Σάββατο, 30 Δεκέμβριος 2017 13:25

Στο... Πι και Φι: Πρωτοχρονιά στο... γήπεδο

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Πρωτοχρονιά στο... γήπεδο

Καλημέρα σας. Λίγες ώρες έμειναν για να μας αποχαιρετήσει το 2017, αλλά οι Αγγλοι παίζουν ασταμάτητα και ετοιμάζονται να κάνουν Πρωτοχρονιά στο... γήπεδο, μιας και το πρόγραμμα περιλαμβάνει, όπως και τα Χριστούγεννα, διπλή αγωνιστική.

Από το σημερινό πρόγραμμα στην Πρέμιερ Λιγκ θα ποντάρουμε στην αναμέτρηση της Γουότφορντ με τη Σουόνσι. Η πρώτη είναι στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού και η Σουόνσι ουραγός, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει τόση διαφορά δυναμικότητας, όπως δείχνει το σετ (1.60-3.65- 4.60).

Οι φιλοξενούμενοι βλέπουν ως τελικό το εν λόγω ματς, με δεδομένο ότι ακολουθεί δύσκολα πρόγραμμα και η Γουότφορντ έχει μόλις μια νίκη στους τελευταίους έξι αγώνες και αυτή με τη βοήθεια της τύχης. Πάμε με την πιο... πεινασμένη ομάδα του ζευγαριού και στη διπλή ευκαιρία του Χ2.

Για τα παιχνίδια της Πρωτοχρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ θα ακολουθήσουμε και πάλι συνταγή... Boxing Day, που μεταφράζεται σε όβερ. Η ομάδα του Κλοπ σκοράρει κατά ριπάς το τελευταίο διάστημα (4-0 τη Μπόρνμουθ, 5-0 τη Σουόνσι και 3-3 με την Αρσεναλ) και η Μπέρνλι δύσκολα θα βρει αντίδοτο στην ταχύτητα των επιθετικών της Λίβερπουλ. Η τελευταία όμως κάνει νερά στην άμυνα και οι γηπεδούχοι μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα. Κάτι που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα οι μπουκ και το όβερ έχει υποχωρήσει στο 1.55.

Αντίθετα στο Λέστερ - Χάντερσφιλντ το όβερ έχει ανοίξει στο 1.85 λόγω του σφικτού προσώπου που παρουσιάζουν οι φιλοξενούμενοι. Περιμένω όμως να παρασυρθούν από το γρήγορο ρυθμό που δίνει στα παιχνίδια της η Λέστερ, η οποία σκοράρει με ευκολία, αλλά εξίσου εύκολα δέχεται και γκολ.

Σε τιμές αουτσάιντερ προσφέρεται το όβερ και στη συνάντηση της Στόουκ με τη Νιούκαστλ, ,με τις δύο ομάδες να "καίγονται" για βαθμούς ώστε να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις. Η Στόουκ δείχνει σε καλύτερο φεγγάρι, αλλά η Νιούκαστλ στη μέρα της μπορεί να κάνει ζημιές, όπως έδειξε και με την εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Προσμένουμε ματς με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στην Ιταλία η Ουντινέζε είναι άλλη ομάδα από τότε που ανέλαβε τα ηνία ο Οντο και μετρά τέσσερις σερί νίκες, μεταξύ των οποίων και το 3-1 στην έδρα της Ιντερ! Σε αυτή την τετράδα των αγώνων έχει σκοράρει μάλιστα 12 φορές και θα μπει με επιθετική διάθεση και στο ματς με την Μπολόνια, η οποία όντας στο +9 από τη ζώνη θα παίξει επίσης ανοιχτά. Το όβερ στο 1.85.

Λίγες ώρες αργότερα η Ιντερ θα υποδεχτεί τη Λάτσιο στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής και τελευταίας του πρώτου γύρου. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί ήττες- και ενώ ήταν αήττητοι για 15 αγωνιστικές- και από την κορυφή βρέθηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η Λάτσιο είναι 5η με ένα ματς λιγότερο, αλλά σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Διότι στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος νίκησε την Κροτόνε και μεσοβδόμαδα απέκλεισε στο κύπελλο τη Φιορεντίνα. Αντίθετα η Ιντερ έχασε στην παράταση από τη Μίλαν. Θα μου πείτε και γιατί προτείνεις την Ιντερ;

Διότι τη θεωρώ πιο ποιοτική ομάδα και προσμένω να αντιδράσει ύστερα από τα τελευταία άσχημα αποτέλεσμα, έχοντας και τη βοήθεια του "12ου παίκτη".

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1652. Μπολόνια - Ουντινέζε όβερ 1.85

1728. Γουότφορντ - Σουόνσι Χ2ΔΕ 2.04

1763. Ιντερ - Λάτσιο 1 1.90

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

1862. Μπέρνλι - Λίβερπουλ όβερ 1.55

1867. Λέστερ - Χάντερσφιλντ όβερ 1.85

1870. Στόουκ - Νιούκαστλ όβερ 1.85

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παίρνει τη νίκη η Πάρμα Δε χάνει η Θέλτα »