Παρασκευή, 20 Δεκέμβριος 2013 16:53

Με Πάντοβα και Άλμιρε Σίτι

Γράφτηκε από τον

Σε ήρεμους ρυθμούς θα κινηθούμε σήμερα, ενόψει του Σαββατοκύριακου που για το σύνολο σχεδόν των πρωταθλημάτων θα είναι η τελευταία αγωνιστική πριν τις γιορτές. Μόνο το «Μεγάλο Νησί» θα συνεχίσει να μας προσφέρει δράση τόσο τα Χριστούγεννα, όσο και την Πρωτοχρονιά.

 

Κρατάει η Πάντοβα

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με τον αγώνα της Β’ Ιταλίας και το Χ2 της Πάντοβα κόντρα στην Πεσκάρα σε απόδοση 2.05. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από πέντε σερί ματς χωρίς ήττα και σήμερα θα επιδιώξουν να διευρύνουν το αήττητο.

Μπορεί την έκπληξη η Άλμιρε Σίτι

Περνάμε στην Ολλανδία από όπου κρατάμε τον «Άσσο» της Άλμιρε Σίτι κόντρα στην Ντόρντρχτ σε απόδοση 3.40. Πρόκειται για τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή λόγω γιορτών. Η επόμενη αγωνιστική έχει οριστεί για τις 17 Ιανουαρίου. Πέντε σερί ματς μακριά από ήττες, καλές εμφανίσεις, θετικά αποτελέσματα και απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη. Η Αλμίρε Σίτι ζει τις καλύτερες στιγμές της μέσα στη σεζόν, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σε αυτό το κλίμα υποδέχεται την πρωτοπόρο Ντόρντρεχτ, η οποία βέβαια κλυδωνίστηκε κάπως μετά την ήττα στην έδρα της Γιονγκ Αϊντχόφεν. Ο σημαντικός επιθετικός Ντίσελς, δίνεται αμφίβολος αφού ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό που ίσως τον κρατήσει εκτός, αν και επειδή το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ίσως σφίξει τα δόντια και τελικά αγωνιστεί, έστω και ως αλλαγή. Θα πάμε με τον «Άσσο» καθώς οι γηπεδούχοι που διανύουν περίοδο φόρμας θα υποδεχτούν μία ομάδα που τον τελευταίο καιρό προέρχεται από συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Νίκη επιτέλους για Ρίτας, Over στο αδιάφορο Μπάγερν-Γαλατά

Περνάμε στο Μπάσκετ όπου σήμερα πέφτει η αυλαία της φάσης των ομίλων της Euroleague. Χθες ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του αήττητος, καθώς πέρασε και από την έδρα της Ζιελόνα Γκόρα. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε για ακόμα μια φορά χάνοντας στην έδρα του από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σήμερα στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν δύο αναμετρήσεις. Αρχικά από τον αγώνα Μπάγερν Μ. – Γαλατασαράι επιλέγουμε το Over 153.5 σε απόδοση 1.90. Αδιάφορο εντελώς παιχνίδι αφού η Μάλαγα νίκησε χθες στη Σιένα και αυτόματα πέρασε η Μπάγερν αφού σε ισοβαθμία με τη Σιένα την ξεπερνά. Και οι θέσεις είναι τελειωμένες. Η Γαλατασαράι είναι οριστικά δεύτερη και πάει με Ρεάλ, Μακάμπι και ΤΣΣΚΑ ενώ η Μπάγερν είναι τέταρτη και πάει στον ίδιο όμιλο. Θέλει μια μεγάλη νίκη η Μπάγερν μετά από πέντε συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Είναι δυνατή στην έδρα της και για την Μπουντεσλίγκα δεν έχει δύσκολο ματς ώστε να κάνει κάποια συντήρηση (παίζει στην έδρα της Τρίερ). Μεγάλο το χάντικαπ και θα απέχουμε. Καλή επιλογή η σκέτη νίκη των Βαυαρών σε κάποιο παρολί. Επιλογή που προκύπτει είναι το Over 153.5. Στον πρώτο αγώνα είχαν σκορ 84-74 και σήμερα η αδιαφορία του αγώνα σε συνδυασμό με τον γρήγορο ρυθμό που δίνει εντός η Μπάγερν μπορεί να παρουσιάσει μεγάλο σκορ. Over 153.5. Στον αγώνα Λιέτουβος Ρίτας – Ερυθρός Αστέρας κρατάμε το -4.5 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.97. Οι δυο ομάδες του ομίλου Δ που υα συνεχίσουν στο Eurocup αναμετρώνται απόψε στο Βίλνιους. Η Ρίτας απογοήτευσε με τις οκτώ συνεχόμενες ήττες και θέλει απόψε να κλείσει θετικά στην έδρα της τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα. Με νέο προπονητή ίσως παρουσιαστεί καλύτερη και στον προηγούμενο αγώνα με τη Μακάμπι παρουσίασε καλό πρόσωπο. Υποψιασμένες οι στοιχηματικές εταιρίες και δίνουν φαβορί καθαρό τη Ρίτας. Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε κακή εμφάνιση στα Σκόπια για την Αδριατική και σήμερα αδιάφορος θα είναι χαλαρός. Θα εμπιστευθούμε τους γηπεδούχους να καλύψουν το χάντικαπ των 4.5 πόντων. Λιέτουβος Ρίτας -4.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1.