Τετάρτη, 14 Μάρτιος 2018 17:49

Στοίχημα: Συνδυαστική επιλογή στη Βαρκελώνη

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Συνδυαστική επιλογή στη Βαρκελώνη

Ολοκληρώνεται απόψε η φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται την Τσέλσι στη ρεβάνς του 1-1 του Λονδίνου. Στο άλλο ματς, η Μπάγερν έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά μετά το 5-0 επί της Μπεσίκτας, θα μας απασχολήσουν επίσης αγώνες σε Σκωτία, Κόπα Λιμπερταδόρες και Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι για παράδειγμα η Bwin, προκειμένου να ποντάρετε με απόλυτη ασφάλεια στους αγώνες που επιλέγετε!

Άσσος & Over 2.5 για Μπαρτσελόνα

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Τσέλσι, όπου επιλέγουμε άσσο σε συνδυασμό με Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05. Οι Λονδρέζοι ήταν καταπληκτικοί στο πρώτο παιχνίδι, είχαν πολλές ευκαιρίες και δύο δοκάρια, περιόρισαν στο έπακρο τους Καταλανούς. Σκόραραν με τον Γουίλιαν στο 62’, ο Μέσι ισοφάρισε στο 75’ απ’ το πουθενά και προσέφερε το προβάδισμα στην ομάδα του. Παντελώς διαφορετικά τα χαρακτηριστικά του αποψινού αγώνα στο «Καμπ Νου», εκεί όπου η Μπαρτσελόνα είναι σούπερ επιθετική και συνήθως πηγαίνει σε υψηλά σκορ. Έρχεται από 18/19 εντός έδρας νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι 14 εκ των οποίων συνοδεύτηκαν από Over 2.5! Υποδέχεται την Τσέλσι, που το Σάββατο επιβλήθηκε 2-1 της Κρίσταλ Πάλας και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρεις αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (0-1-2), η αποστολή της σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η Μπαρτσελόνα έχει το προβάδισμα σήμερα, ενώ περιμένουμε ένα ματς με αρκετά τέρματα.

Υψηλό σκορ στη Βολιβία

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μπολιβάρ – Κόλο Κόλο, στην οποία θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.83. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Κόπα Λιμπερταδόρες, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα δώσουν μάχη για την πρόκριση. Η Μπολιβάρ ξεκίνησε με εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην πρωτάρα Ντελφίν, αποτέλεσμα που δεν μπορείς να το χαρακτηριστείς επιτυχές, ωστόσο είναι μέσα στο πρόγραμμα. Στον αντίποδα, η Κόλο Κόλο υπέστη εντός έδρας ήττα 0-1 απ’ την Ατλέτικο Νασιονάλ, που θεωρείται το φαβορί για την πρωτιά. Αμφότερες οι ομάδες διαθέτουν ποιότητα και ταλέντο, σήμερα οφείλουν να κερδίσουν, ειδάλλως κινδυνεύουν να μείνουν αρκετά πίσω και θα πάμε με το Over.

Διπλό για Έιρ

Πάμε στη Σκωτία και την αναμέτρηση Άρμπροουθ – Έιρ, με την επιλογή μας να είναι το διπλό σε απόδοση 2.20. Είναι εξ αναβολής παιχνίδι για την 28η αγωνιστική της Α’ Σκωτίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη και παλεύουν για την άνοδο. Η Άρμπροουθ έρχεται απ’ το εντός έδρας 2-0 επί της Φόρφαρ, ανέβηκε στους 45 πόντους και την 3η θέση, στο -12 απ’ τη δεύτερη Έιρ, που είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες με επιμέρους σκορ 9-0, όλες εντός έδρας, τελευταία εκ των οποίων αυτή κόντρα στην πρωτοπόρο Ρέιθ Ρόβερς. Δίνουμε προβάδισμα στην Έιρ και θα τη στηρίξουμε.

Ανεβαίνει το σκορ για την ΑΕΚ

Κλείνουμε με το Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ και την αναμέτρηση Νίμπουργκ – ΑΕΚ, όπου επιλέγουμε Over 162.5 πόντους σε απόδοση 1.87. Ο δικέφαλος δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του πρώτου αγώνα κόντρα στην ομάδα της Τσεχίας, ήταν κάκιστος στο αμυντικό κομμάτι, κάτι που φάνηκε απ’ το γεγονός ότι δέχτηκε σχεδόν 100 πόντους (88-98). Σήμερα καλείται να τελέσει έναν μικρό άθλο, καθότι μπορεί η Νίμπουργκ να μη διαθέτει κάποιου είδους «καυτή» έδρα, ωστόσο εκεί είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη, έρχεται από 17 σερί εντός έδρας νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, συνήθως σκοράρει πάνω από 80 πόντους. Η ΑΕΚ πρέπει επίσης να φτάσει σε πολύ υψηλό σκορ αν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση, περιμένουμε το ταμπλό να δείξει μεγάλα νούμερα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.