Σάββατο, 03 Μάρτιος 2018 18:01

"Λουκέτα" σε πρακτορεία ΟΠΑΠ στην Καλαμάτα (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Κλειστές πόρτες και λουκέτα αντικρίζει από σήμερα το πρωί ο κόσμος σε πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα και η Καλαμάτα δεν αποτελεί φυσικά εξαίρεση.

Αρκετοί ιδιοκτήτες πρακτορείων στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα δεν υπέγραψαν τη νέα σύμβαση που τους πρότεινε η εταιρεία πριν από ένα χρόνο και έτσι από σήμερα οφείλουν να κλείσουν και να επιστρέψουν τον εξοπλισμό στην εταιρεία. Ηδη πάνω από 700 πρακτορεία (επί συνόλου 4.500) στη χώρα έχουν διακόψει τη λειτουργία τους, μιας και όπως αναφέρεται η νέα σύμβαση τους προσβάλει ως ανθρώπους και ως επιχειρηματίες.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζεται μάλιστα από πολλούς ιδιοκτήτες πρακτορείων "ως σύμβαση υποταγής, που τους οδηγεί στη φτωχοποίηση" και πλέον κορυφώνεται η διαμάχη των δύο πλευρών, μιας και θα κινηθούν δικαστικά. Το βέβαιο είναι ότι από σήμερα η λίστα των άνεργων μεγάλωσε και πέρα από τη στενοχώρια, υπάρχει σε εκατοντάδες οικογένειες προβληματισμός και αγωνία για την επόμενη μέρα.

Η "Ε" έκανε αυτοψία σε ορισμένα από τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, που έκλεισαν στην Καλαμάτα, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, που ακολουθεί: