Πέμπτη, 28 Ιούνιος 2018 14:26

Στο... Πι και Φι: Τα τελευταία εισιτήρια

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Τα τέσσερα τελευταία ματς για τη φάση των ομίλων του Μουντιάλ διεξάγονται σήμερα, οπότε στις 11 μ.μ. θα γνωρίζουμε και τις 16 ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση.

Για την ακρίβεια μένουν δύο εισιτήρια, καθώς Βέλγιο και Αγγλία έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στον 7ο όμιλο και το ενδιαφέρον στρέφεται στον 8ο όμιλο. Εκεί όπου η Ιαπωνία, η Σενεγάλη και η Κολομβία διεκδικούν τις δύο προνομιούχες θέσεις.

Στις 5 μ.μ. η Ιαπωνία θα αναμετρηθεί με την Πολωνία που έχει αποκλειστεί και η Σενεγάλη με την Κολομβία.

Τέσσερις ώρες αργότερα θα παίξουν Αγγλία – Βέλγιο, με έπαθλο την πρώτη θέση και Παναμάς – Τυνησία, για την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Αγγλοι και Βέλγοι θα μπορούν να διαλέξουν αντίπαλο από τον 8ο όμιλο και είναι άγνωστες οι προθέσεις τους, αλλά και οι 11άδες που θα παρατάξουν. Αρα No Bet. Στο παιχνίδι των αποκλεισμένων, η Τυνησία έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως ο Παναμάς θα προσπαθήσει για το γόητρο να πάρει ένα βαθμό. Περιμένουμε ματς χωρίς σκοπιμότητες και γκολ.

Στο Ιαπωνία – Πολωνία το κίνητρο είναι μονόπλευρο, αφού η ομάδα του Λεβαντόφσκι έχει αποκλειστεί και η Ιαπωνία προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία. Οι Ιάπωνες σκόραραν και δέχτηκαν γκολ και στα δύο ματς με Κολομβία, Σενεγάλη και το ίδιο περιμένουμε να συμβεί και σήμερα. Η Πολωνία θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τις άσχημες εμφανίσεις και ένα γκολ σε αυτή την αμυντική γραμμή μπορεί να το πετύχει, αλλά δύσκολα θα κρατήσει και το μηδέν.

Το G.G. θα είναι η επιλογή και στο Σενεγάλη – Κολομβία, με την πρώτη να παίζει για δύο αποτελέσματα. Αντίθετα η Κολομβία με ισοπαλία, θέλει ήττα της Ιαπωνίας για να περάσει στους “16”. Οπότε μόνο με νίκη θα κρατά την τύχη στα χέρια της και κάποια στιγμή θα ρισκάρει. Η ποιότητα στη γραμμή κρούσης περισσεύει (Φαλκάο, Χάμες, Κουαδράδο), αλλά από την άλλη και η Σενεγάλη διαθέτει σπουδαίους επιθετικούς όπως ο Μανέ.

Η Σενεγάλη έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, αλλά και αδυναμίες στα μετόπισθεν.

ΠΡΟΤΑΣΗ

2750. Ιαπωνία – Πολωνία G.G. 1.72

2751. Σενεγάλη – Κολομβία G.G. 1.78

2753. Παναμάς – Τυνησία όβερ 1.70