Σάββατο, 31 Μάρτιος 2018 14:54

Στο... Πι και Φι: Με ψυχολογία η Λειψία

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αρχίζουν και πάλι.

Στη Μπουντεσλίγκα η 28η αγωνιστική περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι Μπάγερν – Ντόρτμουντ που έχει ενδιαφέρον μόνο για τους φιλοξενούμενους (είναι στην 3η θέση), μιας και οι Βαυαροί έχουν κλειδώσει και το φετινό πρωτάθλημα. Η Λειψία όμως μπορεί να περηφανεύεται για τη μεγάλη νίκη επί των πρωταθλητών πριν τη διακοπή, η οποία πέρα από ψυχολογική δίνει και βαθμολογική ώθηση.

Η Λειψία απέχει πλέον δύο βαθμούς από την 4η θέση που δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και με κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να περάσει από το Αννόβερο, που είναι στην 13η θέση και 5 αγωνιστικές χωρίς νίκη.

Από τη Γερμανία κρατάμε και το όβερ στην αναμέτρηση δύο ομάδων, που ήταν σε φόρμα πριν τη διακοπή.

Ο λόγος για τη Βέρντερ Βρέμης, η οποία έχει ξεφύγει 8 βαθμούς από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ και την Αϊντραχτ, που φιγουράρει στην 4η και ονειρεύεται... σεντόνι. Περιμένουμε γκολ και από τις δύο πλευρές.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Γ. Μπρομ απέχει 10 βαθμούς από την 17η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή και οι ελπίδες της είναι περισσότερο μαθηματικές. Εδειξε όμως και τη Μπόρνμουθ ότι παλεύει τα ματς και το ίδιο θα κάνει και τη Μπέρνλι, η οποία είναι ευχάριστη έκπληξη φέτος, όντας στην 7η θέση.

Η Γ. Μπρομ δεν έχει πλέον να χάσει τίποτα και το όβερ δεν θα έπρεπε να προσφέρεται τόσο ψηλά..

Λίγη ώρα αργότερα η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενείται από την Εβερτον, η οποία είναι στη μέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά δεν κυνηγά κάτι. Χωρίς άγχος μπορεί τουλάχιστον ένα γκολ κόντρα στην βέβαιη πρωταθλήτρια, που θα έχει το μυαλό και στον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ματς με ρυθμό και γκολ περιμένουμε και στο ντέρμπι Εϊμπάρ – Σοσιεδάδ, με την πρώτη να είναι αυτή που “καίγεται” για βαθμούς ώστε να βγει στην Ευρώπη, αλλά οι φιλοξενούμενοι με νέο προπονητή αναμένεται να αντιδράσουν.

Τέλος στη Γαλλία, η Νις κέρδισε τις εντυπώσεις απέναντι στην Παρί, αλλά όχι και την ουσία (ήττα 2-1). Αν όμως εμφανίσει το ίδιο πρόσωπο κόντρα στην υποδεέστερη Τρουά, που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, θα φύγει με τους 3 βαθμούς.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

650. Αννόβερο – Λειψία 2 1.90

661. Γ. Μπρομ – Μπέρνλι όβερ 2.15

715. Εβερτον – Μάντσεστερ Σίτι G.G. 1.75

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

789. Βέρντερ – Αϊντραχτ όβερ 1.85

801. Τρουά – Νις 2 2.20

819. Είμπάρ – Σοσιεδάδ όβερ 1.80