Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 13:25

Στο... Πι και Φι: Με την Αρσεναλ στο ντέρμπι

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Με την Αρσεναλ στο ντέρμπι

Καλημέρα σας. Με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Αρσεναλ και την Τότεναμ ανοίγει σήμερα η "αυλαία" της 12ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αν αυτό το ματς γινόταν πριν δύο εβδομάδες, θα πηγαίναμε δεξιά. Η διακοπή όμως λόγω των εθνικών ομάδων εκτιμώ πως βοήθησε τους γηπεδούχους να ανασυνταχθούν, ώστε να μειώσουν τη διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο γήπεδό τους φέτος μετρούν το απόλυτο (5 στα 5), ενώ τελευταία φορά που η Τότεναμ έφυγε νικήτρια από την έδρα της Αρσεναλ ήταν το 2011.

Στη Γερμανία η Κολωνία με μόλις 2 βαθμούς βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας και γι' αυτό προσφέρεται αουτσάιντερ στο εκτός έδρας ματς με τη Μάιντς, η οποία έχει εννέα βαθμούς περισσότερους. Σε καμία περίπτωση όμως η Κολωνία, δεν είναι βάση αριθμών η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και ψάχνει μια νίκη, που θα την ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Στο 1.73 η διπλή ευκαιρία του Χ2 για κάλυψη.

Την ίδια ώρα η Χοφενχάιμ θα υποδεχτεί την Αϊντραχτ, που έχει 3-2-1 απολογισμό μακριά από τη Φρανκφούρτη. Ιδια αποτελέσματα έχει και η Χοφενχάιμ ενώπιον του κοινού της και το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πάμε με την έδρα και την πιο ποιοτική ομάδα του ζευγαριού.

Στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Αρης είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και στο ξεκίνημα δικαιώνει τις προσδοκίες, έχοντας το απόλυτο σε τρεις αγωνιστικές. Αντίθετα ο Εργοτέλης δεν έχει ακόμα νίκη και στερείται εμπειρίας σε σχέση με τους Θεσσαλονικείς, που έστω και δύσκολα, θα συνεχίσουν το σερί.

Στο Καμπιονάτο η Τορίνο υποχρέωσε πριν τη διακοπή σε εντός έδρας ισοπαλία την αήττητη Ιντερ και με καλή ψυχολογία θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην Κιέβο, που εκτός αγωνίζεται με αμυντικό σκεπτικό. Η Τορίνο έχει τις λύσεις στην επίθεση για να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Τέλος Καέν και Νις συνθέτουν ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς της 13ης αγωνιστικής στην Α' Γαλλίας και νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Στο 2.65 αξίζει το ρίσκο στο διπλό για την ανώτερη Νις.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

616. Αρσεναλ - Τότεναμ 1 2.20

655. Μάιντς - Κολωνία Χ2ΔΕ 1.73

656. Χοφενχάιμ - Αϊντραχτ 1 2.05


ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

858. Εργοτέλης - Αρης 2 1.95

883. Τορίνο - Κιέβο 1 1.70

 879. Καέν - Νις 2 2.65