Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 15:31

ΕΥΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στο Πανελλήνιο Διάθλου αγωνίστηκε ο Κρανιώτης

Γράφτηκε από τον

 

Στην κορυφαία διοργάνωση του Διάθλου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με την επωνυμία ''Energy Duathlon Championship 2018'' που έγινε στις 11 Φεβρουαρίου στο Λουτράκι συμμετείχε ο Κώστας Κρανιώτης.

Ο αθλητής του Ευκλή Καλαμάτας είχε μάλιστα θετική παρουσία ρίχνοντας τον χρόνο του σε σχέση με πέρυσι παρότι είχε αντιμετωπίσει τραυματισμούς το προηγούμενο διάστημα.

Ο Κρανιώτης δήλωσε σχετικά: ''Οι καιρικές συνθήκες ήταν με αρκετό αέρα κάτι το οποίο ήταν λίγο επικίνδυνο στο σκέλος της ποδηλασίας και από τους 67 συνολικά αθλητές που τερμάτισαν κατέλαβα την 13η θέση στο group της ηλιακής κατηγορίας των 30-39 ετών. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν η μέρα μου, καθώς είχα αντιμετωπίσει κάποιους τραυματισμούς τις προηγούμενες μέρες με τον προσαγωγό μου, κατάφερα να ρίξω τον τελικό μου χρόνο (σύνολο 1 ώρα 14 λεπτά και 35 δεύτερα) κατά 2 λεπτά σε σχέση με την περσινή μου επίδοση''.

Ο αγώνας των Ανδρών, που συμμετείχε ο Κρανιώτης (Elite, Age Group, Σκυταλοδρομιών) ήταν απόστασης σπριντ με αποστάσεις (5 χλμ. Τρέξιμο – 20 χλμ. ποδηλασία – 2,5χλμ τρέξιμο).

Ο αγώνας έγινε με διοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, υπό την αιγίδα της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Τριάθλου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.