Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018 14:07

Στο...Πι και Φι: Παιχνίδι με τα γκολ στις μικρές κατηγορίες

Γράφτηκε από τον
Στο...Πι και Φι: Παιχνίδι με τα γκολ στις μικρές κατηγορίες

Καλημέρα σας. Στις μικρές κατηγορίες στρέφεται το ενδιαφέρον αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν διακοπεί λόγω των φιλικών των εθνικών ομάδων.

Στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας, η Γουίγκαν απέχει μόλις ένα βαθμό από τη 2η θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο και φιλοξενείται από την ουραγό Μπέρι. Το διπλό όμως, προσφέρεται μόλις στο 1.47 και είναι καλύτερο να επιλέξουμε τα πολλά γκολ. Αφενός γιατί δεν νοείται διπλό 1.47 στην Αγγλία και αφετέρου γιατί η Μπέρι θέλει να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες να αποφύγει τον υποβιβασμό. Το όβερ προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ (1.85)

Την ίδια ώρα η Πιτέρμπορο υποδέχεται την Μπρίστολ Ρόβερς με μοναδικό σκοπό το τρίποντο που θα την κρατήσει σε τροχιά πλέι -οφ. Η Μπρίστολ απέχει 7 βαθμούς από την 6η και ουσιαστικά έχει χάσει το τρένο, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που είναι στο -1. Στην έδρα της η Πιτέρμπορο είναι αξιόπιστη.

Στη Β’ Αγγλίας, η Γουίκομ φιγουράρει στην 3η θέση που δίνει εισιτήριο για τη μεγαλύτερη κατηγορία και για να παραμείνει σε αυτή, οφείλει να κερδίσει την Πορτ Βέιλ, η οποία είναι 20η και στο +7 από τη ζώνη.

Τα εντός έδρας ματς της Γουίκομ έχουν γκολ και το όβερ πληρώνει καλύτερα από τον άσο.

Στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, η Φροζινόνε θέλει να επιστρέψει στην επιτυχίες και η ουραγός Τερνάνα φαντάζει ιδανικός αντίπαλος. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση και αν εμφανιστούν σοβαροί δεν θα έχουν πρόβλημα απέναντι σε μια ομάδα, που δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στη Β’ Ισπανίας, η Σαραγόσα δίνει το πιο εύκολο ματς μέχρι το τέλος της σεζόν, μιας και θα υποδεχτεί την τελευταία και καταδικασμένη σε υποβιβασμό Σεβίλλη Β’. Ευκαιρία λοιπόν για τους γηπεδούχους να συνδυάσουν νίκη με πολλά γκολ και να μείνουν στις θέσεις των πλέι -οφ για την άνοδο. Εύκολο θεωρητικά έργο έχει και η Τενερίφη, με αντίπαλο την προτελευταία Λόρκα, που επίσης έχει συμβιβαστεί με τον υποβιβασμό.

Η Τενερίφη θέλει τους τρεις βαθμούς για να μείνει κοντά στην πρώτη εξάδα. Επιλογή και σε αυτό το ζευγάρι το όβερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1605. Μπέρι – Γουίγκαν όβερ 1.85

1609. Πιτέρμπορο – Μπρίστολ Ροβ. 1 1.90

1622. Γουίκομ – Πορτ Βέιλ όβερ 1.80

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1783. Τερνάνα – Φροζινόνε 2 1.90

1792. Σαραγόσα – Σεβίλλη Β’ όβερ 1.75

1811. Τενερίφη – Λόρκα όβερ 1.65