκύπτει το δυνατό σημείο, αλλά και στο Μπάσκετ με το Eurocup να έχει την τιμητική του.

 

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με το σημείο της ημέρας που είναι το «Άσσος» Draw No Bet της Γκέιτσχεντ με αντίπαλο την Όξφορντ σε απόδοση 2.05. Πρόκειται για επαναληπτικό παιχνίδι για τον 1ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Έχοντας στο μυαλό ότι η πρόκριση στον επόμενο γύρο θα τη φέρει αντίπαλο με τη Ρέξαμ (αγωνίζεται επίσης στην Κόνφερενς) και, ως εκ τούτου, θα έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης στον 3ο γύρο (πιθανή κλήρωση με ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ), θα παραταχθεί σήμερα η Γκέιτσχεντ. Οι γηπεδούχοι πήραν τους 3 βαθμούς στο σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος με τη Σαλίσμπερι, βάζοντας τέλος σε ένα ατυχές σερί 1 ήττας (3-2 από Ρέξαμ εκτός έδρας) και 1 ισοπαλίας (0-0 με Λούτον εντός έδρας). Τέσσερις νίκες συμπληρώνουν το θετικό σερί τους στα τελευταία 7 ματς πρωταθλήματος, με την Γκέιτσχεντ να βρίσκεται στην 11η θέση του πίνακα με 29 βαθμούς σε 19 παιχνίδια (ισοβαθμεί με μειονέκτημα με τη 10η Μπρέιντρι Τάουν).

Στον προηγούμενο γύρο του FA CUP η Γκέιτσχεντ απέκλεισε την Τσέστερ (διπλό με 0-1). Διατηρείται κανονικά στη «γραμμή κρούσης» το δίδυμο των Μάργουντ και Λάρκιν, με αμφότερους να είναι αρχισκόρερ της ομάδας στη φετινή Κόνφερενς, έχοντας πετύχει από 5 γκολ. Η Όξφορντ, από την πλευρά της, θα προσπαθήσει σήμερα να ξεπεράσει και τα αρκετά προβλήματα απουσιών, προκειμένου να είναι αυτή που θα «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Ο προπονητής, Κρις Γουάιλντερ, αναμένεται να παρατάξει σήμερα μία ενδεκάδα με πλήθος νεαρών ποδοσφαιριστών. Ως εκ τούτου θα πάμε με τους γηπεδούχους με κάλυψη στο Draw No Bet, που σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας πίσω.

Μεγάλο σκορ ξανά στο Σάσσαρι, σε καταπληκτική φόρμα η Άλμπα

Μεταφερόμαστε στα Προγνωστικά Eurocup όπου έχουμε επιλέξει 5 προτάσεις με πιο δυνατή το Over 167.5 πόντους στον αγώνα Σάσσαρι – Όλντερμπουργκ σε απόδοση 1.90. Στην πρεμιέρα αναμετρήθηκαν οι δυο ομάδες στην Γερμανία και η Σάσσαρι έκανε την έκπληξη διαλύοντας την Όλντενμπουργκ 96-77. Από τότε η Όλντενμπουργκ έχει τέσσερις σερί νίκες και με νίκη σήμερα ουσιαστικά πετάει έξω του Ιταλούς. Βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα η Όλντενμπουργκ και σήμερα μπορεί να μείνει κοντά στο σκορ, μέχρι και να κερδίσει. Άλλωστε η άμυνα της Σάσσαρι δίνει ευκαιρίες στους αντιπάλους να σκοράρουν και αν οι αντίπαλοι είναι ποιοτικοί, όπως η Όλντενμπουργκ, τότε δύσκολα θα δούμε μια επανάληψη του πρώτου αγώνα. Επιλέγουμε το Όλντενμπουργκ +6.5 και επιπρόσθετα επιλέγουμε και το κλασσικό Over 167.5 αφού και οι δυο ομάδες θα τρέξουν για να σκοράρουν. Χαρακτηριστικό στατιστικό , η Σάσσαρι έχει πέσει κάτω από το σημερινό όριο μόνο στο 82-82 με το Μπιλμπάο. Συνεχίζουμε με την… εμφύλια αναμέτρηση Άλμπα Βερολίνου – Βόννη όπου κρατάμε το -7.5 της Άλμπα σε απόδοση 1.90. Στο ματς του πρώτου γύρου στην Βόννη η Άλμπα έκανε πλάκα αι έφυγε νικήτρια 86-65. Από τότε πολλά άλλαξαν αλλά πετυχαίνουμε την Άλμπα σε καταπληκτική φόρμα. Οι 28 πόντοι που έριξε στην Ουλμ και οι 20 στην Μπάγερν το αποδεικνύουν. Μια ήττα σήμερα από την Βόννη θα βάλει σε μπελάδες τους Βερολινέζους γιατί υπάρχει και η Σαραγόσα που κυνηγάει από πίσω. Θα πάμε με την έδρα και την φόρμα της Άλμπα. Επιλογή το πονηρό -7.5 της Άλμπα. Στο παιχνίδι της Άλμπα Φεχερβάρ – Νίζνι Νοβγκόροντ επιλέγουμε το Over 154.5 σε απόδοση 1.90. Στο πρώτο ματς μεταξύ τους η Νίζνι είχε νικήσει πολύ εύκολα εντός έδρας 82-64. Σήμερα το χάντικαπ που πρέπει να καλύψει είναι 8.5 πόντοι το οποίο είναι επικίνδυνο αφού οι Ούγγροι είναι μαχητικοί. Σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της η Άλμπα έχει βγάλει μεγάλα σκορ, 88-89 με ΠΑΟΚ, 75-88 με Κίμικ, 92-84 με ΤΕΝΤ, και κάτι ανάλογο αναμένουμε να συμβεί και σήμερα. Το 154.5 μπορεί να ξεπεραστεί αν καταφέρει να σκοράρει η Νίζνι σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Over 154.5 λοιπόν. Κλείνουμε με τον αγώνα Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης – Μπεσίκτας όπου κρατάμε το Under 141.5 σε απόδοση 1.90. Οι παραπάνω απουσίες που έχει η Μπεσίκτας είναι σημαντικές αλλά όχι και οι πιο κρίσιμες. Αν ήμασταν σίγουροι ότι θα έλειπε και ο Μπάκμαν θα ήταν μια καλή επιλογή η Σπαρτάκ. Δεν είναι άξια εμπιστοσύνης η Σπαρτάκ. Οι δυο ομάδες παρουσιάζουν μεγάλες δυσκολίες στο σκοράρισμα στην διοργάνωση. Εκτός από το μεταξύ τους 58-62 στην πρεμιέρα, η Μπεσίκτας σκοράρει 67.8 πόντους μ.ο. και η Σπαρτάκ 74.3 το οποίο ανέβηκε σημαντικά λόγω των 88 που σκόραρε με τη Νεπτούνας. Πολύ χαμηλό το 141.5 αλλά παίζεται το Under το οποίο είναι και η επιλογή μας.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr , διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1και επωφεληθείτε από τα αποκλειστικά BonusΕγγραφής.