Τετάρτη, 11 Απρίλιος 2018 17:32

Στοίχημα: Κερδίζει ξανά η Ρεάλ Μαδρίτης

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Κερδίζει ξανά η Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη (11/04) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει τους δυο εναπομείναντες επαναληπτικούς της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ υπάρχουν κι άλλες αναμετρήσεις από Ευρώπη και Λατινική Αμερική.

Έτσι, έχουμε ξεχωρίσει τρεις επιλογές από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας και μια επιλογή από αυτό του μπάσκετ. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Interwetten.


Μπορεί νίκη με διαφορά η Ρεάλ


Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους, όπου επιλέγουμε το Ρεάλ Μαδρίτης -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.06. Όλη η δουλειά έγινε για την ισπανική ομάδα την περασμένη εβδομάδα, καθώς το 0-3 του Τορίνο δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Οι «γκαλάκτικος» προσέγγισαν επιθετικά το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας, αιφνιδίασαν τον αντίπαλο και έφεραν το ματς στα μέτρα τους, βγάζοντας τους Ιταλούς απ’ τη ζώνη άνεσης τους. Απόλυτα δίκαιη επικράτηση, το σκορ θα μπορούσε να ήταν υψηλότερο για τη Ρεάλ. Στον αντίποδα, η Γιουβέντους θέλει απλώς να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι, γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες ανατροπής της κατάστασης. Περιμένουμε «ανοιχτό» ματς, η Ρεάλ πάντα ψάχνει το γκολ, θεωρούμε ότι μπορεί να κερδίσει για δεύτερη φορά την ιταλική ομάδα, επιλέγουμε Ρεάλ Μαδρίτης -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.06.


Με το G/G στο Μόναχο


Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μπάγερν – Σεβίλλη, όπου επιλέγουμε G/G σε απόδοση 1.85. Η Μπάγερν ήταν πιο ουσιαστική και τυχερή την περασμένη εβδομάδα στην Ισπανία, «έβγαλε» χωρίς παρατράγουδα το κακό πρώτο ημίχρονο (1-1), κυριάρχησε στο δεύτερο 45λεπτο και πήρε αυτό που ήθελε (1-2). Έχει τρομερό προβάδισμα η ομάδα της Γερμανίας, θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν δεν καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκριση. Παρ’ όλα αυτά, η Σεβίλλη δεν είναι αμελητέα ποσότητα, απέδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει στα «μάτια» τους Βαυαρούς, θεωρούμε ότι ένα γκολ μπορεί να το βρει. Επιλέγουμε G/G σε απόδοση 1.85.


Προβάδισμα για Στρομσγκόντσετ


Πάμε στη Νορβηγία και την αναμέτρηση Τρόμσο – Στρομσγκόντσετ, όπου επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.05. Πρόκειται για εξ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Α’ Νορβηγίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει διαφορετικά τη σεζόν. Η μεν Τρόμσο πήρε την περασμένη Κυριακή την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, με το ευρύ 4-0 της Ρανχάιμ, είχαν προηγηθεί δύο ήττες από Σταρτ και Μόλντε. Αήττητη έχει μπει στο νέο πρωτάθλημα η Στρομσγκόντσετ, που ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες κόντρα σε Στάμπαεκ και Μπραν εντός έδρας, το Σάββατο πέρασε με 1-4 απ’ την έδρα της Βαλερένγκα. Είναι πιο ποιοτική ομάδα η Στρομσγκόντσετ, μπορεί να κερδίσει, επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.05.


Υψηλό σκορ στην Ισπανία


Κλείνουμε με την μπασκετική λίγκα της Ισπανία και την αναμέτρηση Μπούργος – Ανδόρρα, όπου επιλέγουμε Over 169.5 σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικές φιλοδοξίες. Η Ανδόρρα βρίσκεται στην 6η θέση και παλεύει για την παρουσία της στα πλέι οφ, την ίδια στιγμή που η Μπούργος δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Είναι κρίσιμο το σημερινό ματς, οι γηπεδούχοι το χρειάζονται για να βελτιώσουν τη θέση τους, βάσει λογικής το σκορ θα πάει ψηλά. Η Ανδόρρα διαθέτει την τέταρτη κορυφαία επίθεση της λίγκας, θα εκμεταλλευτεί το αμυντικό πρόβλημα της Μπούργος, αναμένουμε μεγάλο σκορ, επιλέγουμε Over 169.5 σε απόδοση 1.90.


Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.