Πέμπτη, 21 Ιούνιος 2018 15:28

Στο... Πι και Φι: Οβερ η Γαλλία, χωρίς περιθώρια η Αργεντινή

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας. Η δράση ξεκινά σήμερα στις 3 μ.μ. με την αναμέτρηση Δανία – Αυστραλία για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Για τον ίδιο όμιλο θα παίξουν στις 6 μ.μ. η Γαλλία με το Περού, ενώ στις 9 μ.μ η Αργεντινή θα αναμετρηθεί με την Κροατία σε αναμέτρηση που εντάσσεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου.

Στοιχηματικά αφήνουμε το πρώτο χρονικά ματς της μέρας και θα ασχοληθούμε με δύο από τα “βαριά χαρτιά” της διοργάνωσης, τη Γαλλία και την Αργεντινή. Η πρώτη παρότι δεν ικανοποίησε πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα με την Αυστραλία (2-1), ενώ η Αργεντινή έμεινε στο 1-1 με την Ισλανδία.

Η Γαλλία με νέα νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση στους “16” , αλλά το Περού μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Η ήττα από τη Δανία (0-1) οφείλεται καθαρά στην ατυχία, καθώς έχασε πέναλτι, είχε ευκαιρίες και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Το σημερινό ματς είναι τελικός για το Περού που έχει επιθετικό ταλέντο και μπορεί να σκοράρει. Από την άλλη περισσεύει η ποιότητα των Γάλλων στη γραμμή κρούσης.

Με δεδομένο λοιπόν ότι το Περού πρέπει να ρισκάρει για να μην αποκλειστεί, καταλήγουμε στο όβερ.

Στο βραδινό ματς, η Αργεντινή παίζει με την πλάτη στον τοίχο, ενώ η Κροατία βολεύεται και με την ισοπαλία ύστερα από τη νίκη επί της Νιγηρίας (2-0). Στην πρεμιέρα η Αργεντινή έπεσε πάνω σε τοίχος και άφησε δύο βαθμούς. Οι Κροάτες έχουν τελείως διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από τους Ισλανδούς, αλλά το βασικό μέλημα και γι’ αυτούς θα είναι να μην βρει πολλούς χώρους ο Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ψάχνει μια καλή εμφάνιση – εξιλέωση για το χαμένο πέναλτι και πιστεύω ότι θα βγάλει εγωισμό.

Στο 1.85 η νίκη της πιο βαριάς φανέλας σε αυτό το ζευγάρι.

ΠΡΟΤΑΣΗ

2731. Γαλλία – Περού όβερ 1.80

2732. Αργεντινή – Κροατία 1 1.85