Πέμπτη, 16 Νοέμβριος 2017 13:33

Στοίχημα: Προβάδισμα η Φλαμένγκο

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Προβάδισμα η Φλαμένγκο

Για μία ακόμη ημέρα οι επιλογές στο κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι περιορισμένες, με το Betarades.gr να έχει καταλήξει σε δύο παιχνίδια.

Το ένα από την εμβόλιμη αγωνιστική στη Βραζιλία και το δεύτερο από την Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοιχημα, αλλά και για τα καζίνο στο ίντερνετ.

Φλαμένγκο με κάλυψη

Ξεκινάμε από τη Βραζιλία και τον αγώνα Κοριτίμπα - Φλαμένγκο. "Μάχη" για την παραμονή τους στην κατηγορία δίνουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προέρχονται από δύο διαδοχικές ισοπαλίες, με την τελευταία από αυτές να τους "πληγώνει" αρκετά, καθώς ήρθε εντός έδρας με αντίπαλο την Πόντε Πρέτα (1-1), με την οποία έχουν τον ίδιο στόχο. Στο αντίπαλο "στρατόπεδο", η Φλαμένγκο θα επιδιώξει σήμερα να επανέλθει στις νίκες, στην προσπάθεια που κάνει να μπει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Ποιοτικότερο σύνολο οι φιλοξενούμενοι, έχουν σήμερα τη δυνατότητα να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τους στηρίξουμε, επιλέγοντας το 2 DNB σε απόδοση 1.85 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Μεγάλο σκορ στη Μαδρίτη

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Ουνικάχα Μάλαγα. Η "βασίλισσα" προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες στη συγκεκριμένη διοργάνωση, από Κίμκι, Μακάμπι, Μπασκόνια, ενώ δεν τα κατάφερε ούτε στο clasico της Κυριακής κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την ACB. Σήμερα είναι "υποχρεωμένη" να κερδίσει, ωστόσο, στοιχηματικά αξίζει να ασχοληθούμε με το Over. Πιο συγκεκριμένα, θα επιλέξουμε το Over 162.5 που επαληθεύθηκε άνετα στον αγώνα μεταξύ των δύο σημερινών αντιπάλων για το πρωτάθλημα, με νίκη 99-85 της Ρεάλ, ενώ επιβεβαιώθηκε και στα πρόσφατα ματς των Μαδριλένων, απέναντι σε Μπασκόνια (105-75), Μπαρτσελόνα (80-84), Μακάμπι (90-83), Κίμκι (80-86) και Μπούργος (95-100). Παράλληλα, η επιλογή μας ενισχύεται και από την απουσία πολλών ψηλών της Ρεάλ, λόγω τραυματισμών. Το γεγονός αυτό θα την αναγκάσει να "τρέξει" στο γήπεδο, αλλά και να αναζητήσει τα μακρινά σουτ, καθώς δεν θα έχει στηρίγματα μέσα στη ρακέτα. Επιπλέον, θα λείψει ο Ράντολφ, ο οποίος είναι ο παίκτης που ορίζει όλη την άμυνα, ανακόπτοντας επιθέσεις με την οξυδέρκειά του και περιορίζοντας τις περισσότερες προσπάθειες των αντίπαλων κοντών για διείσδυση. Επιλογή λοιπόν το Over 162.5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.