Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2013 14:43

Δυνατά σημεία Λάτσιο και Γκιμαράες με κάλυψη

Γράφτηκε από τον

Με τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ πέφτει σήμερα η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στους «Ζωσιμάδες». Το κουπόνι μας όπως κάθε Δευτέρα είναι μικρό και εμείς θα κινηθούμε χαλαρά, αναμένοντας ένα πιο «δυνατό» τριήμερο, που μπορεί να μην περιλαμβάνει ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, αλλά τόσο οι εμβόλιμες αγωνιστικές σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όσο και οι αγώνες κυπέλλου αναμένεται να μας δώσουν αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες.

 

Με κάλυψη ο Άσσος της Λάτσιο κόντρα στη Νάπολι

Αρχίζουμε τα σημερινά μας Προγνωστικά με τα δύο δυνατά σημεία της ημέρας. Το πρώτο έρχεται από τη Serie A και είναι ο «Άσσος» Draw No Bet της Λάτσιο με αντίπαλο τη Νάπολι. Σχεδόν 5 χρόνια έχει να φύγει με το «τρίποντο» από το «Ολύμπικο» η Νάπολι, καθώς το τελευταίο διπλό για την ομάδα της Νότιας Ιταλίας ήταν το 2008. Η Λάτσιο προέρχεται από νίκη στο Europa League με αντίπαλο τη Λέγκια. Στο πρωτάθλημα βέβαια δεν «πατάει» καλά, ωστόσο στην έδρα της «μεταμορφώνεται». Ότι έχτιζε τόσο καιρό η Νάπολι, κινδυνεύει να το χάσει για τα καλά μέσα σε λίγα παιχνίδια. Κατώτερη των περιστάσεων, γνώρισε εύκολα την ήττα στη Βεστφαλία από τη Ντόρτμουντ και έχασε και τη μεταξύ τους ισοβαθμία, κάτι που σημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση δεν έχει την κατάσταση στα χέρια της. Εκείνη θα υποδεχθεί την Άρσεναλ, την ίδια ώρα που η Ντόρτμουντ θα παίζει στην έδρα της αδιάφορης Μαρσέιγ. Διέρχεται για τα καλά αγωνιστική κρίση η ομάδα του Μπενίτεθ, καθώς γνώρισε 3η συνεχόμενη ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, μιας και είχε προηγηθεί και αυτή στο πρωτάθλημα, εντός έδρας από την Πάρμα το Σάββατο. Στον τελευταίο αγώνα πριν τη διακοπή δε, είχε υποστεί τη βαριά ήττα και στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους και έτσι πρόωρα έχει μείνει αρκετά πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου, με πέντε βαθμούς διαφορά από τη Ρόμα και έξι από τη Γιουβέντους (έξι και εννιά μετά τα χθεσινά), έχοντας χάσει και από τις δύο με καθαρά σκορ. Λογικό είναι σε κάποιο επίπεδο να έχουν αρχίσει και οι μουρμούρες για τον Ράφα Μπενίτεθ, όχι μόνο για τα αποτελέσματα, αλλά κυρίως για τον τρόπο που προσεγγίζει κάποια παιχνίδια. Σήμερα αξίζει το ρίσκο στον «Άσσο» με Draw No Bet, που σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας.

«Διπλό» Draw No Bet η Γκιμαράες

Το δεύτερο δυνατό σημείο για σήμερα έρχεται από την Πορτογαλία και είναι το «Διπλό» Draw No Bet της Γκιμαράες κόντρα στην Εστορίλ σε απόδοση 2.88. Ολοκληρώνεται σήμερα, με την αναμέτρηση του «Αντόνιο Κοΐμπρα ντα Μότα» η 11η αγωνιστική για τη φετινή Liga Sagres. Η Εστορίλ φιλοξενεί την Γκιμαράες, σε μία κόντρα ανάμεσα σε δύο εκπροσώπους της Πορτογαλίας στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Γκιμαράες γνώρισε την Πέμπτη τον αποκλεισμό από τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς η «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Ριέκα για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων αποδείχθηκε «καταδικαστική» (5 βαθμοί, 1-2-2). Το συγκρότημα του Ρουί Βιτόρια βρίσκεται στο -3 από την 2η Μπέτις και υστερεί στην ισοβαθμία με τους Σεβιγιάνους, οπότε δεν έχει καμία ελπίδα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων. Πλέον, η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν άμεσα την αγωνιστική τους ανάκαμψη.

 Νίκη με Under η Ρόμα απέναντι στην Αρμάνι

Περνάμε στο Μπάσκετ όπου σήμερα έχουμε ξεχωρίσει ένα… διπλό σημείο από τον αγώνα Ρόμα – Αρμάνι Μιλάνο. Συγκεκριμένα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με Under 152.5 πόντους που προσφέρεται σε απόδοση 3.70. Όπως αναφέρθηκε η Ρόμα από εδώ και πέρα έχει μόνο την ιταλική λίγκα να σκεφτεί και περιμένει να τελειώσει η «αγγαρεία» των τριών τελευταίων αγωνιστικών του Eurocup. Υποδέχεται απόψε την ισόβαθμη Αρμάνι και έχει τον πρώτο λόγο λόγω έδρας. Θα εμπιστευθούμε τη Ρόμα για νίκη και θα τη συνδυάσουμε με το Under 152.5 επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 3.70.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr , διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1 και συμβουλευτείτε τη Βαθμολογία Ιταλίας.