Σάββατο, 23 Δεκέμβριος 2017 13:34

Στο... Πι και Φι: Στοίχημα, ρεβεγιόν και ξανά... στοίχημα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Δύο ημέρες έμειναν για τα Χριστούγεννα, αλλά στην Αγγλία η μπάλα δεν σταματά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή αγωνιστική (σήμερα) και την Τρίτη (την περίφημη Boxing Day).

Δράση όμως έχουμε και σε άλλα πρωταθλήματα, όπως το ισπανικό με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα.

Στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με την Πρέμιερ Λιγκ και την Τουρκία και μετά το... ρεβεγιόν ξανά με τους Αγγλους, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων.

Η 19η αγωνιστική στην Πρέμιιερ Λιγκ ξεκίνησε χθες με το ματς Αρσεναλ - Λίβερπουλ και σήμερα το πρώτο χρονικά ματς τς ημέρας είναι το Εβερτον - Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι είναι πέντε αγωνιστικές αήττητοι, έρχονται από δύο σερί νίκες και παίζουν με άλλη ψυχολογία μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σημάδια κόπωσης και το 1.55 προσφέρεται για κόντρα. Στο 2.11 η διπλή ευκαιρία του 1Χ. Λίγη ώρα αργότερα η Στόουκ θα υποδεχτεί τη Γουέστ Μπρομ σ' ένα πολύ σημαντικό ματς, όσον αφορά την παραμονή. Η πρώτη είναι μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στην οποία βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, που έχουν μόλις δύο νίκες στη σεζόν. Οχι ότι η Στόουκ είναι πολύ καλύτερη (4 νίκες), αλλά έχει μεγαλύτερη εμπειρία, ποιότητα και περιμένω να βγάλει αντίδραση.

Στην Τουρκία η Μπεσίκτας βρίσκεται 3 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Μπασακσεχίρ και δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών απέναντι στ Σίβασπορ, που είναι στη μέση της βαθμολογίας χωρίς ιδιαίτερες... σκοτούρες. Αν η Μπεσίκτας εμφανιστεί σοβαρή, δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Στη Boxing Day παραδοσιακά έχουμε πολλά γκολ, καθώς οι ομάδες παίζουν με άλλη διάθεση, πιο απελευθερωμένα και το όβερ ή το G.G. είναι καλύτερη επιλογή από το ότι να ψάξουμε για σημεία, μιας και την ώρα που γράφεται η στήλη, δεν γνωρίζουμε τι αποτελέσματα, αλλά και απώλειες παικτών θα έχουν οι ομάδες στη σημερινή αγωνιστική,

H Tότεναμ φιλοξενεί την Τρίτη τη Σαουθάμπτον που έχει δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπα στα παιχνίδια με τους μεγάλους και ένα τουλάχιστον γκολ μπορεί να το πετύχει, ώστε να επιβεβαιώσει το αουτσάιντερ αμφίσκορο. Να σημειωθεί ότι η Τότεναμ παίζει σήμερα εκτός με τη Μπέρνλι και η Σαουθάμπτον εντός με τη Χάντερσφιλντ.

Ενα ακόμα ματς που υπόσχεται γκολ είναι το Γουότφορντ- Λέστερ, με την πρώτη να βρίσκεται σε πτωτική πορεία και τη Λέστερ να προσγειώνεται ανώμαλα από την Κρ. Πάλας (0-3) μετά από 4 σερί νίκες. Αμφότερες θα παίξουν μόνο για τη νίκη και με δεδομένες τις αμυντικές αδυναμίες, προσμένουμε ένα ματς που θα ανοίξει.

Το ίδιο ισχύει και για το Μπόρνμουθ - Γουέστ Χαμ. Οι φιλοξενούμενοι είναι πάντως σε καλύτερο φεγγάρι και λογικά την Τρίτη θα είναι και πιο ψηλά στη βαθμολογία από τους γηπεδούχους, μιας και η Μπόρνμουθ παίζει εκτός με την απίστευτη φέτος Μάντσεστερ Σίτι και η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί τη Νιούκαστλ.

Οπως και να 'χει και οι δύο μονομάχοι θα επιδιώξουν τους τρεις βαθμούς στο μεταξύ τους ματς για να ξεφύγουν από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1175. Εβερτον - Τσέλσι 1Χ ΔΕ 2.11

1191. Σίβασπορ - Μπεσίκτας 2 1.65

1239. Στόουκ - Γουέστ Μπρομ 1 2.00

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΙΤΗΣ

1405. Τότεναμ - Σαουθάμπτον G.G. 2.00

1466. Γουότφορντ - Λέστερ όβερ 1.60

 1468. Μπόρνμουθ - Γουέστ Χαμ όβερ 1.85