Σάββατο, 27 Ιανουάριος 2018 15:35

Στο... Πι και Φι: Το πιστεύει η Κολωνία

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Με μια μόλις νίκη σ’ έναν ολόκληρο γύρο η Κολωνία φαινόταν καταδικασμένη, αλλά το τρίποντο στο ντέρμπι με την Γκλάντμπαχ και πολύ περισσότερο το διπλό στο Αμβούργο την έχουν φέρει σε απόσταση 4 βαθμών από 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Η Κολωνία πιστεύει στην παραμονή στη Μπουντεσλίγκα και με τη ψυχολογία στα ύψη από τις τρεις σερί επιτυχίες μπορεί να λυγίσει την αντίσταση της άνετης βαθμολογικά Αουγκσμπουργκ. Ο άσος προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ και αξίζει το ρίσκο.

Εξίσου μεγάλο κίνητρο έχει και η Βέρντερ, μιας και κινδυνεύει επίσης με υποβιβασμό και η Χέρτα δεν είναι φέτος το ίδιο δυνατή. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν πολύ καλά στο Μόναχο απέναντι στην πρωτοπόρο Μπάγερν και σ’ ένα σαφώς πιο βατό ματς και μάλιστα εντός έδρας, έχουν τον πρώτο λόγο.

Στην Ισπανία, η Μάλαγα άλλαξε προπονητή και πήρε βαθμό εκτός έδρας με την Εϊμπάρ, αλλά για να έχει αξία θα πρέπει να νικήσει τη Χιρόνα, που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι είναι ουραγοί και αν θέλουν να μείνουν στην κατηγορία, τέτοια ματς οφείλουν να τα κερδίσουν.

Στη Σούπερ Λίγκα ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό και χρειάζεται το διπλό για να μείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή ή και να βρεθεί σε αυτή αν στραβοπατήσει ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη.

Το έργο του όμως δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο δείχνουν οι αποδόσεις (μόλις 1,35 το διπλό). Ο Παναιτωλικός με τον Δέλλα στον πάγκο νίκησε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και άξιζε και τη νίκη με τον Πανιώνιο. Εντός έδρας θα ζορίσει τον Δικέφαλο και ένα τουλάχιστον γκολ μπορεί να το πετύχει.

Στη Γαλλία, η Λιλ θέλει μόνο νίκη με το Στρασβούργο για να ανασάνει βαθμολογικά και δύσκολα θα την πατήσει δεύτερη φορά, μιας και οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν την Πέμπτη και για το κύπελλο, με το Στρασβούργο να προκρίνεται χάρη στην εντός έδρας νίκη του με 2-1.

Τέλος στο Καμπιονάτο, η Λάτσιο δεν επηρεάστηκε καθόλου από τη διακοπή και στα δύο ματς με Κιέβο και Ουντινέζε πέτυχε ισάριθμες νίκες με τέρματα 8-1.

Αύριο βέβαια το έργο της είναι πιο δύσκολο, μιας και θα φιλοξενηθεί από τη Μίλαν που έχει μπει επίσης θετικά στο 2018, αλλά υστερεί σε ταχύτητα έναντι της Λάτσιο. Περιμένουμε ένα ματς με γκολ και θέαμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

757. Κολωνία – Αουγκσμπουργκ 1 2.65

911. Βέρντερ – Χέρτα 1 2.15

915. Μάλαγα – Χιρόνα 1 2.35

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

959. Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ G.G. 1.88

977. Λιλ – Στρασβούργο 1 1.95

1007. Μίλαν – Λάτσιο όβερ 1.65