Δευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2013 14:12

Over στο Μόναχο, Άσσος η "Τραμπ"

Γράφτηκε από τον
Over στο Μόναχο, Άσσος η "Τραμπ"

Μετά από ένα συναρπαστικό διήμερο όπου αρκετές ομάδες μας χάρισαν εντυπωσιακό θέαμα και πολλά γκολ, μπαίνουμε σε μία εβδομάδα Κυπέλλου, η οποία βέβαια περιλαμβάνει και εμβόλιμη αγωνιστική στη Σούπερλιγκ.

Σήμερα βέβαια πήραμε και… γεύση από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς διεξήχθη η κλήρωση για το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό να βρίσκει στο δρόμο του για τους «16» της διοργάνωσης τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από τα υπόλοιπα ζευγάρια ξεχωρίζει το σούπερ ματς μεταξύ της Άρσεναλ και της Μπάγερν Μονάχου και η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπαρτσελόνα.

Άσσος η Τράμπζονσπορ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά ποδοσφαίρου με τον Άσσο της Τράμπζονσπορ με αντίπαλο την Μπούρσασπορ σε απόδοση 1.95. Το μοναδικό διπλό της Μπούρσασπορ στην Τραπεζούντα την τελευταία 20ετία, ήρθε πέρυσι τον Οκτώβριο. Όχι μόνο πήρε... σβηστά το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά τερμάτισε πρώτη κι αήττητη στον όμιλό της, αφού την περασμένη Πέμπτη κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στη Ρώμη από τη Λάτσιο. Στο πρωτάθλημα βέβαια προέρχεται από ήττα και σήμερα θα τα δώσει όλα για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Over 2.5 στο Μόναχο

Από τη Γερμανία κρατάμε το Over 2.5 στον αγώνα Μόναχο 1860 – Σαν Πάουλι σε απόδοση 2.03. Συνεχίζουν την τρελή τους κούρσα οι Βαυαροί, που πανηγύρισαν και τέταρτη σερί νίκη την προηγούμενη εβδομάδα, αυτή τη φορά επί της δυνατής Ούνιον Βερολίνου. Συνεχίζονται τα θετικά αποτελέσματα με τον Φούνκελ στον πάγκο, δείχνοντας μεταμορφωμένοι το τελευταίο δίμηνο, ιδίως στο αμυντικό κομμάτι, ενώ εσχάτως αρχίζουν να βρίσκουν λύσεις και στο επιθετικό κομμάτι. Πλέον η Μόναχο 1860 έχει μεγάλη ευκαιρία να μπει εντός της προνομιούχου τριάδας, κάτι που θα πετύχει αν απόψε φύγει νικήτρια, αφού της ήρθαν ιδανικά τα αποτελέσματα του περασμένου τριημέρου. Μόνο σε δύο από τα οχτώ τελευταία ματς η Μόναχο δέχτηκε περισσότερα του ενός γκολ η Μόναχο 1860. Από την άλλη πλευρά η Σαν Πάουλι σκόραρε και στις επτά τελευταίες της εξόδους.

 Περνάει εύκολα από την Πολωνία η Λοκομοτίβ Κουμπάν

Περνάμε στο Μπάσκετ όπου κρατάμε για την VTB League το -8.5 της Λοκομοτίβ Κουμπάν κόντρα στην Τούροφ σε απόδοση 1.93. Τέσσερις σερί ήττες έχει κάνει η Τούροφ στις δύο διοργανώσεις που παίρνει μέρος ενώ η Λοκομοτίβ Κουμπάν έχει τρεις σερί ήττες. Φυσικά δεν συγκρίνονται οι αντίπαλοι που αντιμετώπισαν οι δυο ομάδες. Πολύ καλύτερη ομάδα η Κουμπάν και σήμερα θα πάει για να παίξει ελεύθερο μπάσκετ αφού δεν έχει άγχος για την Ευρωλίγκα. Ο αγώνας θα γίνει σε ουδέτερο έδαφος, στο Βόλμπζριχ αντί το Γκορζελέκ, και από τα προηγούμενα πεπραγμένα δεν θα έχει κόσμο. Στο προηγούμενο παιχνίδι σε ουδέτερη έδρα, στο Βρότσλαβ με τη Λιέτουβος Ρίτας, δεν είχε κόσμο το γήπεδο και όσοι ήταν δεν δημιούργησαν καμιά σπουδαία έδρα. Όλα δείχνουν Λοκομοτίβ Κουμπάν που μπορεί να κάνει μια εύκολη νίκη. Αποδεκτό το χάντικαπ των 8.5 πόντων που πρέπει να καλύψει. Λοκομοτίβ Κουμπάν -8.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.